lütfen bilgilendirin arkadalar:(

• Konu Sahibi nursenaa
gidicem psikolağa kızlar hepiniz aynı şeyi yazmışsınız psikolog konusunda.düzelmem lazım bir an önce.yoksa artık kafayı yiycem.herkese teşekkürlermafoldumben

• Konu Sahibi nursenaa
şimdi bu çok meşhur bi şehir efsanesinden kaynaklanıyo sanırsam. yazan varsa kusura bakmayın.
sözde kızın biri hamama gitmiş, bi taşın üstüne oturmuş da, daha önce orada kelkenen amcanın birinden kalan meniden hamile kalmış vs vs. yok öle bişi. biyolojik olarak mimkin değildir. inanmayın efenim.

• Konu Sahibi nursenaa
9 ay hamile kalma korkusumu benneyaptımki
bence acilen bi psikologa gidin

• Konu Sahibi nursenaa
bence nasıl gebe kalınır ya da cinsellik konusunda biraz bilgilenmelisiniz.
ondan sonra da psikolojik yardım almalısınız.
bunu dalga geçmek için değil cidden yazıyorum.

19 yaşındaki bir genç kızın bacağına tuvalette olması pek mümkün olmayan bir spermin değip hamile kalacağını düşünmesi ilerde kocasıyla yaşayacağı cinsel sorunların başıdır.

• Konu Sahibi nursenaa

evet bu dediğinizi biri yazdı buraya.nettende araştırdım şehir efsaneleri diye başlık atıp bu konuyu falan yazmışlar

• Konu Sahibi nursenaa

böyle sizin gibi düşündüğümde banada mantıklı gelmyor bu düşüncem ama işte sorun beynimde sanırım

• Konu Sahibi nursenaa
nursenacım öle bişi mümkün olsaydı cenabı hak erkek ve kadın organlarını o biçimde yaratma gereği duymazdı mantık olarak. adam işer gibi bırakırdı yere, kadın da üstüne otururdu al sana çocuk.

ha bu arada denizatlarının nasıl çiftleştiğini söylesem sen artık denize de girmezsin ondan demiyom.

töbe töbe cuma vakti ne anlatıyom ben sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi nursenaa
ben arkadası hatılıyorum
gercetken zor gunler gecırmıstı
psıkolojısı cok bozulmustu
ustune fazla gıtmeyelım
cunku gercekten bızım burda ne ufak bır ımamız onun daha da huzursuz olmasını tetıkleyecek
nursenacım lutfen doktora gıt tatlım
atlatman lazım artık bunu

• Konu Sahibi nursenaa

özverili davrandığın için sağol .doktora gidicem karar verdim zaten.burdaki doktora sordum sorumu cevap bile yazmamış.dalga falan geçtiğimimi düşündü anlamadımki

• Konu Sahibi nursenaa
ya neler okuyorum canım benim bu kadar sorun yapma hamile kalmak bu kadar kolay olsaydı gerisini düşünemiyorum başbakanın 3 çocuk tezi kötü sonuçlanırdı :) haksızmıyım ama korkma bişicikkkkkk olmaz be yaaaaaa

• Konu Sahibi nursenaa

• Konu Sahibi nursenaa
anladım canım. hani belki böyle düşünürsen aklına yatar diye şeediyoz biz de hanımlarla.
tabi doktor çok daha iyi yol gösterecektir sana.

• Konu Sahibi nursenaa
evli bir bayanın hamilelik korkusunuda ilk kez sizde görüyorum:hulya:

• Konu Sahibi nursenaa

yok ya olamaz oyle bisey yani hem emin bile dgilsinki spermin klozette olup olmadigindan. seninki kuruntu kafana cok taktigin icin bole dusunuyorsun fazla dusunme aksi taktirde bi erkekle carpistiginda bile hamis oldugunu dusunebilirsin. rahat ol hamis olmak icin spermin rahim icine akmasi ve yumurtaliklarinla bulusmasi lazim yani kisaca hamis degilsin.

• Konu Sahibi nursenaa
ama bişi demeden geçemicim, konu başlığını ilk görünce "aha kesin hamilemiyim diye soruyo biri" dedim. artık uzaktan tanıyoz bu başlıkları sanırsam.

• Konu Sahibi nursenaa
ama bişi demeden geçemicim, konu başlığını ilk görünce "aha kesin hamilemiyim diye soruyo biri" dedim. artık uzaktan tanıyoz bu başlıkları sanırsam.

bunu yaşayan çok insan var galiba bende bu formda çok okudum.onlarıda çok iyi anlıyabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…