Lutfen bir bakin resimdeki dogrumu yanlismiiii

Cokta heveslenmek istiyorum ama acaba boyasi mi akti cok tereddutteyim kizlar cok istiyorum suan delircek gibiyim insallah dediginiz gibidir ilk defa testte bole oldu benim ama adetime daha var
En iyisi kan ver

Amin canim insallah hepimizn Allah yardimcisi olsun hayirlisi olsun artk hakkmda ve hepimizin isteyenlern hakknda hayrlisi olsunn.ozaman neden 2.silik ckti czki yanlsmiydi.s
Canım bekleyen testler öyle çıkıyor maalesef benimde başıma gelmişti bir keresinde sonra adet olmuştum 😔
Kalbini gönlünü ferah tut vakti zamanında gelecek inşallah mucizen😘

Gecmedi ama testte nasil oyle ikinci cizgi silik cikti.bozukkmuydu test ozaman sagolun tesekkr ederim amin insallah :KK200:
Canım bak beş gün önceki testim iki gün sonrasında adet oldum

Eklentiler

• Screenshot_20190419-101201.webp
    Screenshot_20190419-101201.webp
    28 KB · Görüntüleme: 17
Canım bekleyen testler öyle çıkıyor maalesef benimde başıma gelmişti bir keresinde sonra adet olmuştum 😔
Kalbini gönlünü ferah tut vakti zamanında gelecek inşallah mucizen😘
Tesekkur ederimm canim sizinde basinizdan gecti demek boyle seyler..insallah isteyen herkese Allahim versin bu mucizeyi❣❣❣

Gercektenmi ya sifir deil 1.20 yaziyor alahalla enguzel adeti beklemek ozaaman dmi canim
Diyorum ya canım benim hep 0.100 çıkıyor bence bu gayet olumlu bı sonuç hissediyorsan adeti bekle karnını koru ağır iş yapma tutunsun yavrucuğun ,😊😊 birde istersen üç gün yada iki gün sonra kan ver 😊

Sonuc 1.20 durum negatif cok cok dusuk sanirim sonuc bilmegim icin yardmci olurmusunuz fazla heveslendm hep ilk yaptgm test yuznden ikinci cizgi silik ckti oyuzdn gttim kan verdim .s

Olsun canim hayiirlisi olsun 🙏🤪 5 in alti negatif diye biliyorum bu arada bende

Diyorum ya canım benim hep 0.100 çıkıyor bence bu gayet olumlu bı sonuç hissediyorsan adeti bekle karnını koru ağır iş yapma tutunsun yavrucuğun ,😊😊 birde istersen üç gün yada iki gün sonra kan ver 😊
Yok kan vermicem ama dediklerinizi dinleyecegim insallah dediginize cani gonulden inanmak istiyorum.arastrdm degerlerden pekde anlamadm ama siz bana isik oldunu brazda olsa rahatladm 😀

Bu bekledikten sonra mi boyle oldu yoksa direk silik cikti ve uzerine adet mi oldu , cok sasirdim... ustune gorme gibi bir durum olabilir mi?
Canım direk böyle oldu ilk onbeş dakika da çıktı sonra bekleyince iyice belirdi iki gün bile geçmeden adet oldum

Ozaman benm negatif mii 😂tskr ederm aaynen ole hayirlisi olsunn
Ay bu arada telden koydugum emojiyle burda ki emoji farkli cikiyo kusura bakma ole bi hareket yapmamistim. Simdi soyle senin icin biraz arastirdim reglye yakin donemlerde beta 1.20-1.40 gibi cikabiliyormus. Ancak adet donemin gecerse ve hala olmazsan o zaman tekrar kan degerlerine baktir.

Ay bu arada telden koydugum emojiyle burda ki emoji farkli cikiyo kusura bakma ole bi hareket yapmamistim. Simdi soyle senin icin biraz arastirdim reglye yakin donemlerde beta 1.20-1.40 gibi cikabiliyormus. Ancak adet donemin gecerse ve hala olmazsan o zaman tekrar kan degerlerine baktir.
Regline 10 gün var ama

Back
X