Babam yoğun bakımdaydı o beni bıraktı ailesinin yanına gitti gelmedi. Çözüm olarak orta yolu bekledim aylarca … bulamadı… tatillere gelince her tatilde ben ailemin yanındaydım o ailesinin.. bir haftalık evliydim anne evime bıraktığında .. o ailesiyle..
Yani tamam bu eşinizden ayrıldınız tekrar evleneceğiniz kişinin eşinin ailesinin normal olacağının garantisi yok ama bunu bilemezsiniz çünkü eşinizin suçu olan birşey değil ailesinin anormal olmasıHayır yapmadı yapmaz da. Cünkü hata yapmadım
Düğün evin aşağısında oldu. Bitmeden il dışından geliyorlardı olaylar olmuş el ödemedik yukarda valiz hazırlıyorlarmış tabi sonradan söylediler bizim arkamızdan çıkmışlarKayınvalidem düğünün ortasında valizle toplamaya gitti gibi bişey yazmışsın, orayı anlamadim.
Evet bu durum olmadan yordu ki beni… ömür boyunca nasıl yaparım sürekli düsündüm…Esiniz tek oglanmis birbirilerine duskunler vs. Demissiniz. Annesi ev de otoriter ise belki esiniz baskilanarak buyumus olabilir. Tepkilerini de icine atiyor olabilir ama buna yapilacak en azindan sizin yapacağınız bir sey yok gibi.
Normalde babanizla görüşen adam niye babanız yoğun bakımdayken gelmediEvet bu durum olmadan yordu ki beni… ömür boyunca nasıl yaparım sürekli düsündüm…
Sömestr da ailesinin yanındaydı. GelmediNormalde babanizla görüşen adam niye babanız yoğun bakımdayken gelmedi
Sizinle tatil yapmadan tüm tatillerini ailesiyle mi geçiriyor kusura bakmayın çok soru sordum ama tam olarak sorunun sebebini anlamadım açıkçası sanırım çoğu kişi anlamamışSömestr da ailesinin yanındaydı. Gelmedi
Evet o beni bırakıyor o kendi ailesiyle ben kendi ailemle kalıyorumSizinle tatil yapmadan tüm tatillerini ailesiyle mi geçiriyor kusura bakmayın çok soru sordum ama tam olarak sorunun sebebini anlamadım açıkçası sanırım çoğu kişi anlamamış
Anladım babanız yoğun bakımdayken gelmeliydi eşiniz ve sizin baş başa tatilleriniz olmalıydı bu konuda çok haklısınız peki bunu düzeltmek için konuştunuz muEvet o beni bırakıyor o kendi ailesiyle ben kendi ailemle kalıyorum
Bildirim gelmişti zor bir süreçteydim ondan silmiştim. Tekrar yazdımKonuyu silince ne olacak anlamadım puuu terbiyesizadam niye ailesini silmedi boşa gitsin yazmamizi bekledin ama gerçek hayat böyle değil bu adamdan bosandiniz yeni evleneceginiz kişi ne yapacak aa aile mi at bir kenara karım var deyip her şeyi silecek mi ? Çok beklersin açıkcasi sanki her şey bahaneymiste zaten sevmiyormuşsun gibi geldi