lütfen bir fikir verin çok mutsuzum:(

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.Onu çok seviyorum o da belki hala seviyor eskisi gibi olalım dediğine göre .. ama kırdı bi kere beni affedeyim diyorum ama yok bunu kabullenemiyorum.O miniğim derdi sen saf kalplisin derdi.Böyle mi yapar insan sevdiğine miniğine beni çok üzdü çokk 3 yıldır hiç kırmadı incitmedi ama bu olanlar .. sevgilisiyle bulaşmasını bile affettim

evet dediğiniz gibi şuan affedemem çünkü her şey daha kötü olur rol yapamam ona.şuan bile pişman ama nafile .. sanki hiç affetmeyecekmişim gibi geliyor.ben mi katıyım bilmiyorum ama benim de nasıl biri olduğumu biliyor o yüzden de pişman ve vicdan azabı çekiyor bi anda her şeyi mahvetti . :KK43:[/QUOTE

canım malesef bi insanın karakterini söylediği sözler değil davranış şekilleri belirler sana bunları söylerken gidip aksi şekilde davranıyosa zaten ortada çok büyük bi çelişki vardır yani görünmek istediği kişi ile aslında olduğu kişi çok farklı sana tanıttığı kişi o değil bi başkasıydı ve bunuda nihayetinde gösterdi

canım bnm 19 yaş o kadar masum fuyguların beslendği bir yas ki anlatamam...ancak karsı taraf o yasları gectığ ı için senden daha olgun dawranması beklenırken göruyorum eski sewgiliyi tam olarak bitirememiş.söyliyeceklerim üzücek belki ama görmen için yazıyorum bazı seyleri.benım su an 3 yılı askın bır ılışkşm var ve gercekten ruh ikizim bu ınsan bnm bundn önceki ilşkim de 2.5 yıl srmustu ve bn hep emek verdım aman o uzulmesın dıe sonra canıma tak edınce ayrıldım ve o zaman dek sankı tek sewen bn gibiydim tabi ayrılınca kıymete bndim:)ne yakınmalar dersın görüşmek istemeler arkadaslarımla haber göndermeler ve hayatında biri varken.acıkca soyledgı seyde hytında ki kız sadece kafasını dagıtmasına yardımcı oluyormus sewdığı bnmişim yani canım benım eeskı olması gerekn erkk arkadasında unutamamış olabılır 3 yıl gectı deme sakın çünkü arada uzaklık war ayrı sehırlerde ilişki cok zor yasanmıslık yok bır kere:KK43:bence ıı dusun daha karsına senı gercekten hakeden cok ınsan cıkıcak:KK43:

ben de ruh ikizim sanmıştım o kadar inandımki gerçekten de her şeyimiz çok çok uyumluydu 3 yılda bir kere bile küsmedik 1 gün bile haber almadığımız gün falan olmadı birbimizden..
ama işte kader demek ki bir anda oldu .. ve hiç ummazdım ondan hem de hiç..
bir de o kız içinde saf dedi Allah'ım yaa hemen tanımışş...
bence o kızdan etkilenmedim dedi ama az da olsa etkilendi şimdi de kızı başından atmaya çalışıyor neyse :KK43:

Evet biz böyle affedilemeyecek durumlarda bile konuşup onu aklayacak sebepler bulmaya çalışırız ne yazık ki..
İlişkinin bitmemesi için ufacık bi ihtimal ararız..
Ama olmuyor işte yıprandığımızla kalıyoruz malesef..

Şöyle bi söz var ve ben şu an bunu uyguluyorum;

"Bir kadın sizinle deli gibi tartışıyorsa sevinin...çünkü susmuş bir kadın için bitmişsiniz demektir.."

Sende dene..

çok güzel bir söz bunu tartışma sırasında ona ben de söylemiştim hatta. :)
tartışmam sevdiğim göstergesi yoksa uğraşmam demiştim ama işte

söz uyguluyorum

aman aman ! güzelim! kavga asla bir iletişim şekli değildir.. İletişim insanlar arasındaki duygu ve düşünce alışverişidir. amacı ise bilgi, düşünce ve tutum ortaklığı yaratmaktır.. Malesef kavga için bu kavramları kullanmayız.. Kavga ise düşmanca davranış ve sözlerle ortaya çıkan çekişme veya dövüştür..

Uyarı ve düzeltmeniz için teşekkür ederim:) Sanırım eksik anlatmışım. Benim erkek arkadaşım olumsuz bir şey söylediğimde kavgacı, dırdırcı yaftasını yapıştırıyor. Ben bu konudan yaklaşınca arkadaşta kendimi gördüm. Kavga en son çare, ama sesini duyuramadığında mecbur kalıyor insan.

insan olarak o kadar iyi biriydiki gözümde
her şeyime destek olurdu maddi manevi her şeye
her şeyimi benden önce o düşünürdü..
çok ilgilenirdi benle.. ben hep gerçekten çok sevdiğini düşündüm
belki hala seviyor ve pişman
ama eskisi gibi olamam biliyorum o olur ama ben olamam
en son mesejlarında köpeğin olurum tek benim şekerim ol tekrar dedi

ama artık kanmam :KK43: o şekerini kaybettii gitsin o benim dırdırımdan bıkıp gittiği kıza. :KK43: ilk başta her şey güzel olur sanki bizde kavga mı ediyorduk..
onla konuşunda şunu hissetmiş benim için keşke ben de eskisi gibi olsaymışım o kızın ilgilendiği gibi ilgilenseymişim
... her şey yeni olunca güzel gelir tabi şimdi heyecanlanmıştır falan bile onla konuşurken..

ama ben ondan sevgimi hiç eksik etmedim hem de hiç yaşımın gösteremeyeceği olgunluğu da gösterdim sevgi de verdim..
nankörlük etti bana sınavım olduğu halde hep ilgilendim hep
ben de stresli bi dönemden geçtim ama yine de ilgilendim hem de seve seve görev gibi düşünmedim
onu boşladığımı da düşünmüyorum çünkü haberleşmeyi falan da hiç kesmedik .hatta ben ders çalışırken bile dayanmayıp arardı ben de açardım neyse

olan oldu işte :KK43:

Uyarı ve düzeltmeniz için teşekkür ederim:) Sanırım eksik anlatmışım. Benim erkek arkadaşım olumsuz bir şey söylediğimde kavgacı, dırdırcı yaftasını yapıştırıyor. Ben bu konudan yaklaşınca arkadaşta kendimi gördüm. Kavga en son çare, ama sesini duyuramadığında mecbur kalıyor insan.

çok haklısınız burda
o hep gülelim hep mutlu olalım istiyor
çok da güzel bir şey bir erkeğin bunları istemesi

ee o zaman neden yanlış şeyler yapıyorsun ama di mi :KK43:
hem her şey güllük gülistanlık olsun iste hem hata yap

hiç kimse hiçbir sebeple ne sizin sesinizi ne sizin yüreğinizi yorsun.. Buna asla müsade etmeyin.. unutmayın eğer size bir kere bile bırakın bağırmayı sesini yükseltmesine izin verirseniz bir sonraki daha şiddetli olacaktır.. Böyle bir şeye kalkışırsa " kimse benimle bu şekilde konuşamaz" diyerek tabiri caizse hadlerini bildirin.. Bir hanıma nasıl davranması gerektiğini bilmeyen biriyle en güzel yıllarınızı öldürmeyin tatlı kızlar.. anlaştık mı ? :)))

hiç kimse hiçbir sebeple ne sizin sesinizi ne sizin yüreğinizi yorsun.. Buna asla müsade etmeyin.. unutmayın eğer size bir kere bile bırakın bağırmayı sesini yükseltmesine izin verirseniz bir sonraki daha şiddetli olacaktır.. Böyle bir şeye kalkışırsa " kimse benimle bu şekilde konuşamaz" diyerek tabiri caizse hadlerini bildirin.. Bir hanıma nasıl davranması gerektiğini bilmeyen biriyle en güzel yıllarınızı öldürmeyin tatlı kızlar.. anlaştık mı ? :)))

doğru ama
değer bilen var mıdır gerçekten ,ben kimseye inanıp güvenmem artık

doğru ama
değer bilen var mıdır gerçekten ,ben kimseye inanıp güvenmem artık

güzelim dediğim gibi daha önünde neler var neler.. neredeyse 32 yaşındayım.. 28 den sonra hayat öyle duruluyorki.. düşününce 27 yaşında bile aşk ve hayat adına hatalarım olmuş.. ama bizi bunlar olgunlaştırır.. keşke şimdi bende sizin gibi 19 yaşında olsamda aşk için ağlasam diye iç geçiririm.. şimdi zor gelir ama ileride özlemle arayacağınız şeyler bunlar.. herkesin bir ruh eşi var bu dünyada.. biz belkide defalarca bu eşi buldum sanabiliriz.. Bu sizi korkutmasın.. evet.. güven kırılabilir, aşklara küsülebilir ama doğru kişiyi bulmanız için önünüzde çok zaman var.. şimdi bu güzel günlerin tadını çıkarın.. aşk için ağlamak bile güzeldir.. her geçen yıl sizi daha olgunlaştıracak.. bir gün bir bakmışsınız meğer aşk adına bildiğiniz herşey zamanla değişmiş .. zevkler değişmiş, renkler değişmiş... çocukluk aşkınızı görüp iyyykk ben bunamı ağlamışım be diyeceğiniz günler bile gelecek... bana güvenin :))

İlişkin sana mükemmel sorunsuz gibi gelsede sorunluymuş işte
Bir kere bir ilişkide sürekli eski sevgililerin lafı açılıyorsa orda bir hata vardır

Eski sevgilisiyle buluşması kabul edilemez bir durum
Hadi onu kabul ettik diyelim nasıl elini tutmasına izin verir hangi boşluk bunu yaptırır insana ?

Bir de diğer kız var senle arası bozukken konuştuğu
Allah bilir neler konuştu da kızda hemen hoşlandı sevgilinden konuşmaları da silmiş :KK19:

İlişkide o sorun çıkaran taraf sende hep anlayışlı affeden aşkı için savaşan taraf olmak istiyorsan buyur
Tabi sonunda kıymetin falan bilenmeyecek yine bir tartışma da başa saracaksınız

Üzgünüm bazen gerçekler gerçekten ''acıtır'' da elden bişey gelmez

Şu sorunun cevabı hayırsa kesinlikle yürümez bu ilişki

''ben aynı şeyi yapsaydım o buna katlanırmıydı''

Büyük ihtimal 'hayır' diyeceksin ... o zaman biraz gururlu olmakta fayda var

Bazen aşk yeri geldiği zaman noktayı koyabilmektir çünkü böyle devam ederse ortada aşk falan da kalmayacak ...

güzelim dediğim gibi daha önünde neler var neler.. neredeyse 32 yaşındayım.. 28 den sonra hayat öyle duruluyorki.. düşününce 27 yaşında bile aşk ve hayat adına hatalarım olmuş.. ama bizi bunlar olgunlaştırır.. keşke şimdi bende sizin gibi 19 yaşında olsamda aşk için ağlasam diye iç geçiririm.. şimdi zor gelir ama ileride özlemle arayacağınız şeyler bunlar.. herkesin bir ruh eşi var bu dünyada.. biz belkide defalarca bu eşi buldum sanabiliriz.. Bu sizi korkutmasın.. evet.. güven kırılabilir, aşklara küsülebilir ama doğru kişiyi bulmanız için önünüzde çok zaman var.. şimdi bu güzel günlerin tadını çıkarın.. aşk için ağlamak bile güzeldir.. her geçen yıl sizi daha olgunlaştıracak.. bir gün bir bakmışsınız meğer aşk adına bildiğiniz herşey zamanla değişmiş .. zevkler değişmiş, renkler değişmiş... çocukluk aşkınızı görüp iyyykk ben bunamı ağlamışım be diyeceğiniz günler bile gelecek... bana güvenin :))

çok teşekkür ederim yüzümü güldürdü bu mesajınız :) çok haklısınız

gülün tabii yaa :)) gençsiniz cıvıl cıvılsınız.. gidin çimenlere uzanın gökyüzünü seyredin!! :)))

İlişkin sana mükemmel sorunsuz gibi gelsede sorunluymuş işte
Bir kere bir ilişkide sürekli eski sevgililerin lafı açılıyorsa orda bir hata vardır

Eski sevgilisiyle buluşması kabul edilemez bir durum
Hadi onu kabul ettik diyelim nasıl elini tutmasına izin verir hangi boşluk bunu yaptırır insana ?

Bir de diğer kız var senle arası bozukken konuştuğu
Allah bilir neler konuştu da kızda hemen hoşlandı sevgilinden konuşmaları da silmiş :KK19:

İlişkide o sorun çıkaran taraf sende hep anlayışlı affeden aşkı için savaşan taraf olmak istiyorsan buyur
Tabi sonunda kıymetin falan bilenmeyecek yine bir tartışma da başa saracaksınız

Üzgünüm bazen gerçekler gerçekten ''acıtır'' da elden bişey gelmez

Şu sorunun cevabı hayırsa kesinlikle yürümez bu ilişki

''ben aynı şeyi yapsaydım o buna katlanırmıydı''

Büyük ihtimal 'hayır' diyeceksin ... o zaman biraz gururlu olmakta fayda var

Bazen aşk yeri geldiği zaman noktayı koyabilmektir çünkü böyle devam ederse ortada aşk falan da kalmayacak ...

eski sevgililerinden bahsetmezdi ama hep ben kıskançlık yapardım
buluşması da hataydı o , eski sevgili konusunu gündeme getirmiş oldu böylece..Hataydı onu affettim bu sonuncusunu affedemiyorum çünkü kendi bana hatta bir video izlemişti kadın bi programa bağlanıyor ağlıyor kocam böyle yaptı islami siteden biriyle beni aldattı diyor. Kendi öyle bir video yu izleyip duygulandığını söylemişti .Ben de biz böyle şeyler yapmayalım demiştim ağlamıştım video yu görünce..

o böyle şeylere hassastı duygusaldı ben de çok duygusalım bunu bilir.
nasıl yaptı işte hala anlamıyorum bi boşluk demek kii...

ama açmayacağım teli falan ararsa da
üzülsem de içimde bitireceğim..
en güvendiğine bile çok tolerans tanımayacakmışsın

Sana sadece şunu diyim bebeeem Sakın şu çocuğu kaçırma. Çocuk sadece mutlu olmak istiyor! Ne güzel birşey!
EĞER BIRAKACAKSAN BANA VEREBİLİRSİN, ÖPÜP BAŞIMA KOYARIM!
Çocuk sadece mutlu olmak istiyor, kim bilir neler yapmışsın çocuğa DIR DIR DIR DIR DIR DIR! senin gibiler sayesinde biz Türk kadınlarının adı dırdırcıya çıktı :KK43:
Neyse bence seni çok seviyor ve çocuğa istediğini ver nolur

farkındaysan seni iki kere aldatmış (eski kız arkadşıyla görüşmüş ve 10 gün başka kızla konuşmuş) aynı şeyleri sen yaparsan ne yapardı bunu düşün ve ayrıl ondan
yaşın kaç bilmiyorum ama daha kimleri sevicen boşver böyle birisiyle olmaz
birde benden sana tavsiye aynı yerde olan insanlarla görüş uzaktan ilişki yürütmek zordur
sakın affetme çünkü siz her kavga ettiğinizde yine yapabilir çünkü karakteri müsait

Çok yanlış düşünüyorsunuz ablacım

Son düzenleme:
Sana sadece şunu diyim bebeeem Sakın şu çocuğu kaçırma. Çocuk sadece mutlu olmak istiyor! Ne güzel birşey!
EĞER BIRAKACAKSAN BANA VEREBİLİRSİN, ÖPÜP BAŞIMA KOYARIM!
Çocuk sadece mutlu olmak istiyor, kim bilir neler yapmışsın çocuğa DIR DIR DIR DIR DIR DIR! senin gibiler sayesinde biz Türk kadınlarının adı dırdırcıya çıktı :KK43:
Neyse bence seni çok seviyor ve çocuğa istediğini ver nolur

Alın o zaman başınıza koyun!ayrıca büyük harflerle yazmak yasak!!o en küçük şeye dırdır diyor bi kere neyse gitsin bulsun dırdır etmeyen birini
belki de bulmuştur

X