LÜTFEN bana yardımcı olur musunuz..

SA63_63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
55
12
32
Eşimle iki yıllık birlikteliğin ardından evlendik. 9 aylık evliyiz. Bu zamana kadar bir defa kötü sözünü duymadım ne kendime ne başkalarına karşı. Kimseyi kırmadı ben dahi. Her zaman sevdiğini hissettim ve değer verdiğini. Ancak düğünde annemlerle annesi küçük bir çeyiz muhabbetine (annem çeyizi çok verdiği için ,bu ne kadar çeyiz bunlar tayinciler demiş annemde benim verdiğim çeyize kimse karışamaz demiş) bu konudan kaynanam düğünümde oynamak ne mümkün düğünün ortasında valiz hazırlamaya eve çıkmışlar.
Neyse biz balayına giderken bir şeylerin olduğunu anladık el öpmeye kaynanamlaea gittik . Bana ne hoş geldin ne nasılsınız hiçbir şey yok direk bağırmaya annen şöyle annen böyle demeye başladı. Eşim o kadar sessizdi ki ve benim o eve gidişimin ikincisiydi ( ilki nikahta). Bende bunları buraya duymaya gelmedim dedim eşim sessiz kaldığından yüzüğü bıraktım önlerine. Ama eşim ikna etti döndüm tekrar
4 gün boyunca her gün ağladım saygımdan eşime kimseye bir şey demedim. Ailesi yüzüme bakmadı bunları o da gördü.
9 ay geçti annesiyle ne yanımda bir defa konuştu ne de onlar beni ben onları aradım.
9 ay boyunca hep eşimle konuşmaya çabaladım. İçine kapanık bir insan olduğundan hep tamam tamam dedi ama hiç sorunu çözmedi
Ve sonunda tatil geldi nereye gidelim su bu oldu. Eşim beni her tatilde olduğu gibi ailemin evine bıraktı kendi annesinin evine gitti.( bu süreçte ben yoğun bakımda yatan babamın yanında kaldım)
Gelmedi.. yine bir tatil geldi yine soruna çözüm bulmadı ve en sonunda ben. Geleceğim icin boşanma kararı aldım.
Gittim dilekçemi verdim. Dilekçeyi verdikten sonra eşim öyle ağlatıyor ki günlerdir. Ben farkına vardım benim ailem sensin vs. Üzülüyorum.. ama bu süreçte bana bunlaır yaşatan ileri de ailesi için beni çocuğumla bırakabilir diyorum… bana yardımcı olur mısunuz

Annede haksız kv de haksız.Bence iki tarafta birbirinden hiç haz etmemiş baştan beri.Kim düğünün ortasinda çeyiz muhabbetinden birbirine girer.Burada kv haksız olduğu kadar annenizde kabahatli.Bu evlilik olmamış ne eşiniz ağırlığını koyup işleri düzeltme yoluna gitmiş ne siz ne kv ne anneniz.Ayrilin bence.

Tatiller icin beklentiniz nedir
Ailelerden uzaksiniz anladigim kadariyla veya herkes kendi ailesiyle bir tatil gecirmek istiyor.
Babani birak benimle gel mi deseydi
Eger babaniza da hasta ziyareti yaptiysa kendi ailesine gidecek elbette

Bunu konusmadiniz mi
Atiyorum tatil 15 gunse ve siz ayri kalmak istemiyorsaniz kayin ailenin evine gidip geliyorsaniz yariya bölün.
Yok ben gitmiyorum diyorsaniz da esiniz ailesini gidip gorsun ki oyle yapiyor, sizi de zorlamiyor sanirim gel diye

Olan olmus biten bitmis, durumunuza gore bu mantikli bir cozum
Tam olarak neyini begenmediniz, ne istiyorsunuz
Sizin oneriniz ne

Eşinizin sizi baristirmasini mi yoksa Kendi ailesiyle iletimini kökten koparmasini mi istiyorsunuz. Nasıl çözüm istediğinizi anlamadım ama bu şekilde çok zor anliyorum. Her tatilde ayrı olmak bayramda ayrı ayrı ailelerde geçirmek zor ama gitmek istemiyorsanız başka çareniz yok.

Boşanmaniz iyi olur. Çok zor boyle yurumesi.

İlk olayda anneniz gereksiz çikiş yapmış. Kadin tayinci oldugunuz için ceyiz fazla demiş bunda bir şey yok, normal bir şey soylemiş. Anneniz gereksiz yere terslemiş kadini, boyle yapilmaz kesinlikle.

Devaminda annenizle aralarinda geçmiş bir meseleyi sizinle kavga ederek, tavir alarak buyuten kvniz hatalı.

Sizin de kv ile tartiştiniz diye önlerine yuzuk koymaniz garip, siz kv ile evli degilsiniz ne alaka yuzugu önlerine koyuyorsunuz, eşiniz agzini açmadiysa onunla ayri konusulacak bir mevzuydu bu.

Yine devaminda da ayni şekilde ilerliyor olaylar. Evliligin yurumemesi icin herkes elinden geleni yapmiş

Üzerini örterek nasıl bir sonuç elde edecek ki?
Çok kopuk bağlar var.
İki anne de yanlış yapmış. Özellikle kayınvalide ilk gün böyle bir şey demekle hatanın daha büyüğünü etmiş.
Burada eş sorunu çözmezse büyür gider.
Ki büyümüş de.
Evlilik kalmamış. İnsan eşine de mi içine kapanık olur?

Daha düğünde dinamit koymuşlar evliliğinize kayınvalide muhtemelen oğlunun sessizliğinden faydalanıp bu kadar sınırları aşıyor sonuçta sorunu ailenizle yaşamış sizle değil eşiniz arayı bulmalı siz de ailesi de saygı çevresinde fazla samimi olmadan görüşebilirsiniz bütün eşinize yıkılacak ama annesini de sizi de en iyi tanıyan o

Aileler mümkünse hiç görüşmesin

Benim anladığım konu sahibinin eşi de onun ailesiyle görüşmüyor ve hasta ziyaretine bile gelmemiş, herkes bir triplerde. Bir cümleden kaynaklanan gereksiz uzayan mevzular.

Sizin annenizide haklı göremedim, kayınvalideniz kadar oda hatalı bence, sizde bu konuyu evliliğinizin içinde çok büyütmüşsünüz, en ufak bir sorunda yüzük cıkarıp çekilmekte hoş değil, boşanın herkes yoluna gitsin.

Annenize kızmadım ben. Onun verdiği çeyize kimse karışamaz doğru ama bunu söyleme üslubu çok sert oldu sanırım. Karşı tarafta zaten bahane arıyormuş
Sizin eşinizden beklentiniz onlara sessiz kalmamasıydı sanırım. Beklediğinizi bulamadınız haklısınızda ama sadece hatalarını söylemesini mi istiyorsunuz yoksa onlarla görüşmesin mi istiyorsunuz?

Kv'deki trip nasıl bir trip de düğünün ortasında valiz hazırlamaya gidiyor..
Eş aradaki dengeyi sağlayamıyorsa boşayın zaten..

Beni birakip gidebilir demissiniz ama birakip giden sizsiniz yani bu sebepten es sizi ailesiyle gorusmeye zorlamiyorsa bosanmaya kalkmaniz cok sacma degilmi

Annem zaten kabahatli. Sorun şu eşimin beni orda yalnız bırakması annesi bagrırken tepki dahi vermemesi. Ve süreç sonunda 9 aydır hiçbir çözüm bulamaması ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…