Lütfen bir akıl verin oynatmak üzereyim

küpe konusuna takıldım yerinizde olsam anne bir tak nasıl duruya kulağında bakayım derdim.takıncada sana dahada yakıştı sen tak derdim

Küpe ve kullanilmis giysiler konusunda haklisiniz. Acikcasi ben de o tek küpenin pesine düserdim. Anne ne amacla yaptin bunu gercekten hediye mi ettin yoksa cocugu eglendirmek icin mi yaptin diye sorardim. Cocuklar böyle seyleri sever. Benim kiz bazen oyuncaklarini böyle sarar hediye paketi yapip verir bana. Böyle birsey mi acaba, yoksa tek ve pasli küpenin neresi hediye olur ki?

Ama maddi beklentiler konusunuda haksizsiniz. Nisanliyken size de ev alacagiz diyorlardi ama simdi konusu bile gecmiyor hatta ben aciyorum konuyu diyorsunuz. Canim ev istemeye hakkiniz yok. Böyle bir beklenti icindeyseniz de bunu dile getirecek olan esiniz. Kendi anne babasi. Kayninizin yaptigi büyük haksizlik. Bu yasa gelmis evlenmis evini anne babasina aldirdigi yetmiyormus gibi kurduklari isi de batirmis. Simdi yine kredi cektiriyor. Nisaliyken de arayip kayinvalidenize hesap sormussunuz o niye alinmiyor , bu söz niye yerine getirilmiyor diye. Esinizle elinize gecenle kendi yaginizda kavrulun. Bakin herkes borc harc krediyle zorla aliyor evini. Kayniniz isyerini batirmayip düzenli bir gelir sahibi olsaydi belki ugrasip yaparlardi size birseyler. Haksizliga ugradiginizi düsünüyorsaniz biraz mesafeli olursunuz esinizin ailesine karsi. Siz degil esiniz muhatap olsun bu konularda.

kayınvalideme bu konuyu soramadım maalesef konu o sekilde kapandı gitti çünkü cok daha büyük gelişmeler oldu eltim ve kaynın boşanıyorlar konu burdayken bende kendi içimde hallettim konuyu napalım herkesin kayınvalidesi aynı davranısları sergilemiyor ne yazık ki kimileri öyle kimileri böyle

Sanırım kayınvaliden genelde anlattığın kadarıyla iyi bir insan.Evladı zor durumdaymış yardım etmek istemiş edebilir.Anne o.Senin eşin aynı durumda olsa,aynıını ona da yapar.Kimseden birşey belememelisin,kimse mecbur değil.Kendi ayaklarınız yere basıyorsa evlenin.2.el eşyaya gelince,en ünlü sanatçılar bile ünlü markaların 2.elini alıp giyiyorlar.Kaldı ki,sen beğenmiş ve almışsın.Al bunlar senin olsun dememiş.Zorlama yok.Daha sonradan aklına ne taktıysan,ya da kim seni etkilediyse rahatsızlık duymuş ve geri vermişsin.Burda kadının kötü niyetini göremiyorum.İnce düşünememiş olabilir.Küpe olayına gelince bende yiğenime evdeki bir eşyayı paket yapıp hediyeleşmeyi öğretmek adına oyun oynuyoruz.Oyunda olabilir saçmalamışta olabilir.sen de cevabını vermişsin.çOK TAKACAK BİRŞEY YOK.iNSANLARIN GENEL DAVRANIŞLARI İYİYSE,AYRINTILAR YERSİZ

Valla fesat değilsin ama çok temiz kalplisin bence.Herkesi kendin gibi sanıyorsun.Benimde mikrop bir eltim var.Aynı dediğin gibi.Herşeyin en lüksünü alır,yer,kullanır kredi kartlarını doldurur ve bunları benim aptal kocam ödermiş.Sülük gibi yaşamışlar yıllarca.Ben evlenince ekmek teknemiz gitti diye benden nefret ettiler.Yıllar oldu.Ama şimdi anlıyorum ki asıl suç onlarda değil,her zaman onlar kayırıp koruyan kocamdaymış.Anladım ki kocam beni hayatında eğreti gördüğünden hep onların tarafında olmuş.Sen daha yeni evlisin.Bence kocana karşı açıkca tavrını koy ki kimsenin sana bunları yaşatmasına izin vermesin.Yaşatıyor ve önemsemiyorsa O'nun hayatındaki yerini sorgula derim.Şunu hiç unutma ki taviz tavizi doğuruyor.Sana böyle davranmalarına müsaade etme bence.Müsaade edeni de al karşına konuş.Herkes yerini ve haddini bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…