LÜTFEN bana yardımcı olur musunuz..

Hayır benim yanımda ailesiyle hiç konuşmadı hiç iletişime geçmedik orta yol bulunmadı ..
Ailesine laf dinletemiyor ve bunun olacağına ihtimal de vermiyor. Ses çıkaramamasının sebebi de bu. Pasif biri eşiniz. Sizi koruyamayacağına inanıyorsanız haklısınız. Babanızı ziyaret etmediyse zaten boşayın.

Ailesine laf dinletemiyor ve bunun olacağına ihtimal de vermiyor. Ses çıkaramamasının sebebi de bu. Pasif biri eşiniz. Sizi koruyamayacağına inanıyorsanız haklısınız. Babanızı ziyaret etmediyse zaten boşayın.
Evet babam yoğun bakımdaydı. Döneceğimiz gün geldi beni aldı.. Malesef bana ve herkese karşı pasif..

Dilekçeyi verince istersen ailemle görüşmeyeyim benim ailem sensin vs demeye başladı. Ben bu kadar ciddi olduğunu düşünmüyordum vs. Ama benim inancım ….

Soruna ne gibi bir cozum istiyorsunuz peki? Sizi kayinvalidenizle baristirmasini mi yoksa kendi ailesini silmesini set koymasini mi ? Anlamadim o kismi
Orta yolu bulmasını bekledim. Hep konuşmaya çabaladım onunla ama içine çok kapanık.. bulamadı su an pişmanım bir şans ver vs diyor ama … inancım kalmadı ki

Herkes cok fevri heerkess. Siz de dahil.
Orda inanın konuşmaya başlandığında haberim dahi yoktu olanlardan kvdem bağırmaya başlayınca anladım konuları eşime söyledim konuşsana diye sen konuş dedi. 4 gün ağladım ona saygımdan o evde kaldım yüzüme dahi bakmadılar.. burda bazı şeyleri özetle yazıyorum..

Sadece arkamda durmasını bu benim eşim saygı duyun demesini beklemiştim
Eşinize olan güveniniz yok olmuş,normal olanı ailesiyle sizin aranızda denge kurmasiydi.Tavrından belli sizin tarafı haksız bulmuş, açıklama yapmadan tarafını seçmiş.Olayi çözümlemek yerine hasır altı etmiş.
Her olayda böyle davranırsa işiniz zor, kararınız doğru.

Orta yolu bulmasını bekledim. Hep konuşmaya çabaladım onunla ama içine çok kapanık.. bulamadı su an pişmanım bir şans ver vs diyor ama … inancım kalmadı ki
Size istersen ailemle gorusmeyeyim demis. Ailesi oglunu birakir mi sanmam hatta farkli sorunlar bile cikar bizi oglumdan ayirdin diye hadi gectim orayi esinizin karakteri bu yani fitrati hani pasif demek istemiyorum ama fazla icine donuk sessiz birisi. Ailesiyle gorusmese bile esinizin yapısını değişeceğini dusunmuyorum ben.

Kayınvalidem neden annemin bana verdiği çeyize karışıyor ki? Ona ne yani? Parası ondan mı çıkmış? Annen haksız falan değil bence gayet haklı.
Baban yoğunbakımdayken senin yanına gelmemesinin hiç bir bahanesi olamaz bence. Ya nasıl başlarsa öyle gider. Madem bi karar verdin dönme boşver. Yarın bi gün çocuğun olunca daha da zorlanırsın.

Eşinize olan güveniniz yok olmuş,normal olanı ailesiyle sizin aranızda denge kurmasiydi.Tavrından belli sizin tarafı haksız bulmuş, açıklama yapmadan tarafını seçmiş.Olayi çözümlemek yerine hasır altı etmiş.
Her olayda böyle davranırsa işiniz zor, kararınız doğru.
Yani çok ilginci eşiniz bunun sonucunda sizi mi suçladı ben neden boşandığınizi anlamadım sizin ailenize mi gelmek istemedi
Ben bu şekilde gelecek kuramayacağım için, orta yolu bulamadığı icin … aylardır konuşmadığı icin bulmaya çalışmadığı icin..

X