Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lütfen destek olun ..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Evet herkes öyle dedi bu rengi yapmaya çalışıyorlar dedi bugün ki kuaför.
İnş alisir şu gözüm valla çok pişmanım.
4 yıldır doğal sacimi kullaniyodum fıstık gibi ne diye özendim bilmiyorum
Herkes bu renk yapmaya çalışıyor. Belki o istediğin platin sarısı olsaydı daha kötü duracaktı. Böyle doğal duruyor. Kullanırsın olmadı alışamıyorsan boyatırsın. Takma kafaya canım.

Bi kere boyadan önce saç uzunluğunuz bence size uygun değil gördüğüm kadarıyla;aşırı uzun önce onları uygun boyuta getirin,saçınız bu kadar uzun ve şekilsiz olduğu için şu an hangi işlemi yaptırsanız basit durur,ayrıca ombre böyle bir şey değil geçiş yapıyorlar sizinki boyanız akmış gibi olmuş ...

Renk konusunda katılıyorum fakat sacimi boya böyle yaptı sekilsiz.

Sağol canım ...
Uzulme meye çalışacağım.
Bundan sonra kuaför e de gitmem sanırım. .
Kuaföre git ama önce kişiye bak bakımlı mı kendine karşı makas tutuşundan boya sürmesine kdr gözlemle (fön çektirme bahanesiyle bunu gözlemleyebilirsin) ayrıca uçlarından biraz aldır çünkü saç sağlıklı uzamaz

Allah razı olsun. .
Siz güzelsiniz asıl. .
Derslere başlamam gerek .. buraya yazınca rahatliyorum iyi ki varsınız
Bence sen otur artık dersine çalış :) bakma buraya da . Allah daha büyük dert vermesin diyelim saçlarına da masallah bak upuzun lar renkleri de hoş dediğim gibi istemezsen kestir uzat boya bi yol bulunur artık kuaförler neler yapiyo ıyi geceler canım derslerinde basarilar

Bence sen otur artık dersine çalış :) bakma buraya da . Allah daha büyük dert vermesin diyelim saçlarına da masallah bak upuzun lar renkleri de hoş dediğim gibi istemezsen kestir uzat boya bi yol bulunur artık kuaförler neler yapiyo ıyi geceler canım derslerinde basarilar
Çok sağolun özel msj attım size

Ay nasıl kullandınız siz bunu ...
Ben alisamiyorum.
Yani bu rengi istemedim ve su an bunu kullanmaya mecburum. ..
Normal saçının üzerine olmuş Hindistan cevizi yağı canlandırır
Yazın parlar ve alışırsın zaten kırıkları aldırdıkca oturur saçın

Çok haklısınız valla kızıyorum kendime.
Canım annem babam da üzülüyor halime.
Ben çok takintiliyim saç konusunda obsesifim :KK43:
Benim de böyleydi ilk yaptırdığımda sonra o çok açık renk aktı koyuldu saçımın rengi.. tatlı kahvemsi sarı oldu.. duşta saçına saç kremi ve maske kullan nemlendirici özellikli olsun.. sonrasında argan yağı veya keratin yağıyla besle.. ben bu şekilde bakıyorum ve ipek gibi saçlarım akıyo..

Canım benimm neden bu kadar üzüldün sen :) biliyorum saçlarımız bizim için çook önemli.. Herkes beğendim desede o istediğimiz tonu göremediğimiz zaman deliye dönüyoruz. Ama bu konuda takıntılı biri olarak söylüyorum, saçların gerçekten güzel. İnan bana kötü değil. Zaman geçip idare edeceğin bir durum bile göremedim saçlarında. Sıkma canını hiç :) kıyamam okunsun diye de burada paylaşmışsın

Çok fazla beyazimsi yani gri gibi değil mi ben güneş sarısı tatlı sarı istiyordum.
Teşekkür ederim ya beğendiğiniz için güzel yorumlara ihtiyacım vardı. .
Öyle üzüldüm ki dün .
Kabullenmem lazım çok yabancı geliyor saç bana ..
2 kere yika baktin dogallaşmiyo, kuafore gidip cila attir daha sicak bal köpüğü tonlari istiyodum ben de. ama arayi uzatma. düzeltme için para isteyemez senden. sacin guzel olmuş bu arada.

Ne bileyim böyle farklı oldu yani insanlar alışık değil bdnde öyle.
Normal sarı değil de küllu gibi tam anlam veremediği bi renk sarı desem değil beyaz gibi krem gibi.
İstediğim renk değil ve su an bunu değiştirecek bır yol da yol .
Ee sağlık olsun o zaman :)

Bu sac platinden acik falan degil ki, ya da resimde farkli cikmis ama kesinlikle acik renk degil.
Ha benim hiiic tarzim degil o ayri.
Ben olsam boyatmadan o uçlara koyu renk cila attirirdim ya da kestirirdim, aşırı uzun cunku, bu kadar uzun sacta bu kadar keskin renk gecisleri ve hareketler hos durmuyor. Mesela bu ombre omuz hizasinda bir saca yapilsa daha modern ve klas gorunebilirdi.

BEN beğendim zamanla alışırsın saçını aç fön çektir makyajını yap ve geç aynanın karşısına nekadar güzel olduğunu söyle kend kendşne

Saçlarınız çok uzun ve bakımsız gözüküyor o yüzden ombre de kalitesiz durmuş açıkçası hiç ombre gibi durmuyor, ne yalan söyleyeyim. Sanki saçınız uçlardaki renkmiş de dibi gelmiş gibi durmuş. Bence bir süre sonra güzelce bir kestirip üstüne ombrenizi de düzelttirin. Kendinizi paralayacak ağlayacak bir şey de yok, en azından çözümü kolay olan bir dert.

S
Bu sac platinden acik falan degil ki, ya da resimde farkli cikmis ama kesinlikle acik renk degil.
Ha benim hiiic tarzim degil o ayri.
Ben olsam boyatmadan o uçlara koyu renk cila attirirdim ya da kestirirdim, aşırı uzun cunku, bu kadar uzun sacta bu kadar keskin renk gecisleri ve hareketler hos durmuyor. Mesela bu ombre omuz hizasinda bir saca yapilsa daha modern ve klas gorunebilirdi.
Soğuk bır renk beyazın hafif koyu hali gibi..
Ne yapıcam bilmiyorum

2 kere yika baktin dogallaşmiyo, kuafore gidip cila attir daha sicak bal köpüğü tonlari istiyodum ben de. ama arayi uzatma. düzeltme için para isteyemez senden. sacin guzel olmuş bu arada.

Ya gitmek istemiyorum adama.
Çünkü güvenim kalmadı. .
Cila ile mi olacak bu bal köpüğü rengi ?

Ya ben begenemedim acayip bisey olmus. Ustler cok koyu asagisi cok acik. Belki de fotodan oyle cikmjstir cevreniz begenmis sonucta

Back
X