lütfen bilgilendirin arkadalar:(

burda sana yardımcı olmaya çalışıyorz
üslubuna dikkat et lütfen

nasıl yardımcı olmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamış değilim.cevapladığım soruları tekrardan soruyorsunuz?ben yalanmı söylüyorum sanki.inanıp inanmamakta serbestsiniz.inanmıyorsanız yazmayabilirsiniz.bana bu şekilde yardım etmediğinizden emin olabilirsiniz.

arkadaşım başta yardımcı olmak için aklıma ne geliyorsa yazdım sana.
sonra arkadaşlar dediği için fark ettim evli yazıyordu, meraktan sordum.
bu kadar ters cevaplar alacağımı bilemezdim.
çocukla çocuk olduk işte.
hayatta başarılar kardeş.
olgunlaşırsın sen de bi gün, ama uzun zamanın var daha oralara gelmek için.
Allah'a havalesin. a.s.

kızlar arkadaş bir soru sormuş
biz de kendimize göre cevaplar veriyoruz
neden üzerine bu kadar gidiyorsunuz?
lütfen tartışmaya vardırmayalım konuyu

hamile değilsin dedik
psikiyatra git dedik
daha ne diyelim?
daha nasl yardımcı olalm?
yalan söylüyosnda demedim
alla alla ya

kızlar arkadaş bir soru sormuş
biz de kendimize göre cevaplar veriyoruz
neden üzerine bu kadar gidiyorsunuz?
lütfen tartışmaya vardırmayalım konuyu

evet üstün insan ne kadar da haklısın, biz de durup dururken üstüne gidiyoruz işte çünkü manyağız.

kusura bakmayın kırdıysam ya sinirli olduğum için böyleyim.haklısın yardımcı oldun.tekrar kusura bakma

evet üstün insan ne kadar da haklısın, biz de durup dururken üstüne gidiyoruz işte çünkü manyağız.

tartışmayalım lütfen inci tanesi size birşey söylememiş o sadece beni düşünerek yazmış.teşekkür ederim inci tanesi.

siz kendinize o tabiri yakıştırıyorsanız bir şey diyemem
sözlerinize de dikkat etmenizi öneririm

konu sahibi arkadaşım bu konu gereğinden çok uzadı
herkes iki konuda hemfikir
1-kesinlikle hamile değilsin
2-en kısa zamanda yardım almaya başlamalısın sağlığın açısından yoksa hayatını zindana çevirirsin

arkadaşlar geçmiş yazılarını okudunuzmu antepin köyündeyiim evliyim eşim askerde yazıyor şimdide bekarım diyor..ilginç

çocukluğuna inmek lazım
belki geçmişte bi olay yaşamıştır,etkisindedirCADIARZU

takıntı bozukluğu (obsesif bozukluk)belirtileri gösteriyorsunuz.en doğrusu psikolojik yardım almanız

ay varya imdat diye bağırıcam artık.ben anlatamıyormuyum ya .bu linkte dikkat ederseniz tarihe 1 ene önce.ben zaten yazımda 1 sene önce böyle bir yakınlaşmam olduğunu yamıştım.evli yazmamın sebebide bekarların tepki almış olduğuydu.bu kaçıncı söyleyişim.pişman ettiniz konu açtığıma.bütün hepsini okumuyorsunuz sadece bir bölümünü alıp burda yorum yapıyorsunuz.yardım etmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama zaten stresliyim bana inanmamakla beni daha çok strese sokuyorsunuz.yazan yazmayan akıl veren herkese teşekkür ediyorum.durumum doktorluk bunu anladım.böyle bir olayın imkansız olduğunu söylemeniz beni çok rahatlattı.artık yazmıycam.çünkü uzadıkça uzadı.suçlamalar başladı.amacım bu değildi dertleşip bilgi almaktı.herkese teşekkürler

:gitme:

arkadaşlar ben en son eşim izne geldiğinde yani 25 temmuzda birlikte olmuştum.üstüne bugüne kadar 2 kere adetimi gördüm.2.adetimden sonra kan testimi yaptırdım negatif çıktı.hamile olma ihtimalim nedir?kesin yokmudur çünkü sık idrara çıkma şikayetim var
bu msj da size ait

Arkadaşım ben senin bütün yazılarını takip etmek zorunda değilim. Ayrıca sana yazdığım yazıyı iyi oku orada tek bir suçlama içeren kelime var mı? Ben sana gayet normal bir şey yazdım, bana bu şekilde yazmaya hakkın yok. Sen git sana tepkili ya da dalga geçerek cevap yazanlara göster tepkini. Yanlış insanlarla dans etmeye kalkma. Hala bile sana terbiye sınırları içinde cevap veriyorum ve sana hiç bir şekilde suçlama ve kötü yorum yapmadığım halde bu şekilde cevap yazmanı kınıyorum. alsanaalsanasmile

Canım, boşver bırak ya sabah sabah okudum şaştım kaldım.. Ben de bunları okuduğum için arkadaşın evli olduğunu sanmıştım ama bana yazdığı cevaba bakar mısın? Sanki biz müneccimiz onun bu kelimeleri yazarken yalan yazıp yazmadığını tahmin edebileceğiz. Bu siteye yalansız dolansız gerçekten yardım ve paylaşım amacında olmayan insanlar girdiği için bazen böyle tatsızlıklar yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…