Lütfen bana yardimci olunn

Nar tanesii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
67
27
31
Merhaba kizlar ben daha yeni üye oldum 29 yaşında bir çocuk annesi 3 yıllık evliyim benim bir sorunum var o yüzden buradayim eşimle severek evlendik hiçbir sıkıntımız ve sorunumuz yok ama eşimle birlikte olurken hicbirsey hissetmiyorum sebebini bende bilmiyorum istek var ama zevk yok esimide soyledim bir kaç kez kadın dogum uzmanina belirttim yapabilecek bisey olmadığını söylediler bu konuda benim ne yapmam lazım lütfen beni aydinlatin

Kendi kendinizi tanımanız nelerden , hangi pozisyondan vs zevk alıyorsunuz bunları keşfetmeniz lazım.

Mastürbasyon yapmıyor musunuz?
Kadınlar evlenmeden önce biraz masturbasyonla haşır neşir olsalar, cinsel bilgi öğrenseler, kendi vücutlarını ve cinsel organlarını sevseler, kadınlığın rahimden ve anne olmaktan ibaret olmadığını içselleştirseler, vajina ve klitoris diye kadını kadın yapan iki çok önemli organlarının daha olduğunun farkında olsalar sevişmeden ve ilişkiden zevk alırlar. Tabi bu arada erkek faktörü de önemli, ön sevişme ve özellikle de oral sex ile erkek kadını yükseltmezse kadın da hazır olmaz ve zevk almaz. Konu sahibinin ve eşinin hikayesi önemli. Kadın hastalıkları doktoruna gitmiş, normal denmiş. Olmadı psiklojik yardım almalı.

Hayir yapmiyorum bir kaç kez denedim ama yine bisey hissetmedim
Normalde ilişki süreniz nedir ? Yani biz kadınlar erkekler gibi hemen zevk noktasına gelemiyoruz. Bir de eşiniz direk ise koyulup kendi işini halledip gidiyor mu? Bunlar önemli noktalar. Benim eşim önceliği her zaman benim zevkime verir mesela ön sevişmeyi uzun tutar bir de her defasında farklı pozisyonlarda yaklaşır. Her gün de yaşasak ilişkiyi hafta da bir de yaşasak ikimizde mutlu sonlandiririz. Bu durumunuzu eşinizle konuşun nelerden etkileniyorsaniz ona göre yönlendirin birbirinizi

Eşimde her
Esinizin penisi kisaysa veya inceyse, bir sey hissetmiyor olabilirsiniz. Sizden kaynaklanmiyor

Esinizin penisi kisaysa veya inceyse, bir sey hissetmiyor olabilirsiniz. Sizden kaynaklanmiyor
Hayir eşimde öyle bi sikinti yok hersey normal bana sevisme olmadan asla yaklasmaz herseyi bana göre ayarlar ama ben penisini hiç hissetmedim içinde olduğu hiç belli olmaz normalde istekliyim her defasında kendimi güzel hazirliyorum ama yine de olmuyor onceden takmıyordum ama artık çok takıyorum çevremden kimseylede konusmadim bu konuyu

Dediklerin doğru ama insandan insan da değişiyor.mesela günde 3, 4 defa yapan erkek de var.ayda bir defa yapan da.kimi çok sever kimi sevmez, az sever.ben de mesela 20 yaşındayken şahane zevk alıyordum.şimdi 29 oldum.ben de neredeyse hissisleştim.eskiden saatlerce sırılasıklamken şimdi ancak oral seksle ıslaklık elde edip devam edebiliyorum.yaşla da insan zamanla bıkabiliyor.eee yaşlanıyoruz, hevesimizi alıyoruz.zevklerimiz değişiyor, hayatlarımızı odak noktaları değişiyor.ben de çözüm bulamadım.hiç o şahane günlerden bu kupkuru günlere geleceğimi tahmin edemezdim.

Herkes senin gibi değil yalnız. Genelleme yapmayı bırak artık. Kadın hayatında mastürbasyon yapıp orgazm bile olmamış, neyin hevesini alacak?

Herkes senin gibi değil yalnız. Genelleme yapmayı bırak artık. Kadın hayatında mastürbasyon yapıp orgazm bile olmamış, neyin hevesini alacak?
Sen de genelleme yapmışsın.belki ondan da değil.içinden gelse şu vakte kadar yapardı zaten.istek içten gelen birşey.dur ben bi mantürbasyon yapayım bakalım nasılmış demiyor ki millet.29 yaşında kadın mı kendini tanımayacak.

Şu ana kadar yapmadıysa 18 yaşında da böyleydi, değil mi? Yani konunun yaşla ilgisi yok.

Bırak şunu ciddiye almayı. Onun yine +18 tecrübelerini anlatası gelmiş; alakalı alakasız farketmez. Laf olsun torba dolsun, yeterki kendi seksini konuşsun.

Şu ana kadar yapmadıysa 18 yaşında da böyleydi, değil mi? Yani konunun yaşla ilgisi yok.
Üff neyse.30 yaşında kadına genç kız gibi mastürbasyon yapmayı öğretin madem.30 yaşına kadar kendi akıl edememiş mi ? Hem iatek olmadan neden yapılsın onu diyorum.görev degil ki bu ? ayrıca yaşla da alakası oluyor gayet de cinsel isteğin.doğduğumuz günden beri yaşlanmaya başlıyoruz.kim 15,16 yaşındayken seviştiği gibi zevk alabiliyor allah aşkına.verçekleri inkar etmenin kimseye bir faydası yok.o yaşlarda neredeyse başka bir dünyaya gidip geliyor insan ama şimdi çok asgari bir zevk oluyor.konu sahibi neden benim gibi olamasın bu arada.ben tanıyordum işte kendimi sonradan mı unuttum.ki erkekler de söylüyor bunu.eskiden hiç inmeden 2 defa yapabiliyordum şimdi en az 1 saat gerekiyor diyen.ya da bir günde 3,4 defa yapamıyorum artık diyen.yaşlanıyoruz işte.kabullenin.

Bırak şunu ciddiye almayı. Onun yine +18 tecrübelerini anlatası gelmiş; alakalı alakasız farketmez. Laf olsun torba dolsun, yeterki kendi seksini konuşsun.
Arkadaş da seksolog maşallah.hemen çözdü mastürbasyon yapmadığı için olduğunu.cibsellik sayfasında ne anlatmamı bekliyordunuz acaba.cevap verecekseniz bana verin.ilkokul çocuğu gibi bırak şunu diyorsunuz başkasına.sanki tartışmayı ben başladım.ilk tersleyen senin arkadaş.

Kendi vücudunu sevmeye her yaşta başlanabilir. Yeter ki bu bilince gelelim. Partnerli tatminkar sex ve sex isteğinin sürdürülmesi kişisel bilince bağlı. Bence konu sahibi N Nar tanesii iyi bir şey yapmış ve çözüm arıyor.
@Ferhans 29 yaş söyledikleriniz için çok erken bir yaş. Valla çok ilginçsiniz. İlk cinsel ilişkimi eşimle 30 yaşımdayken yaşadım. Beş yıldır eşimle aktif cinsel yaşamım var ve isteğim gittikçe de artıyor. Buna kişisel diyebilirsiniz de etrafımda gördüğüm ve konuştuğum birçok kadın arkadaşımda tablo isteklilik lehine. Menopoz sonrası hormon azalmasına bağlı isteksizlik ve kuruluk olabillir ama bu yaşlarda bile hormon tedavileri ile istek ve orgazm devam ettirilebilinir. Sayı azalabilir ama hiç değilse haftada bir iki mümkündür. Erkek sorunlarına girmiyorum ama onda bile yapılabilecek çok şey var. Vücudunuza hükmedebilirsiniz. Haa, benden bu kadar diyorsanız söyleyecek bir şeyimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…