- Konu Sahibi galatasaray10
-
Bütün sorularınızın,ikilemlerin,acabaların tek bir cevabı var,sevseydi arardı,görüldü atıp cvp yazmıyorsa istemiyordur.7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı. 1 buçuk ay olacak iletişimimiz yok kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. En son eve gidince görüntülü konuşacaktık haber verecekti ve bana görüldü attı. Böyle olurdu ara da ve dönerdi dönmedi. Çok yoğun olduğu için geç cevap verirdi bazen ama ona hep adım atan bu konularda bendim. İletişim konusunda pek şey değildi. Görüldü attıktan sonra bana hiç bir sey yazmadı şimdi diyeceksiniz sen neden sormadın ben hep bu tarz şeyleri yaptığım için bu sefer de o yapsın istedim. Aramızda bir ayrılık konuşması bir engelleme vs olmadı. Yani aslında görüldü attıktan sonra iletişimimiz kesildi ve ayrılmış olduk. Ne ben ne de o ayrildik bitti vs konuşması yapmadık. Kendi kendime neden ayrılık konuşması yapmadı neden böyle oldu diyorum istemiyorsa neden demedi evet sormadım ama o neden adım atmadı diyorum whatsappdan vs engelleme gibi bir durum yok durumlarımı görüyor. Dediğim gibi hep ben yazardım yani bu tarz geç cevap verince bu sefer yapmadım. İlişkimiz de bir problem de yoktu her şey güzeldi bana hediyeler vs almıştı. Tatlı vs söylerdi iş yerime kendi kendine yapardı bunu. Sevmese neden yaptı da diyorum. Bu konu olmadan 1 hafta önce gelmişti görüşmüştük geldiğinde de bir problem yoktu. Ondan sonra arkadaşı izne çıkınca işleri daha da yoğunlaştı sonra böyle oldu kendi de diyordu ilgilenemiyorum farkındayım çoğu zaman yemek yemeden uyuyorum geç gidiyorum eve vs diye . Ben böyle neden oldu diye düşünüyorum sorsaydım cevap alacaktım ama sormadım genelde ben yaptığım için ve merak etseydi o yapardı dediğim için sizce napmalıyım yani hiç bir ayrılık konuşması olmadan böyle oldu istiyorum ki tekrar aramızda bir şeyler olsun.
Hic yüz yüze görüşme oldu mu ?7 aylık uzak mesafe bir ilişkim vardı. 1 buçuk ay olacak iletişimimiz yok kendisi çok yoğun çalışıyor polis memuru. En son eve gidince görüntülü konuşacaktık haber verecekti ve bana görüldü attı. Böyle olurdu ara da ve dönerdi dönmedi. Çok yoğun olduğu için geç cevap verirdi bazen ama ona hep adım atan bu konularda bendim. İletişim konusunda pek şey değildi. Görüldü attıktan sonra bana hiç bir sey yazmadı şimdi diyeceksiniz sen neden sormadın ben hep bu tarz şeyleri yaptığım için bu sefer de o yapsın istedim. Aramızda bir ayrılık konuşması bir engelleme vs olmadı. Yani aslında görüldü attıktan sonra iletişimimiz kesildi ve ayrılmış olduk. Ne ben ne de o ayrildik bitti vs konuşması yapmadık. Kendi kendime neden ayrılık konuşması yapmadı neden böyle oldu diyorum istemiyorsa neden demedi evet sormadım ama o neden adım atmadı diyorum whatsappdan vs engelleme gibi bir durum yok durumlarımı görüyor. Dediğim gibi hep ben yazardım yani bu tarz geç cevap verince bu sefer yapmadım. İlişkimiz de bir problem de yoktu her şey güzeldi bana hediyeler vs almıştı. Tatlı vs söylerdi iş yerime kendi kendine yapardı bunu. Sevmese neden yaptı da diyorum. Bu konu olmadan 1 hafta önce gelmişti görüşmüştük geldiğinde de bir problem yoktu. Ondan sonra arkadaşı izne çıkınca işleri daha da yoğunlaştı sonra böyle oldu kendi de diyordu ilgilenemiyorum farkındayım çoğu zaman yemek yemeden uyuyorum geç gidiyorum eve vs diye . Ben böyle neden oldu diye düşünüyorum sorsaydım cevap alacaktım ama sormadım genelde ben yaptığım için ve merak etseydi o yapardı dediğim için sizce napmalıyım yani hiç bir ayrılık konuşması olmadan böyle oldu istiyorum ki tekrar aramızda bir şeyler olsun.
Evet bu görüldü olmadan 1 hafta önce görüşmüştük.Hic yüz yüze görüşme oldu mu ?
Demek ki beğenmedi sizi çok da üstünde durmayın yazarsa da cevap vermeyin ki cepte olduğunuzu sanmasın. Büyük ihtimalle yalanları ;" - çok yoğunum, sen neler yaşadığımı bilmiyorsun, bunalimdayim, ailevi sıkıntılarım vardı, kafam çok doluydu seni üzmek istemedim..." İnanmaEvet bu görüldü olmadan 1 hafta önce görüşmüştük.
Her şey çok iyiydi görüştüğümüzde yani ilk defa görmedi zatenDemek ki beğenmedi sizi çok da üstünde durmayın yazarsa da cevap vermeyin ki cepte olduğunuzu sanmasın. Büyük ihtimalle yalanları ;" - çok yoğunum, sen neler yaşadığımı bilmiyorsun, bunalimdayim, ailevi sıkıntılarım vardı, kafam çok doluydu seni üzmek istemedim..." İnanma
Hep boyle değildi sonradan oldu.Yani görüldü atıp 1,5 ay boyunca hiç yazmaması bu ilişkiyi istemediğini yeterince belli etmiyor mu zaten? Bence hiç arayıp sormayın zaten sizin ittirmenizle yürüyormuş ilişki
Yenisini bulmuştur, sürekli olumluya takılmayın yani olmadı bitti size açıklama yapma gereği bile duymayan biri için bu kadar düşünmek kendi kul hakkiniza girmektir.Her şey çok iyiydi görüştüğümüzde yani ilk defa görmedi zaten
Şöyle bir konuşma da oldu aramızda sen bana bakmazsın diye düşündüm demişti ilk başta neden söylemedin bunu dediğim de niye egonu kaldırayım demişti kendisi de aaslinda çok yakışıklı uzun boylu biriHer şey çok iyiydi görüştüğümüzde yani ilk defa görmedi zaten
Şöyle bir konuşma da oldu aramızda sen bana bakmazsın diye düşündüm demişti ilk başta neden söylemedin bunu dediğim de niye egonu kaldırayım demişti kendisi de aaslinda çok yakışıklı uzun boylu biri
Soğumuştur belki artık istemiyordur. İletişim kurmakta iyi değil diyorsunu, sizin o görüldüden sonra bir şey yazmamanız işine gelmiştir böylelikle ayrılık konuşması yapmaktan kurtulmuş olduHep boyle değildi sonradan oldu.
Evet buda olabilir o biraz gelenekçi biride.Soğumuştur belki artık istemiyordur. İletişim kurmakta iyi değil diyorsunu, sizin o görüldüden sonra bir şey yazmamanız işine gelmiştir böylelikle ayrılık konuşması yapmaktan kurtulmuş oldu
Kafanızı çok kurcalıyor bir netlik olsun istiyorsunuz farkındayım ama arayıp onun egosunu tatmin etmeyin. Gerçekten sevseydi isteseydi iletişimi koparmazdı yoğunluk falan tamamen bahaneEvet buda olabilir o biraz gelenekçi biride.
Bu yüzden aramadım zaten aslında arardım. Yani gelenekçi dediğim örnek veriyorum oje surulmesinden vs hoşlanmaz ben yemem o yemeği der gibi.Kafanızı çok kurcalıyor bir netlik olsun istiyorsunuz farkındayım ama arayıp onun egosunu tatmin etmeyin. Gerçekten sevseydi isteseydi iletişimi koparmazdı yoğunluk falan tamamen bahane
Sonuç olarak bitmiş, bence kendini boşuna yoruyorsun.Şöyle bir konuşma da oldu aramızda sen bana bakmazsın diye düşündüm demişti ilk başta neden söylemedin bunu dediğim de niye egonu kaldırayım demişti kendisi de aaslinda çok yakışıklı uzun boylu biri
Ben aslında onun pişman olduğunu görmek istiyorum yani bir açıklama dahi yapmayacak kadar neydi diyeSonuç olarak bitmiş, bence kendini boşuna yoruyorsun.
Ay o zaman bittiği iyi bile olmuş. Uzaktayken belkş çok rahatsız etmiyordu böyle şeyler sizi ama ilerisi için büyük sıkıntı aslındaBu yüzden aramadım zaten aslında arardım. Yani gelenekçi dediğim örnek veriyorum oje surulmesinden vs hoşlanmaz ben yemem o yemeği der gibi.
Mesela en son görüştüğümüzde bir yere gittik yürüyen merdivende sen önüme geç dedi kısa vs giyinmemiştim yani normaldi kapalı giyinmiştimAy o zaman bittiği iyi bile olmuş. Uzaktayken belkş çok rahatsız etmiyordu böyle şeyler sizi ama ilerisi için büyük sıkıntı aslında
Oje sürmenizden giydiğiniz kıyafete kadar müdahale edecek biriymiş zaten o yüzden hiç kurcalamayın bu kadarla bittiği için şükür edin hattaMesela en son görüştüğümüzde bir yere gittik yürüyen merdivende sen önüme geç dedi kısa vs giyinmemiştim yani normaldi kapalı giyinmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?