LÜTFEN bana yardımcı olur musunuz..

nihayet sorununuzu anladım.
sürekli orta yolu bulmadı yazmışsınız sanki ailesi ile beni barıştırmadı olarak algılanıyor bundan şikayetçiymişsiniz gibi.
birlikte tatil yapmayı teklif ettiniz mi?
daha yeni evlisiniz ne saçma bir tatil çeşidi o öyle herkes anasının evinde.
babanız yoğun bakımdayken gelmemiş olmasıda affedilecek gibi değil.

Esiniz tek oglanmis birbirilerine duskunler vs. Demissiniz. Annesi ev de otoriter ise belki esiniz baskilanarak buyumus olabilir. Tepkilerini de icine atiyor olabilir ama buna yapilacak en azindan sizin yapacağınız bir sey yok gibi.

Kayınvalidem düğünün ortasında valizle toplamaya gitti gibi bişey yazmışsın, orayı anlamadim.
Düğün evin aşağısında oldu. Bitmeden il dışından geliyorlardı olaylar olmuş el ödemedik yukarda valiz hazırlıyorlarmış tabi sonradan söylediler bizim arkamızdan çıkmışlar

Ne yaşadığınızı tam olarak bilemiyorum ama eşinizden beklentinizi de anlayamadım?

Ben bazı kadınların eşim arkamda dursun, benim için ailesine resti çekebilsin gibi beklentilerine hiç anlam veremem. Senin için ailesine resti çeken adam yarın sana da bir sebepten rest çeker bence. Çünkü ailenin ne demek olduğunu bilmiyordur.

Ya da ben konuşamıyorum, hakkımı savunamıyorum eşim benim hakkımı savunsun diyen kadınlar var. Bu da çok saçma. Ağzımız dilimiz yok mu? Sorun onun sorunu değil ki senin sorunun. Tamam anladık evlenince yekvücut olunuyor ama bununla birlikte ayrı ayrı birer birey olduğumuzu da unutmayalım.

Tatil meselesine gelince...keşke eşim annesine ben de anneme gitsem bütün tatillerde. Hem özleşiriz hem de ben anneciğimle güzelce vakit geçiririm koca derdi olmadan

Esiniz tek oglanmis birbirilerine duskunler vs. Demissiniz. Annesi ev de otoriter ise belki esiniz baskilanarak buyumus olabilir. Tepkilerini de icine atiyor olabilir ama buna yapilacak en azindan sizin yapacağınız bir sey yok gibi.
Evet bu durum olmadan yordu ki beni… ömür boyunca nasıl yaparım sürekli düsündüm…

Anneler ayıp etmiş düğün zamanı kim ne verirse verir keşke karışmasalar birbirlerine. Erkeklerin çoğu böyle sanırım tamam diyip hiç bişey yapmayan valla sorun olur ilerde kendimden örnek vereyim ne bayramda gittim ne görüştüm çocuk oldu birkaç kez geldiler ben yüzlerine bakmıyorum ama geliyorlar torunu göreceğiz bahanesiyle...

Olayları çok parça pincik anlatmışsınız.
Baştan bence konunuzu düzenleyin.
Bir oyle oldu bir böyle oldu.
Net degil.

Eşiniz ağlıyor pişmansa bir şans verin o zaman bakalım sizin istediğiniz yönde gelişme gösteriyor mu?
Biraz zaman verin baktınız yine aynı o zaman hayatınıza devam edin.
Çocuk için de korunabilirsiniz zaten.
Şuan aslında büyük bir sorun yok.

Yani bilmiyorum ben sizden hiç seven, aşık olan kadın sinyali alamadım. Sorun aileler değil, bu evlilik olmamış sizin için.

Cinsellik sorun olsa doktora, evlilik sorun olsa danışana, bireysel sorun varsa terapiye gidiyor çiftler, en azından sizin gibi kendinin farkında olan çiftler diyim. Siz kestirip atıyorsunuz.

Konuyu silince ne olacak anlamadım puuu terbiyesizadam niye ailesini silmedi boşa gitsin yazmamizi bekledin ama gerçek hayat böyle değil bu adamdan bosandiniz yeni evleneceginiz kişi ne yapacak aa aile mi at bir kenara karım var deyip her şeyi silecek mi ? Çok beklersin açıkcasi sanki her şey bahaneymiste zaten sevmiyormuşsun gibi geldi

Az önce ne okudum ben diyesim var şimdi siz aileler yüzünden küs mü kaldınız birbirinize yoksa sen kendi ailene ben kendi aileme deyip birbirinizin ailelerine rest mi çektiniz, kayın valide burda bana göre en haksız taraf hem ceyize laf etmiş hemde üstüne sizinle ilgisi olmayan bir durum için cirkinlesmis,annenize yapamadığını size yapmış,eşinize gelecek olursak ee kimse bir çeyiz tartışması için ailesinden olmaz,eğer kararınız herkesin ailesi kendine şeklinde olmuşsa eşiniz babanizi ziyerete gelmez bnce sizde onun ailesine gitmelisiniz, yok öyle bir karar almadık diyorsanız ayıp etmiş. Birde babam hastaydı bnmle tatil planı yapmadı demişsiniz bn eşim bnmle tatil planı yapsaydı babam hastayken host lan benim ailemin bana ihtiyacı varken ne bu derdim bu da bı garip geldi açıkçası,ya siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz yada bize tam anlatamadiniz

Bir de daha yeni evlisiniz ve her tatilde demişsiniz, anlaşılan çok fazla tatiliniz oluyor neden her tatilinizde okulu tatil olan çocuklar gibi koşarak aile yanına gidiyorsunuz? Birlikte vakit geçirip başbaşa tatil yapsanız belki birbirinize daha çok bağlanırdınız.

Bildirim gelmişti zor bir süreçteydim ondan silmiştim. Tekrar yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…