- 17 Temmuz 2018
- 1.900
- 5.896
- 158
Evet öyle sanıyordumEvet bozulmuck canimm morelim hazrlklydm siz gunum gectimi sandiniz![]()

Dikkat et kendine sen şimdi
Hayırlısıyla tutunsun meleğin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle sanıyordumEvet bozulmuck canimm morelim hazrlklydm siz gunum gectimi sandiniz![]()
En iyisi kan verCokta heveslenmek istiyorum ama acaba boyasi mi akti cok tereddutteyim kizlar cok istiyorum suan delircek gibiyim insallah dediginiz gibidir ilk defa testte bole oldu benim ama adetime daha var
Canım bekleyen testler öyle çıkıyor maalesef benimde başıma gelmişti bir keresinde sonra adet olmuştumAmin canim insallah hepimizn Allah yardimcisi olsun hayirlisi olsun artk hakkmda ve hepimizin isteyenlern hakknda hayrlisi olsunn.ozaman neden 2.silik ckti czki yanlsmiydi.s
Çok erken verdiğin için canm hiç umut olmasa sıfır çıkardı benim hep sıfır oluyorBole etiketlenebiliyormu ya bende yaparim artik .kizlar 10 var daha 1.20 ckti olumsuz dedi doktor baska bse demedi bilmiyorm daha vermem ya![]()
Gecmedi ama testte nasil oyle ikinci cizgi silik cikti.bozukkmuydu test ozaman sagolun tesekkr ederim amin insallahEvet öyle sanıyordum
Dikkat et kendine sen şimdi
Hayırlısıyla tutunsun meleğin
![]()
Canım bak beş gün önceki testim iki gün sonrasında adet oldumGecmedi ama testte nasil oyle ikinci cizgi silik cikti.bozukkmuydu test ozaman sagolun tesekkr ederim amin insallah![]()
Tesekkur ederimm canim sizinde basinizdan gecti demek boyle seyler..insallah isteyen herkese Allahim versin bu mucizeyi❣❣❣Canım bekleyen testler öyle çıkıyor maalesef benimde başıma gelmişti bir keresinde sonra adet olmuştum
Kalbini gönlünü ferah tut vakti zamanında gelecek inşallah mucizen![]()
Gercektenmi ya sifir deil 1.20 yaziyor alahalla enguzel adeti beklemek ozaaman dmi canimÇok erken verdiğin için canm hiç umut olmasa sıfır çıkardı benim hep sıfır oluyor
Allahalla evet silik ikinci cizgi var niye boyle oluyorCanım bak beş gün önceki testim iki gün sonrasında adet oldum
Diyorum ya canım benim hep 0.100 çıkıyor bence bu gayet olumlu bı sonuç hissediyorsan adeti bekle karnını koru ağır iş yapma tutunsun yavrucuğun ,Gercektenmi ya sifir deil 1.20 yaziyor alahalla enguzel adeti beklemek ozaaman dmi canim
Bu bekledikten sonra mi boyle oldu yoksa direk silik cikti ve uzerine adet mi oldu , cok sasirdim... ustune gorme gibi bir durum olabilir mi?Canım bak beş gün önceki testim iki gün sonrasında adet oldum
Sonuc 1.20 durum negatif cok cok dusuk sanirim sonuc bilmegim icin yardmci olurmusunuz fazla heveslendm hep ilk yaptgm test yuznden ikinci cizgi silik ckti oyuzdn gttim kan verdim .s
Yok kan vermicem ama dediklerinizi dinleyecegim insallah dediginize cani gonulden inanmak istiyorum.arastrdm degerlerden pekde anlamadm ama siz bana isik oldunu brazda olsa rahatladmDiyorum ya canım benim hep 0.100 çıkıyor bence bu gayet olumlu bı sonuç hissediyorsan adeti bekle karnını koru ağır iş yapma tutunsun yavrucuğun ,birde istersen üç gün yada iki gün sonra kan ver
![]()
Canım direk böyle oldu ilk onbeş dakika da çıktı sonra bekleyince iyice belirdi iki gün bile geçmeden adet oldumBu bekledikten sonra mi boyle oldu yoksa direk silik cikti ve uzerine adet mi oldu , cok sasirdim... ustune gorme gibi bir durum olabilir mi?
Ozaman benm negatif miiOlsun canim hayiirlisi olsun5 in alti negatif diye biliyorum bu arada bende
Evet bu ustune gormede dedikleri olablr kan verdnmiiCanım direk böyle oldu ilk onbeş dakika da çıktı sonra bekleyince iyice belirdi iki gün bile geçmeden adet oldum
Yok canım vermedim ama bilmiyorum valla adet bitsin de öyleEvet bu ustune gormede dedikleri olablr kan verdnmii
Ay bu arada telden koydugum emojiyle burda ki emoji farkli cikiyo kusura bakma ole bi hareket yapmamistim. Simdi soyle senin icin biraz arastirdim reglye yakin donemlerde beta 1.20-1.40 gibi cikabiliyormus. Ancak adet donemin gecerse ve hala olmazsan o zaman tekrar kan degerlerine baktir.Ozaman benm negatif miitskr ederm aaynen ole hayirlisi olsunn
Regline 10 gün var amaAy bu arada telden koydugum emojiyle burda ki emoji farkli cikiyo kusura bakma ole bi hareket yapmamistim. Simdi soyle senin icin biraz arastirdim reglye yakin donemlerde beta 1.20-1.40 gibi cikabiliyormus. Ancak adet donemin gecerse ve hala olmazsan o zaman tekrar kan degerlerine baktir.
Yok canım vermedim ama bilmiyorum valla adet bitsin de öyle