Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lütfen destek olun ..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bi kere boyadan önce saç uzunluğunuz bence size uygun değil gördüğüm kadarıyla;aşırı uzun önce onları uygun boyuta getirin,saçınız bu kadar uzun ve şekilsiz olduğu için şu an hangi işlemi yaptırsanız basit durur,ayrıca ombre böyle bir şey değil geçiş yapıyorlar sizinki boyanız akmış gibi olmuş ...

Ay çok alemsin ya.. Hakikaten ben de yarısı siyah yarısı beyaz oldu sandım. Çok hoş, güneşte açılmış gibi olmuş.
Sakın üstüne boya moya sürdürüp yıpratma. Birkaç yıkama sonra daha iyi görünecektir.

Bir kuaför istediğin rengi tutturana kadar seninle uğraşmak zorunda (kuaförüm ) saçının rengi güzel olmuş ama mat bir görünüm var bunu da saçına cila attırarak kurtulabilirsin ... Saçta 4 saat işlem yapılmaz özellikle ana saç ise ve açık tonlarda olacaksa ! (Cahil kuaför) saçının sertliğini gidermek için bal maskesi yap ve her yıkamadan sonra kremleyip 15dk beklet sonra durulama yap

Ah canım ben bu kuaföre hep güvenip gidiyordum..
Sonuç mükemmel olacak sandım kandim ve kaziklandim da.
Cila yaptı zaten canım mal herif beyaz olana dek bekletti beni demek ki.
Çok pişmanım çok.
Zaten mat duruyo diye sevemedim.
Ama artık başka birşey yok elimden gelen mecbur böyle devam edeceğim. .
Sabır diliyorum Allahtan .

Ben çok beğendim

Sağolun. .
Beyaz gibi değil demi ?
Asla boyatmam artık zaten başka kuaföre gittim bugün yapacak birsey yok..

Cila işlem üzerine yapılmaz 2-3 gün geçer renk oturur ondan sonra saçın tonuna göre cila atılır ... Başka bir kuaföre gidip cila attir seveceksin saçlarını hatta çok açık oldu de o bebek sarısı tonuna getirir. Üzgünüm birşey daha soylicem ombre öyle olmaz ama güzel olmuş .. Allah başka dert vermesin :)

Bence çok doğal duruyor. Rengi de çok modern duruyor. Artık böyle ombreler moda canım. Zamanla rengine gözünde alışacaktır. Canını sıkmana hiç gerek yok.

Canim bugün gittim.
Başka kuaföre cila olmaz bu saça dedi.

Bence çok güzel olmuş begenmiyosanizda uzar kestirirsiniz hiçbişeycik olmaz canınızı sıkmayın çok guzelsiniz derslere odaklanın emin olun bu günler sonradan çok özleniyo sevgiler canim

Gayet güzel görünüyor.

Niye ağlıyorsun ki ?
Ne bileyim böyle farklı oldu yani insanlar alışık değil bdnde öyle.
Normal sarı değil de küllu gibi tam anlam veremediği bi renk sarı desem değil beyaz gibi krem gibi.
İstediğim renk değil ve su an bunu değiştirecek bır yol da yol .

Üzülme Canm niye dert ettin bukadar.gözün alışmamış daha ondan öyle geliyo sana birkaç güne alışırsın

Canim bugün gittim.
Başka kuaföre cila olmaz bu saça dedi.
Maşallah hepsi birbirinden akıllı o saça cila olur cila denilen işin içine oksidasyon girmiyor saçı yıpratmaz ... Hiç kimse risk almak istememiş ne diyeyim canın sağ olsun ama güzel saçların üzülme ...

Bence çok doğal duruyor. Rengi de çok modern duruyor. Artık böyle ombreler moda canım. Zamanla rengine gözünde alışacaktır. Canını sıkmana hiç gerek yok.
Evet herkes öyle dedi bu rengi yapmaya çalışıyorlar dedi bugün ki kuaför.
İnş alisir şu gözüm valla çok pişmanım.
4 yıldır doğal sacimi kullaniyodum fıstık gibi ne diye özendim bilmiyorum

Bence çok güzel olmuş begenmiyosanizda uzar kestirirsiniz hiçbişeycik olmaz canınızı sıkmayın çok guzelsiniz derslere odaklanın emin olun bu günler sonradan çok özleniyo sevgiler canim
Allah razı olsun. .
Siz güzelsiniz asıl. .
Derslere başlamam gerek .. buraya yazınca rahatliyorum iyi ki varsınız

Sağol canım ...
Uzulme meye çalışacağım.
Bundan sonra kuaför e de gitmem sanırım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…