lütfen bilgilendirin arkadalar:(

• Konu Sahibi nursenaa
bende bır sey olmaz dıye bılıyorum..o kadar kolay degıl bu olay..

profılınde evlı yazıyor ama?

evli değilim yukarıda açıklamıştım bu durumu.bekar yazmıştım evli arkadaşlar ilgilenmemişlerdi ozaman.bekar yazınca çok fazla tepki alıyorsun normal gelmiyor insanlara.o yüzden yani.zaten ortada normal bir durumda yok işte kendimi haklı çıkarmak istemiyorum

• Konu Sahibi nursenaa
ortada kendını kasıcak bır durumda yok kesınlıkle oyle hamıle kalmazsın cok zor durumda kaldıgımızda ortak kullanılan tuvalettelrı kullanıyoruz o zmn hepımızın hamıle kalma rıskı olabılır degıl mı

• Konu Sahibi nursenaa

evet haklısın.nettede uzman tv nin bu konudaki yayınına baktım.ordada öyle diyor.eğer böyle birşey mümkün olsaydı ortalıkta babası belli olmayan bir sürü çocuk olurdu diyor.inş bişey olmaz:Saruboceq:

• Konu Sahibi nursenaa
Yardım almak istiyorum ama kendi kendime bu korkumu yenemezmiyim?yani ilaç kullanmak istemiyorum.zaten ailemde kullansam anlar eninde sonunda ilacı

Bu derinliği olan bir soruna benziyor. İlaç kullanmanın gerekli olup olmadığına ben karar veremem. Onu doktor bilir. Ama şunu önerebilirim. İlk etapta psikyatra değil de psikoloğa gidebilirsin. Psikologlar terapi yöntemi ile tedavi eder, doktor olmadıklarından ilaç yazmazlar. Ama ilaç gerektiren bir durum olduğunu hissederlerse psikyatra yönlendirirler. Biraz maliyetli olur çalışıyor musun, gelirin var mı bilmiyorum. Ama anne babana başka bir bahane bulabilirsin. "İçim sıkılıyor" filan diyebilirsin.

• Konu Sahibi nursenaa
Yardım almak istiyorum ama kendi kendime bu korkumu yenemezmiyim?yani ilaç kullanmak istemiyorum.zaten ailemde kullansam anlar eninde sonunda ilacı

bence senin dünyadan haberin yok arkadaşım:CüvCüv:
hadi cinsellik konusu tabu bu konuda bir bilgin yok diyelim
yahu her psikolojik yardım alan ilaç mı kullanıyor
bak internete girebiliyorsun en azından
biraz okuyup araştırmanı tavsiye ederim
her konuyu...

• Konu Sahibi nursenaa
yakınlaşma olmadığı sürece ve vajinana meni gelmediği sürece hamile kalmazsın.keşke bide klozete otururken silseydiniz.çünkü herkesin kullandığı bişey temiz olması biraz zor.

• Konu Sahibi nursenaa
yakınlaşma olmadığı sürece ve vajinana meni gelmediği sürece hamile kalmazsın.keşke bide klozete otururken silseydiniz.çünkü herkesin kullandığı bişey temiz olması biraz zor.

zaten bende tam oturmadım.o yüzden bacağım değdi işte.ordanda vajinama ulaşması saçmalıktır değilmi kızlar ya

• Konu Sahibi nursenaa
kızlar sizce şu sitede doktorların olduğu bölümde bu soruyu doktorlara sorsam abes olurmu?yani çekiniyorum doktora sorulurmu bu?yoksa gerek yokmu sormama ne yapsam acaba

• Konu Sahibi nursenaa
kızlar sizce şu sitede doktorların olduğu bölümde bu soruyu doktorlara sorsam abes olurmu?yani çekiniyorum doktora sorulurmu bu?yoksa gerek yokmu sormama ne yapsam acaba

Gerçektan yardım al. Burada doktora da sorsan ikna olmayacaksın. Sorunun spermlerle değil. Yazık bak, daha gençsin. Evlendiğinde cinsel sorunların olmasın.

• Konu Sahibi nursenaa
Gerçektan yardım al. Burada doktora da sorsan ikna olmayacaksın. Sorunun spermlerle değil. Yazık bak, daha gençsin. Evlendiğinde cinsel sorunların olmasın.

az önce doktorada sordum.o ne yazıcak ona görede artık ikna olamazsam yardım alıcam psikologtan teşekkürler yol gösterdiğin için.bide ben çalışmıyorum babamın emekli sandığına bağlıyım.doktora gidersem kurum karşılarmı yada babamların haberi olurmu

diyede korkuyorum

• Konu Sahibi nursenaa
Nursenaacım öyle olsa insanlar denize bile gitmez. O yüzden sen kafana takdıkca beynin rahatlamıyor. Düşünme asla böyle bir şey olması imkansız zaten

• Konu Sahibi nursenaa
Canım senin bu yaşadığın psikolojide obsesif kompülsif olarak geçer. Takıntılar herkeste değişir. Sen yaşadığın bir olumsuz olay karşısında böyle bir takıntı yapmışsın kendine. Özellikle sordumki sana ne zamandır var bu olay diye? 1 yıldır böle isen kesinlikle psikologa görünmelisin.Obsesif kişiler ne kadar saçma olduğunu bilse bile, oanki sağlıksız düşünce çok kısa sürede beyinden geçer ve çok hızlı etki eder.Bu olayı aşman için psikodestek almalısın.

• Konu Sahibi nursenaa
zaten bende tam oturmadım.o yüzden bacağım değdi işte.ordanda vajinama ulaşması saçmalıktır değilmi kızlar ya

artık rahatla bak sende inanmıyorsun buna.hamile değilsindir %100 hemdeşutarafagitti

• Konu Sahibi nursenaa

tamam araştırıcam bir psikolog gidicem mecbur artık

• Konu Sahibi nursenaa

Arkadaşlar karından bakılan ultrasonda 7 haftalık gebelik belli olurmu?

tamam araştırıcam bir psikolog gidicem mecbur artık

canım senin kesinlikle psikoloğa gitmen lazım.diğer konularına baktım hep böyle yaşarsın gibi geldi bana.

• Konu Sahibi nursenaa
konuyla alakasi yok ama bisey sorucam arkadaslaar
türkiyede hala okullarda cinsel eyitim verilmiyormu??
bence bu korkularin cogu bundan kaynaklaniyor
kesinlikle verilmesi gerektigini düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…