lütfen bilgilendirin arkadalar:(

Sanırım zaten kendini iyi hissetmiyorsun , yorumlara takılmadan doktordan yardım al bence canım.Takıntı olmuş hamile kalma korkusu sende evlide olsan bekarda olsan bunu yaşayacaksın zaten hayatında mutlaka tedavi olmaya bak .Ve iyi tarafından düşün sende buraya yazıp yardım istediğine göre bunun takıntı olduğunun azçok farkındasın .Tedavide başarının yarısı hastalığı kabul etmektir bi de tedaviye başlarsan yaşam kaliten artacaktır takıntı azalması bakımından .Mutluluklar dilerim.

psikolojik sorunları var çünkü

Ne güzel söylemişsin zaten zebanicim neden üstüne gidiyoruz o zaman arkadaşın ...
Biraz empatik davranmayı deneyelim ben geçen ay yazdığım yorumda bile aynı şeyi düşünmüyo olabiliyorum .Eskiden yaptığımız ya da yazdığımız şeylerle kişileri değerlendirmeyelim lütfen. Geçmiş geçmişte kalmış sonuçta .Önemli olan şey arkadaşı doktor yardımı almaya kanalize edip iyileşme sürecine katkıda bulunmak , bu da sana , bana ,o na insanlık geliri bakımından çok şey katar .Konu sahibi bizi kandırıyo diyelim ne kaybederiz bundan sadece kazanırız .Ben senden çok büyük olduğum için bunu yazıyorum sorumluluk icabı a.s.

vereliniortakvereliniortak

arkadaşım cahiillik fln diyorsunuz ama sen bnm içinde çok ii bir konuya değinmişsin bende çok korkuyordum doğruyu söyliyim aynı sorunu bende yaşıyorum abimle aynı tuvaleti kullanıyorum fln bende çok rahatsız oluyordum,doğrusu böyle bende aynı senin gibi sorun yaşadım..

arkadaşlar bu konu toplumumuzda tabu ve belki de bu yüzden bazı korkuları yaşıyor olabiliriz ama yapmayın allahaşkına bu kadar... bebeklikten beri babamızla erkek kardeşimizle aynı tuvalete giriyoruz biraz mantıklı olalım aklımıza saçma sapan şeyleri getirmeyelim. eğer ki aynı tuvaleti kullanmakla problem yaşasaydık zaten bayanlarla erkekler evlerinde aynı tuvaleti kullanmazlardı. kaldı ki temizlik açısından sifon çekmiyormuyuz. yapmayın artık bu kadar...
bu kadar açık yazdım kusura bakmayın ama bu korkular çok yersiz...

canım bu korku öyle bir korkuki aklında binbir senaryo yazıabiliyorsun.belki önceleri biri bana sorsaydı ben bile gülerdim öyle eymi olur diye açıklama yapardım.ama insanın başına gelince çok farklı birşey gerçekten.benim üzüldüğüm nokta ne aslında biliyormusun?sitede 2 tane kadın doğumcuya bu sorumu yazdım .ikiside cevap vermediler ciddiye alıp.belki bir doktordan böyle birşeyin imkansız olduğunu duysam farklı olurdu.ama bilmiyorum kimse kimseyi ciddiye almıyorki.burdaki yazan herkes sağolsun.ilgilendiler benimle.dün daha kötüydüm.bugün daha iyiyim.böyle birşeyin imkansız olduğunu düşünmek istiyorum.bu zor birşey ama yapmalıyım biliyorum.zaten en kısa zamnda doktorada gidicem.bugün adet günüm adette olmadım zaten eğer olmazsam kafayı yerim .bilmiyorum içinden çıkılmaz bir durum bumafoldumben

buradaki doktorlar okudukları her mesaja cevap veriyorlar.o kadar çok soru varki hem cevaplayıp hemde görevlerini yapıyorlar.okusalar emin ol cevap veriyorlar.psikolojik olarak adetin gecikmiştir bacağına bulaşan meniden hamile kalmazsın hiç bir zaman.mümkünatı bile yokkkkkkkkkkk

benim zaten sana birşey dediğim yok canım. senin yapman gereken doktora görünmek çünkü normal bişey değil ve farkındasın. ama bir arkadaşımız abimle aynı tuvaleti kullanıyorum ben de korkuyorum deyince yazmak istedim biraz mantıklı düşünelim diye. yerimseniben

yahu eskiden bekar kadınlar hamile kaldığında konukomşu ne der diye "hamama gittiydim ondan oldu" diye bir efsane yaratmışlar kendilerine.

2010 yılındayız. yapmayın etmeyin.

ah bu arada faydalı bir bilgi vereyim yeri gelmişken :

spermler dış ortamda canlılık özelliği gösteremezler.

iyi yaptın yazmakla canım.ben bu dert sadece bende var sanıyordum.fakat başka yerleride netten araştırınca böyle çok insan olduğunu bende okudum

ah bu arada faydalı bir bilgi vereyim yeri gelmişken :

spermler dış ortamda canlılık özelliği gösteremezler.

bazı sitelere baktım bazı doktorlar dış ortamda 5-5 dk canlı kalır diyor.bazılarıda ortamın nemine göre değişir diyor.biliyormusunuz dünden beri nette online doktorlara 7 kişiye sordum bir tanesinden bile cevap gelmedi.hayret yani!sanırım dalga geçtiğimi falan düşünüyorlar anlamadımki.onlar cevap vermeyince ben daha çok kuşkuya düşüyorum.heralde böyle bir durum olabilir diemi söylemek istemiyorlar anlamadımki.kızlar sizde olmasanız neye inanıcağımı şaşırıcam.ama burda bu kadar insan bu durumun imkansız olduğunu söylüyor.buna inanıyorum yavaş yavaş

yavaas yavas öylemi hmmm....klava:klava:klava:

yavaas yavas öylemi hmmm....klava:klava:klava:

hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum canım.dün adet günümdü olmadım.normalde adetim bugüne kadar 4 yada 5 gün arası gecikir.arada erken olduğumda olurdu.adet olmayı bekliycem sabırlar.eskisi gibi gidip test falan yaptırmıyım değilmi?kendime güldürmek istemyorum

bak canim kadinin hamile kalma dönemi topu topu ayda üc gün
adetinden bir hafta sonrasina denk geeliyor zaten spermler iki üc dakika sonra
disarda ölüyor yani endiselenmeye gerek yok en iyisi cantana bir dezenfekte ilaci al
kücük boy wc nin etrafina SIKarsin bi güzel silersin rahat eder icin

zaten aldım çantamda taşıyorum canım.bu olaydan sonra aldım.keşke daha önce alsaydım.aklıma gelmedi malesef

Canım birleşme olmadan hamile kalma olayı var buna dış gebelik diolar %1 iht < ama bu nasıl olur erkek gelıpte vajınanın üstüne boşalırsa 1 iht olbılır çok dusuk yani nete yaz çıkar zaten dış gebelık die .. ayrıca wc spermin işi ne varsada 7 sanıyede zaten spermin canlılıgı bıter korkma sen bacagından vajınana gelemez

zaten aldım çantamda taşıyorum canım.bu olaydan sonra aldım.keşke daha önce alsaydım.aklıma gelmedi malesef

Canım ayrıca için rahat etmıosa o wc hangi tarhte oturdunu hatrla nettende yumurtlama dönemini hesapla o ay için o gunlere göre karşılaştır zaten hamile deilsindirde ama için rahat etmıo anlıorum bide buna belki rahat eder için

1. adamın işi gücü yok tuvalette boşaldı mı
2. daha önce erkek arkadaşınla yakınlaşmışsın hiç sperm görmedin mi de rengini soruyorsun
3. daha sperm görmemişsin hayatında nasıl hamile kalabilirsin ki
4. 1000 tane test yapmışsın onlara nasıl itimat etmiyorsun da buradakilere itimat ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…