N
nursenaa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi nursenaa
sen doktora yazmissin ya en iyisi konuyu aytun hanimin jinekoloji bölümüne yaz
daha cabuk cevap alirsin ayrica verdigim videoyuda izlemeyi unutma lütf senin icin
yararli olacagini düsünüyorum
arkadaşlar sizi sıkmadıysam birşey sorabilirmiyim?şimdi spermin rengi su gibimi oluyor?yani benim klozette gördüğüm 1 damla su rengindeydi.sperm aynı renkmi su ile?netten baktım sarı falan yazıyor anlamadım birşey.birde sperm orada kurumuşsa temiz bir görüntü oluşurmu yoksa yinede orası leke şeklindemi kalır?
Canım mesajları okuyamadım ne var ne yok diye ama senin psikolojik olarak tedaviye ihtiyacın var.Kesinlikle bir psikiyatri doktoruna görünmelisin.
Canım anlamadığım nokta medeni durumunda evli yazıyor görmedin mi sperm rengini?
sorunumu ciddiye almadığınız gibi birde haydar dümenlik diye dalga geçmişsiniz daha ne olsun
arkadaşlar sizi sıkmadıysam birşey sorabilirmiyim?şimdi spermin rengi su gibimi oluyor?yani benim klozette gördüğüm 1 damla su rengindeydi.sperm aynı renkmi su ile?netten baktım sarı falan yazıyor anlamadım birşey.birde sperm orada kurumuşsa temiz bir görüntü oluşurmu yoksa yinede orası leke şeklindemi kalır?
hem su renginde diyosn hemde konunda wcde sperm vardı diyosn.bayılacam şimdi akannehir
hem bekarsan profilini nniye düzeltmiyosn kafamçokkarıştı
benim 3 senedir normal yolla olmadigina gore
sende hamile deilsin canim korkma
arkadasim sen benim yazdigim yorumu gormemissin galiba bak yukarda
munkun deil hamile olamazsin
neden bu kadar korkuyosun ki anlamadim
okudum canım zaten bunları okudukça rahatlıyorum gerçekten.iyiki konu açmışım.bana çok yardımcı oldu herkes
evet neden evli görünüyorsun sen? CADIARZU
benmi anlatamıyorum ya.klozette sperm vardı yazmadım ben.sperm olabilirmi endişem var dedim.dikkatli okursanız görüceksiniz.bekar yada evli yazması neden bu kadar önemli ben kendi derdime düştüm bide onumu değiştirmekle uğraşıyım şimdi Allah aşkına
değiştirdim rahatladınızmı?
değiştirdim rahatladınızmı?
hamilelerde sinir de görülürmüş aman dikkat!