Tatiller icin beklentiniz nedir
Ailelerden uzaksiniz anladigim kadariyla veya herkes kendi ailesiyle bir tatil gecirmek istiyor.
Babani birak benimle gel mi deseydi
Eger babaniza da hasta ziyareti yaptiysa kendi ailesine gidecek elbette
Bunu konusmadiniz mi
Atiyorum tatil 15 gunse ve siz ayri kalmak istemiyorsaniz kayin ailenin evine gidip geliyorsaniz yariya bölün.
Yok ben gitmiyorum diyorsaniz da esiniz ailesini gidip gorsun ki oyle yapiyor, sizi de zorlamiyor sanirim gel diye
Olan olmus biten bitmis, durumunuza gore bu mantikli bir cozum
Tam olarak neyini begenmediniz, ne istiyorsunuz
Sizin oneriniz neBabam yoğun bakımdaydı be b
Senin kesinlikle haklı olduğun yerler baban yoğun bakımdayken gelmemesiBen bu şekilde gelecek kuramayacağım için, orta yolu bulamadığı icin … aylardır konuşmadığı icin bulmaya çalışmadığı icin..
O zaman siz haksizsiniz adam ne ypasin ailesi görüşmek istemiyorsaEşim ailemle görüşüyor , ben yalnızca görüşmüyorum
Çocuğum olduğunda ne olacak .. nereye kadar ailesiyle bu şekilde devam edeceğim. Annesinin tek oğlu ve çok düşkünler ..Senin kesinlikle haklı olduğun yerler baban yoğun bakımdayken gelmemesi
Şu zamana kadar iletişime kapalı olması
Ben anneni haksız bulmadım açıkçası esinin ailesinin tepkisi de sanki sadece buna değil de üzgünüm ama seni istemiyorlarmis gibi hissettim bahane olmuş olay gibi .
Ama eşin sana ailesi ile ilgili baskı yapmamış görüşeceksin gibi neden bu kadar barışmak iletişime geçmek istiyorsun . Gerçi seni de haklı buluyorum sonuçta bu şekilde evde huzursuzluk oluyor .
Ben uyuyunca, duştayken veya hep aynı saatte dışarı çıkıp ailesiyle konuşması normal mi sizce ..O zaman siz haksizsiniz adam ne ypasin ailesi görüşmek istemiyorsa
size kizmamis ki neden ailemle görüşmuyorsun diye ben nerede size zarar vermiş anlayamıyorum
Önemli olan burda evli oldugun kişinin tavri değil mi yani herkes eşinin ailesiyle çok iyi anlaşmiyor kiÇocuğum olduğunda ne olacak .. nereye kadar ailesiyle bu şekilde devam edeceğim. Annesinin tek oğlu ve çok düşkünler ..
Sadece arkamda durmasını. Ailesi sil asla diyemem. Eşim o benim saygı duyun diyebilirdi. Sessiz kaldı aylarca ..Annenize kızmadım ben. Onun verdiği çeyize kimse karışamaz doğru ama bunu söyleme üslubu çok sert oldu sanırım. Karşı tarafta zaten bahane arıyormuş
Sizin eşinizden beklentiniz onlara sessiz kalmamasıydı sanırım. Beklediğinizi bulamadınız haklısınızda ama sadece hatalarını söylemesini mi istiyorsunuz yoksa onlarla görüşmesin mi istiyorsunuz?
Yani ben bunu tercih ediyorum eşim işim olunca arar ailesini benimle vakit geçirirken değil de mutfakta mutfağı topluyorsam ya da o mutfağı topluyorsa ya da dediğiniz gibi ben dustayken yani o dustayken de ben ailemi ararım o evde değilken ailemle konuşurum çünkü birbirimizle ilgileniyoruz kalan zamanla bu benim hoşuma giden bir durumBen uyuyunca, duştayken veya hep aynı saatte dışarı çıkıp ailesiyle konuşması normal mi sizce ..
Sıkıntı orda zaten. Hiçbir tavır olmadı. Hep sorunlar halı altına süpürüldü.. sessiz kaldı olaylara ben ortada hiçbir şeyden habersiz savunma yapmak zorunda kaldım..Önemli olan burda evli oldugun kişinin tavri değil mi yani herkes eşinin ailesiyle çok iyi anlaşmiyor ki
Çok sessiz kalmış olsa sizden ayrılır evde huzursuzluk çıkarırdı benceSadece arkamda durmasını. Ailesi sil asla diyemem. Eşim o benim saygı duyun diyebilirdi. Sessiz kaldı aylarca ..
Su noktayı sormak istiyorum size evde bir tepki verdi mi huzursuzluk çıkardı mi ailemi üzdün gibi ya da laf sokacak şekildeSıkıntı orda zaten. Hiçbir tavır olmadı. Hep sorunlar halı altına süpürüldü.. sessiz kaldı olaylara ben ortada hiçbir şeyden habersiz savunma yapmak zorunda kaldım..
TaşıyamazmışızÇok çeyiz verdi bunlar tayinciler ne demek? Anlamadım cidden. Bı de tayinci olmanın nesi kötü?
Hayır yapmadı yapmaz da. Cünkü hata yapmadımSu noktayı sormak istiyorum size evde bir tepki verdi mi huzursuzluk çıkardı mi ailemi üzdün gibi ya da laf sokacak şekilde
E tamamda siz onu birakiyosunuz size yapilmasindan korktugunuz seyi ona yapiyosunuz bir varsayim uzerine bana gore bu cok sacma ve bencilceGeleceği düsünüyorum.. çocuğumla bırakırsa ..
E tasiyamazsan dağıtırsin fazlasını, düğünde niye bavulla çeyiz toplamaya gidiyo? Senin evinde ki çeyizi gidip düğünde bavulla topladı mi?Taşıyamazmışız
Bana çeyiz vermedi. Biz kredi çekip ev kurduk dügünümüzü kendimiz yaptıkE tasiyamazsan dağıtırsin fazlasını, düğünde niye bavulla çeyiz toplamaya gidiyo? Senin evinde ki çeyizi gidip düğünde bavulla topladı mi?
Kayınvalidem düğünün ortasında valizle toplamaya gitti gibi bişey yazmışsın, orayı anlamadim.Bana çeyiz vermedi. Biz kredi çekip ev kurduk dügünümüzü kendimiz yaptık