Herkes bu renk yapmaya çalışıyor. Belki o istediğin platin sarısı olsaydı daha kötü duracaktı. Böyle doğal duruyor. Kullanırsın olmadı alışamıyorsan boyatırsın. Takma kafaya canım.Evet herkes öyle dedi bu rengi yapmaya çalışıyorlar dedi bugün ki kuaför.
İnş alisir şu gözüm valla çok pişmanım.
4 yıldır doğal sacimi kullaniyodum fıstık gibi ne diye özendim bilmiyorum
Bi kere boyadan önce saç uzunluğunuz bence size uygun değil gördüğüm kadarıyla;aşırı uzun önce onları uygun boyuta getirin,saçınız bu kadar uzun ve şekilsiz olduğu için şu an hangi işlemi yaptırsanız basit durur,ayrıca ombre böyle bir şey değil geçiş yapıyorlar sizinki boyanız akmış gibi olmuş ...
Kuaföre git ama önce kişiye bak bakımlı mı kendine karşı makas tutuşundan boya sürmesine kdr gözlemle (fön çektirme bahanesiyle bunu gözlemleyebilirsin) ayrıca uçlarından biraz aldır çünkü saç sağlıklı uzamazSağol canım ...
Uzulme meye çalışacağım.
Bundan sonra kuaför e de gitmem sanırım. .
Bence sen otur artık dersine çalış :) bakma buraya da . Allah daha büyük dert vermesin diyelim saçlarına da masallah bak upuzun lar renkleri de hoş dediğim gibi istemezsen kestir uzat boya bi yol bulunur artık kuaförler neler yapiyo ıyi geceler canım derslerinde basarilarAllah razı olsun. .
Siz güzelsiniz asıl. .
Derslere başlamam gerek .. buraya yazınca rahatliyorum iyi ki varsınız
Hindistan cevizi yağı sür beslensin saçınRenk konusunda katılıyorum fakat sacimi boya böyle yaptı sekilsiz.
Ay nasıl kullandınız siz bunu ...Hindistan cevizi yağı sür beslensin saçın
Maşallah çok beğendim benim eski saçlarım gibi
Çok sağolun özel msj attım sizeBence sen otur artık dersine çalış :) bakma buraya da . Allah daha büyük dert vermesin diyelim saçlarına da masallah bak upuzun lar renkleri de hoş dediğim gibi istemezsen kestir uzat boya bi yol bulunur artık kuaförler neler yapiyo ıyi geceler canım derslerinde basarilar
Normal saçının üzerine olmuş Hindistan cevizi yağı canlandırırAy nasıl kullandınız siz bunu ...
Ben alisamiyorum.
Yani bu rengi istemedim ve su an bunu kullanmaya mecburum. ..
Benim de böyleydi ilk yaptırdığımda sonra o çok açık renk aktı koyuldu saçımın rengi.. tatlı kahvemsi sarı oldu.. duşta saçına saç kremi ve maske kullan nemlendirici özellikli olsun.. sonrasında argan yağı veya keratin yağıyla besle.. ben bu şekilde bakıyorum ve ipek gibi saçlarım akıyo..Çok haklısınız valla kızıyorum kendime.
Canım annem babam da üzülüyor halime.
Ben çok takintiliyim saç konusunda obsesifim
2 kere yika baktin dogallaşmiyo, kuafore gidip cila attir daha sicak bal köpüğü tonlari istiyodum ben de. ama arayi uzatma. düzeltme için para isteyemez senden. sacin guzel olmuş bu arada.Çok fazla beyazimsi yani gri gibi değil mi ben güneş sarısı tatlı sarı istiyordum.
Teşekkür ederim ya beğendiğiniz için güzel yorumlara ihtiyacım vardı. .
Öyle üzüldüm ki dün .
Kabullenmem lazım çok yabancı geliyor saç bana ..
Ee sağlık olsun o zaman :)Ne bileyim böyle farklı oldu yani insanlar alışık değil bdnde öyle.
Normal sarı değil de küllu gibi tam anlam veremediği bi renk sarı desem değil beyaz gibi krem gibi.
İstediğim renk değil ve su an bunu değiştirecek bır yol da yol .
Soğuk bır renk beyazın hafif koyu hali gibi..Bu sac platinden acik falan degil ki, ya da resimde farkli cikmis ama kesinlikle acik renk degil.
Ha benim hiiic tarzim degil o ayri.
Ben olsam boyatmadan o uçlara koyu renk cila attirirdim ya da kestirirdim, aşırı uzun cunku, bu kadar uzun sacta bu kadar keskin renk gecisleri ve hareketler hos durmuyor. Mesela bu ombre omuz hizasinda bir saca yapilsa daha modern ve klas gorunebilirdi.
2 kere yika baktin dogallaşmiyo, kuafore gidip cila attir daha sicak bal köpüğü tonlari istiyodum ben de. ama arayi uzatma. düzeltme için para isteyemez senden. sacin guzel olmuş bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?