lütfen bilgilendirin arkadalar:(

bir doktordan bu cevabı duyarsam rahatlarım belki diye düşünüyorum.haklısınız

canim benim actigin diger konularada göz attim cok sasirdim:1shok:
senin ciddi anlamda piskolojik yardim alman gerekli bunu ihmal etmesen iyi olur
ve süphelerinin cogu cok anlamsiz tekrar yaziyorum spermler disariya ciktiktan en fazla bir iki
dakika sonra ölür

sen doktora yazmissin ya en iyisi konuyu aytun hanimin jinekoloji bölümüne yaz
daha cabuk cevap alirsin ayrica verdigim videoyuda izlemeyi unutma lütf senin icin
yararli olacagini düsünüyorum

sen doktora yazmissin ya en iyisi konuyu aytun hanimin jinekoloji bölümüne yaz
daha cabuk cevap alirsin ayrica verdigim videoyuda izlemeyi unutma lütf senin icin
yararli olacagini düsünüyorum

tamam canım videoyu izliycem.diğer doktor bora bey cevap yazmadı ciddiye almadı beni sanırım:KK43:birde senin dediğin aytun hanıma yazıyım belki o cevap verir

arkadaşlar sizi sıkmadıysam birşey sorabilirmiyim?şimdi spermin rengi su gibimi oluyor?yani benim klozette gördüğüm 1 damla su rengindeydi.sperm aynı renkmi su ile?netten baktım sarı falan yazıyor anlamadım birşey.birde sperm orada kurumuşsa temiz bir görüntü oluşurmu yoksa yinede orası leke şeklindemi kalır?

ya canım gerçekten senin durumun hiç iyi değil bence sen yarın bi doktora görün burda soruyosun cevap alıyosun ama bu da seni yatıştırmaya yetmiyo....
öle hamile kalmak o kadar kolay değil malesef..malesef diyorum çünkü 2 senedir hamile kalmayı bekliyorum..
sen kafanı bu işlerle boşa meşkul etme :nazar:

Canım mesajları okuyamadım ne var ne yok diye ama senin psikolojik olarak tedaviye ihtiyacın var.Kesinlikle bir psikiyatri doktoruna görünmelisin.

arkadaşlar sizi sıkmadıysam birşey sorabilirmiyim?şimdi spermin rengi su gibimi oluyor?yani benim klozette gördüğüm 1 damla su rengindeydi.sperm aynı renkmi su ile?netten baktım sarı falan yazıyor anlamadım birşey.birde sperm orada kurumuşsa temiz bir görüntü oluşurmu yoksa yinede orası leke şeklindemi kalır?

Canım anlamadığım nokta medeni durumunda evli yazıyor görmedin mi sperm rengini?

Canım mesajları okuyamadım ne var ne yok diye ama senin psikolojik olarak tedaviye ihtiyacın var.Kesinlikle bir psikiyatri doktoruna görünmelisin.

Canım anlamadığım nokta medeni durumunda evli yazıyor görmedin mi sperm rengini?

evli değilim.diğer arkadaşlarda sormuştu açılamıştım eski mesajlarımda var bu konu.

canım sakinleş.bu anlattıkların akıl dışı.ama anlıyorum bu sende kaygı bozukluğu oluşturmuş.korkma bişeycik olmaz.evli arkadaşlar eğer şu sperm rengini falan yazarsanız belki nursenaada rahatlamış olur.hep beraber terapi yapalım.mademki arkadaşın yardıma ihtiyacı var bizlerde yardımcı olalım.zor bir durumda olduğuna inanıyorum

sorunumu ciddiye almadığınız gibi birde haydar dümenlik diye dalga geçmişsiniz daha ne olsun

sorunuzu ciddiye alıp almamayla alakası yok neyse
konularınızı inceledim
bekar birini özellikle hamilelik konusunu takıntı yapması ilginç
psikiyatra gitseniz,reçeteye hastalık teşhisini yazar,yani aileniz anlamaz bu korku için gittiğinizi :hulya:
tahminimce en az 2 yıl ilaç tedavisi alırsnz

hem su renginde diyosn hemde konunda wcde sperm vardı diyosn.bayılacam şimdi akannehir
hem bekarsan profilini nniye düzeltmiyosn kafamçokkarıştı

hem su renginde diyosn hemde konunda wcde sperm vardı diyosn.bayılacam şimdi akannehir
hem bekarsan profilini nniye düzeltmiyosn kafamçokkarıştı

benmi anlatamıyorum ya.klozette sperm vardı yazmadım ben.sperm olabilirmi endişem var dedim.dikkatli okursanız görüceksiniz.bekar yada evli yazması neden bu kadar önemli ben kendi derdime düştüm bide onumu değiştirmekle uğraşıyım şimdi Allah aşkına

benim 3 senedir normal yolla olmadigina gore
sende hamile deilsin canim korkma :kahve:

arkadasim sen benim yazdigim yorumu gormemissin galiba bak yukarda
munkun deil hamile olamazsin
neden bu kadar korkuyosun ki anlamadim

arkadasim sen benim yazdigim yorumu gormemissin galiba bak yukarda
munkun deil hamile olamazsin
neden bu kadar korkuyosun ki anlamadim

okudum canım zaten bunları okudukça rahatlıyorum gerçekten.iyiki konu açmışım.bana çok yardımcı oldu herkes

okudum canım zaten bunları okudukça rahatlıyorum gerçekten.iyiki konu açmışım.bana çok yardımcı oldu herkes

tabiki rahatla cunku ortada bisey yok kendi kendine senaryolar yazyosun
en kisa zamanda yardim al
bu boyle gitmez ben sana diyim
:nazar:

benmi anlatamıyorum ya.klozette sperm vardı yazmadım ben.sperm olabilirmi endişem var dedim.dikkatli okursanız görüceksiniz.bekar yada evli yazması neden bu kadar önemli ben kendi derdime düştüm bide onumu değiştirmekle uğraşıyım şimdi Allah aşkına

değiştirdim rahatladınızmı?

burda sana yardımcı olmaya çalışıyorz
üslubuna dikkat et lütfen

X