N
nursenaa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi nursenaa
medeni durumun neden EVLI?Merak ettim.
az önce doktorada sordum.o ne yazıcak ona görede artık ikna olamazsam yardım alıcam psikologtan teşekkürler yol gösterdiğin için.bide ben çalışmıyorum babamın emekli sandığına bağlıyım.doktora gidersem kurum karşılarmı yada babamların haberi olurmu
diyede korkuyorum
tamam canım sağol
Psikyatrı karşılar, psikoloğu karşılamaz. Babanın haberi olmaz merak etme.
nursenacım öle bişi mümkün olsaydı cenabı hak erkek ve kadın organlarını o biçimde yaratma gereği duymazdı mantık olarak. adam işer gibi bırakırdı yere, kadın da üstüne otururdu al sana çocuk.
ha bu arada denizatlarının nasıl çiftleştiğini söylesem sen artık denize de girmezsin ondan demiyom.
töbe töbe cuma vakti ne anlatıyom ben sempatiksalakcinni
nursenacım öle bişi mümkün olsaydı cenabı hak erkek ve kadın organlarını o biçimde yaratma gereği duymazdı mantık olarak. adam işer gibi bırakırdı yere, kadın da üstüne otururdu al sana çocuk.
ha bu arada denizatlarının nasıl çiftleştiğini söylesem sen artık denize de girmezsin ondan demiyom.
töbe töbe cuma vakti ne anlatıyom ben sempatiksalakcinni
canım açtığın konulara baktım da bu sende ciddi anlamda takıntı haline gelmiş.
ileride başını ağrıtır çok kaldı ki şimdi de rahat değilsin.
psikologdan çok psikyatr senin rahatsızlığını çözücek olan.
ayrıca hep aynı doktora görünebileceğin bir polikliniğe gidersen daha iyi sonuç alırsın canım
ama ihmal etme sakın...
Arkadaşlar merhaba.bu forma girmeyeli çok uzun zaman oldu.kısaca derdimi anlatmak istiyorum.ben bundan 1 sene önce bir hata yaptım erkek arkadaşımla yakınlaşmam olmuştu tam ilişki olmadı ama hamilemiyim diye aylarca adet görmeme ve defalarca test yaptırmama rağmen 9 ay bitene kadar bu duruma inanamadım.hamile değildim sonuç olarak. ama bu olaydan sonra artık bu korkunun bende geçiceğini sanmıştım.geçenlerde kuaföre gittim.aynı tuvaleti orda 1 erkek daha kullanıyor.yani 1 erkek 2 kadın vardı kuaförde.çok sıkıtım ve tuvalete girdim.oturmalı tuvalettendi korkumdan oturmadım bir yerinde sperm falan vardır diye.bacağımın yan tarafı değdi sadece.hemen yıkadım.ve o gün bugündür hamilemiyim ya bana sperm bulaştı ise diye çok korkuyorum.kızlar böyle birşey mümkünmü?gerçekten ciddi soruyorum çok psikolojim bozuk.eleştirmeyin ama yardım edin
tam haydar dümenlik bi sorusempatiksalakcinnidelikafadulden:roflol:
nasl cvp verirdi acaba haydar amca kaydirigubbakcemile3
hayatin daha basinda 19 yasinda miniciksin ... bu tür obsesyonlarla ugrasiyor olman hic dogru degil... hamile olmadigina dair 2 sayfa yazabilirim tüm gerekli aciklamalarla ama bu sana yetmez ki boshayallersmile aslinda olmadigini sen de icinden biliyorsun ama yine de korkularindan kurtulamiyorsun... bunu yapmak icin tek yol var.. cogu arkadasin dedigi gibi psikiyatrist... psikolg a gitmeni cok tavsiye etmem. ilac gerekirse psikologlar ilac veremiyor...
ama bunu mutlaka yap. ilerde bu durum evlilik hayatini etkileyebilir... böyle devam edersen potansiyel bir vajinimus hastasisin... bastan care bulmak sonra üzülmekten iyidir....
en kisa zamanda normal yasantina dönmen dilegiyle
bence dikkat edinde bir gün birileride size bu şekilde gülmesin.hayat uzun....kimin başına ne geleceği belli olmaz.
adı üstünde hayat
hem ben size mi güldm sengözlerimebaksanab
yok atışmam ben zaten .sadece bu kadar incitici yazıları okuyunca üzülüyorum okadar.benim derdim atışmak değil sorunumu çözebilmek.o yüzden burdayım.hadi kizlar yapmayinkarsilikli atismaya dönmesin. ne güzel gidiyor topik.
hayatin daha basinda 19 yasinda miniciksin ... bu tür obsesyonlarla ugrasiyor olman hic dogru degil... hamile olmadigina dair 2 sayfa yazabilirim tüm gerekli aciklamalarla ama bu sana yetmez ki boshayallersmile aslinda olmadigini sen de icinden biliyorsun ama yine de korkularindan kurtulamiyorsun... bunu yapmak icin tek yol var.. cogu arkadasin dedigi gibi psikiyatrist... psikolg a gitmeni cok tavsiye etmem. ilac gerekirse psikologlar ilac veremiyor...
ama bunu mutlaka yap. ilerde bu durum evlilik hayatini etkileyebilir... böyle devam edersen potansiyel bir vajinimus hastasisin... bastan care bulmak sonra üzülmekten iyidir....
en kisa zamanda normal yasantina dönmen dilegiyle
ohaaaaaaaa decemberrr neeeettiin gizzzzzzzzzzz delikafadulden
bundan dahada aciklayici bi mesaj olamazdi galiba sanirsam sempatiksalakcinni