Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lütfen destek olun ..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saçlarınız çok uzun ve bakımsız gözüküyor o yüzden ombre de kalitesiz durmuş açıkçası hiç ombre gibi durmuyor, ne yalan söyleyeyim. Sanki saçınız uçlardaki renkmiş de dibi gelmiş gibi durmuş. Bence bir süre sonra güzelce bir kestirip üstüne ombrenizi de düzelttirin. Kendinizi paralayacak ağlayacak bir şey de yok, en azından çözümü kolay olan bir dert.
Anlamiyosunuz.
Saçın gayet bakımlı yumuşak bır saçtı kumraldi.
Saçın 5 saat boyalı bekledi ve yikanip f ön cekildikten sonra kesildi.
Zaten az kestirdi kısa sevmiyorum.
Biraz ev haliyle bozuk çıkmış. Çözümü yok.
Kuaför bugün arkadaşımın kuaförü cila olmaz dedi.
Yani kafam karıştı artık akışına bıraktım. ..

Anlamiyosunuz.

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bakımsız gözüküyor yumuşaklık değil ki bakım sırf. Belki de kötü çekim detayını bilemiyorum kuaför değilim. Benim saçlarım da uzun, işlemler uzun sürebiliyor. Ama gördüğüm kadarıyla tam bir ombre olmamış, kuaförünüze şikayetinizi belirtirseniz ücretsiz düzeltmek zorunda zaten, para alamaz.

Anlamiyosunuz.
halin buysa ne dememizi bekliyorsun ...:işsiz:Cok guzel olmus desem ne geçecek eline

Güzel olmuş bu saç bn beğendim. Açık geldiyse cila atsın koyulaşır. Bende bu renk ombre yaptırmıştım kuaför sarı bıraktı alışamazsan gel cila atarız dedi alışamadım kaşlar felanda koyu kaldı cila attı baya koyuldu.
Sıkma canını yani hoş görünüyor cila attırmasan da

Güzel olmuş bu saç bn beğendim. Açık geldiyse cila atsın koyulaşır. Bende bu renk ombre yaptırmıştım kuaför sarı bıraktı alışamazsan gel cila atarız dedi alışamadım kaşlar felanda koyu kaldı cila attı baya koyuldu.
Canim cila ile bu saman rengi yer neye dönecek peki ?

Eki Görüntüle 1978963 Eki Görüntüle 1978963 Eki Görüntüle 1978962 Bu konuyu buraya açıyorum lütfen sevgili admin buradan kaldırma.
Psikolojim bozuldu dünden beri Ağlıyorum gözlerimin sisiyle yazıyorum.
Ombre yaptırdım dün istediğim gibi olmadı platin saridan da açık oldu.
Dağılımı çizgi gibi değil güzel sadece beyaza çok yakın bır renk ve alışamadım.
İstediğim bu değildi .
Kuaför çok bekletti 4 saat kafamda yani gosterdigim resmi öyle algiladi. Çok mu çirkin Hayır değil arkadaşlarım çok hoş olmuş çok güzel dediler.
Fakat ben o güzelim kumral yumuşacık saçları mahvettigimemi yanayım çıkan sonuca mi.
Dünden beri Ağlıyorum.
Başka kuaföre gittim dedi ki çok hoş bence biz bu rengi yapmaya calisiyoduk hep dediler.
Ben kendime yakistiramadim.
Alışamadım.
Uçları gormeyim diye arkadan topuz yapıp örüuyorum.
Lütfen çok büyük travma geçirdim kötü yorum yapmayın.
Çünkü biliyosunuzdur ders çalışıyorum ve 4 gündür kuaför telasindan ders calisamadim.
Bunu böyle kabul edip unutup derse odaklanmam gerek çokda çirkin değil yaşlı gibi değil.
Destege ihtiyacım var.
Allahım affetsin sanki ölüm olmuş gibi ağlamak ve üzülmek istemiyorum.
Derse baslamam gerek bana yardımcı olun gerçekten çok Üzgünüm ve mutsuzum .
NOT: Bu saçı koyultmayi sordum kuaföre oda dedi ki koyultsak bile akacak düzenli boyamak gerek.
Bende zarar görmesini istemiyorum zaten 200 tl masraf ettim canım gitti.
En azından diplerinden boyalı değil böyle kullansam diye düşünüyorum.
Çok Üzgünüm ...:KK43:(
Canım bence saçın çok güzel olmuş üstelik bu saç, plâtin sarıdan da açık değil. Öyle demişsin plâtinden daha açık diye. 10 yıldır plâtin kullanıyorum kuaföre de çok sık giden biriyim bu resimde bir abeslik göremedim ben. Aksine saçına canlılık katmış. Seni yolda görsem, aa kızın saçına bak ne garip demem yani. Öyle bir algıdasın ama yanılıyosun. Ombre yaptırmışsın keyfini çıkar :)

Bende yaptırdım ombre 1 hafta önce senin rengin gibi buz gibi bır sarı ıstedım yapamadı :( suan yumurta sarısı saclarım var bence cok guzel olmus hıc aglama bıraz kendıne gelsın sacın tekrar yaptırısın

Koyuldu derken cila ile eski koyu haline dönüyor mu ???

Bende yaptırdım ombre 1 hafta önce senin rengin gibi buz gibi bır sarı ıstedım yapamadı :KK43: suan yumurta sarısı saclarım var bence cok guzel olmus hıc aglama bıraz kendıne gelsın sacın tekrar yaptırısın
Of offf
Benim senin senin benim olsa keşke.
İnan ki mat durduğu için yüzüm solgun duruyor.
Makyajı sevmem.
Yani eski halim kalmadı yüzüm gulmuyor.
Ben sevmiyorum sevemeyecegim. .:(

Goren de sacin kokunden yandi falan zannedicek. Kotu falan da gorunmuyor sacin

Of offf
Benim senin senin benim olsa keşke.
İnan ki mat durduğu için yüzüm solgun duruyor.
Makyajı sevmem.
Yani eski halim kalmadı yüzüm gulmuyor.
Ben sevmiyorum sevemeyecegim. .:KK43:
Canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama pigmentasyonla sacını eskı doğal sacına getirebilen iyi kuaförler var bukadar mutsuzsan düzelttirebilirsin birde keratin botoks yapıyorlar yumasık oluyo sac bır arkadasım yaptırdı allah caresız dert vermesın

Çok güzel olmuş,ben çok beğendim doğrusu;)

Ama konu gerçekten yanlış yerde..

Çok güzel olmuş,ben çok beğendim doğrusu:KK66:

Ama konu gerçekten yanlış yerde..
Teşekkür ederim ama inanin konuyu buraya acmamin nedeni saç kısmına açınca görülmüyor yorum yapılmıyor.
Psikolijim bozuldu burada olunca konu herkes yorum yapıyor.
Lütfen kaldirmayin..

Ya sanırım cilanin altındaki renk beyaz gibi :KK43:((...
Çünkü kadının biri gelip dediki aaa bu beyaz ama sonra sariya dönecek dedi.
Ben tabi yikanmadigi için anlamadım mal gibi bekledim.
Sormadım kuaföre niye bu kadar bekliyor diye

beyaz olmaz canım, sarıdır o ve sarı saç yıkandıkça hafif turunculaşır merak etme, beyaz olmaz.
yıllarca platin saç kullandım korkma, bekle. birkaç yıkamada düzelecek.

beyaz olmaz canım, sarıdır o ve sarı saç yıkandıkça hafif turunculaşır merak etme, beyaz olmaz.
yıllarca platin saç kullandım korkma, bekle. birkaç yıkamada düzelecek.
turunculasmaz bu sac. çunku ana renk küllü. ana renk neyse onun tonuna gider sac acilinca. üstüne boya sürülmeden acilip birakilan sacin rengi degismez.

Eki Görüntüle 1978963 Eki Görüntüle 1978963 Eki Görüntüle 1978962 Bu konuyu buraya açıyorum lütfen sevgili admin buradan kaldırma.
Psikolojim bozuldu dünden beri Ağlıyorum gözlerimin sisiyle yazıyorum.
Ombre yaptırdım dün istediğim gibi olmadı platin saridan da açık oldu.
Dağılımı çizgi gibi değil güzel sadece beyaza çok yakın bır renk ve alışamadım.
İstediğim bu değildi .
Kuaför çok bekletti 4 saat kafamda yani gosterdigim resmi öyle algiladi. Çok mu çirkin Hayır değil arkadaşlarım çok hoş olmuş çok güzel dediler.
Fakat ben o güzelim kumral yumuşacık saçları mahvettigimemi yanayım çıkan sonuca mi.
Dünden beri Ağlıyorum.
Başka kuaföre gittim dedi ki çok hoş bence biz bu rengi yapmaya calisiyoduk hep dediler.
Ben kendime yakistiramadim.
Alışamadım.
Uçları gormeyim diye arkadan topuz yapıp örüuyorum.
Lütfen çok büyük travma geçirdim kötü yorum yapmayın.
Çünkü biliyosunuzdur ders çalışıyorum ve 4 gündür kuaför telasindan ders calisamadim.
Bunu böyle kabul edip unutup derse odaklanmam gerek çokda çirkin değil yaşlı gibi değil.
Destege ihtiyacım var.
Allahım affetsin sanki ölüm olmuş gibi ağlamak ve üzülmek istemiyorum.
Derse baslamam gerek bana yardımcı olun gerçekten çok Üzgünüm ve mutsuzum .
NOT: Bu saçı koyultmayi sordum kuaföre oda dedi ki koyultsak bile akacak düzenli boyamak gerek.
Bende zarar görmesini istemiyorum zaten 200 tl masraf ettim canım gitti.
En azından diplerinden boyalı değil böyle kullansam diye düşünüyorum.
Çok Üzgünüm ...:KK43:(

Bence güzel olmuş beğenirim bu rengi ben güle güle kullan

gayet güzel olmuş, ölüm gibi diyecek kadar ne var bunda çok mu küçüksün sen yaş olarak, bunu bile bu kadar büyütmüşsün. Boya yapmadan önce kırk kere düşüneceksin çünkü geri dönüşü ve garantisi yok.

Back
X