N
nursenaa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi nursenaa
burda sana yardımcı olmaya çalışıyorz
üslubuna dikkat et lütfen
nasıl yardımcı olmaya çalışıyorsunuz gerçekten anlamış değilim.cevapladığım soruları tekrardan soruyorsunuz?ben yalanmı söylüyorum sanki.inanıp inanmamakta serbestsiniz.inanmıyorsanız yazmayabilirsiniz.bana bu şekilde yardım etmediğinizden emin olabilirsiniz.
kızlar arkadaş bir soru sormuş
biz de kendimize göre cevaplar veriyoruz
neden üzerine bu kadar gidiyorsunuz?
lütfen tartışmaya vardırmayalım konuyu
arkadaşım başta yardımcı olmak için aklıma ne geliyorsa yazdım sana.
sonra arkadaşlar dediği için fark ettim evli yazıyordu, meraktan sordum.
bu kadar ters cevaplar alacağımı bilemezdim.
çocukla çocuk olduk işte.
hayatta başarılar kardeş.
olgunlaşırsın sen de bi gün, ama uzun zamanın var daha oralara gelmek için.
Allah'a havalesin. a.s.
evet üstün insan ne kadar da haklısın, biz de durup dururken üstüne gidiyoruz işte çünkü manyağız.
evet üstün insan ne kadar da haklısın, biz de durup dururken üstüne gidiyoruz işte çünkü manyağız.
arkadaşlar geçmiş yazılarını okudunuzmu antepin köyündeyiim evliyim eşim askerde yazıyor şimdide bekarım diyor..ilginç
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...aplayin-obsesif-bozuklukmu-basladi-bende.html
arkadaşın diğer konularına baktım da biraz, gerçekten psikolog gerekli, lütfen test yaptırmayı yada hamile miyim diye düşünmeyi bırakıp doktora başvurur musun.
yukarıdaki konuyu okumuş olsam zaten neden evli yazıyor da demezdim.
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/313584-kizlar-cok-kotuyum-6-ay-icinde-2kez-dis-gebelik-yasiyorum-165.html#post10016968
bu linkteki yazışmalardan da anladığım arkadaş evli ve hamile kalmaya çalışıyor. Ay ben de ilk yazdıklarını okuyunca üzülmüştüm psikoloji bozuldu herhalde kızın demiştim.
ay varya imdat diye bağırıcam artık.ben anlatamıyormuyum ya .bu linkte dikkat ederseniz tarihe 1 ene önce.ben zaten yazımda 1 sene önce böyle bir yakınlaşmam olduğunu yamıştım.evli yazmamın sebebide bekarların tepki almış olduğuydu.bu kaçıncı söyleyişim.pişman ettiniz konu açtığıma.bütün hepsini okumuyorsunuz sadece bir bölümünü alıp burda yorum yapıyorsunuz.yardım etmeye çalışıyorsunuz anlıyorum ama zaten stresliyim bana inanmamakla beni daha çok strese sokuyorsunuz.yazan yazmayan akıl veren herkese teşekkür ediyorum.durumum doktorluk bunu anladım.böyle bir olayın imkansız olduğunu söylemeniz beni çok rahatlattı.artık yazmıycam.çünkü uzadıkça uzadı.suçlamalar başladı.amacım bu değildi dertleşip bilgi almaktı.herkese teşekkürler
:gitme:
arkadaşlar ben en son eşim izne geldiğinde yani 25 temmuzda birlikte olmuştum.üstüne bugüne kadar 2 kere adetimi gördüm.2.adetimden sonra kan testimi yaptırdım negatif çıktı.hamile olma ihtimalim nedir?kesin yokmudur çünkü sık idrara çıkma şikayetim var
bu msj da size ait