N
nursenaa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi nursenaa
Arkadaşlar merhaba.bu forma girmeyeli çok uzun zaman oldu.kısaca derdimi anlatmak istiyorum.ben bundan 1 sene önce bir hata yaptım erkek arkadaşımla yakınlaşmam olmuştu tam ilişki olmadı ama hamilemiyim diye aylarca adet görmeme ve defalarca test yaptırmama rağmen 9 ay bitene kadar bu duruma inanamadım.hamile değildim sonuç olarak. ama bu olaydan sonra artık bu korkunun bende geçiceğini sanmıştım.geçenlerde kuaföre gittim.aynı tuvaleti orda 1 erkek daha kullanıyor.yani 1 erkek 2 kadın vardı kuaförde.çok sıkıtım ve tuvalete girdim.oturmalı tuvalettendi korkumdan oturmadım bir yerinde sperm falan vardır diye.bacağımın yan tarafı değdi sadece.hemen yıkadım.ve o gün bugündür hamilemiyim ya bana sperm bulaştı ise diye çok korkuyorum.kızlar böyle birşey mümkünmü?gerçekten ciddi soruyorum çok psikolojim bozuk.eleştirmeyin ama yardım edin
bu zamanda bu kadar bilgisizlik gerçekten çok acı ,yani bunu sorabilecek kadar cahilmi bu gençlik ,böyle bişey olabilirmi ,yani akıl mantık işimi ,çok üzüldüm gerçekten ,nasıl bir toplumda yaşar olduk ..
olabilirsin valla :)))
kendini suçlayacağın türden bir ilişkiye girmişsin o yüzden korku sarmış diyecektim ilk başta. baktım 9 ay hamile miyim diye korkmak test yapmak filan... bence sen bir psikoloğa görün canım. a.s
evet zaten bende bu korku devam ederse gitmeyi düşünüyorum.önce burda sizlere danışmak istedim.yani eğer böyle gebelik ihtimali varsa bu şekilde doğru düşünüyorum demekki diyecektim.ama yanlış düşünüyorum şu durumda
yok. rahat ol. öyle bir ihtimal olmaz. içini ferah tut. imkansız.