Hiç masturbasyon yapmamış bir insan cinsel hazzın ne olduğunu bilemez. Ülkemizdeki Kadınlarda cinsel zevk çoğunlukla yaşayarak öğrenilen bir şey, doğuştan getirdiğimiz dürtüyü bastırmamız öğütlendiğinden çoğumuz bastırıyoruz. Siz kişisel merak da duymamışsınız ama şimdi yoksunluğunu yaşıyorsunuz.
Hoşlanmasanız da işe kendinizi tanıyarak başlamanız lazım bence, belki önce karşınıza bir ayna koyarak yapısını incelemeniz gerekir. Klitorisi,iç dudakları, dış dudakları, hatta g noktasını bulun. Sonra yavaş yavaş dokunup hassasiyetlerini keşfetmelisiniz. Masturbasyon öyle durduk yere yapıldığında his yaratmaz. Bir tahrik unsuruna ihtiyacınız var, erotik bir hikaye olabilir, video olabilir, hayal kurmak olabilir.
Zirvenin ne olduğunu önce kendiniz bulmalısınız ki karşınızdakini yönlendirebilin. En şahane yöntem duş başlığını en şiddetli basınca getirip mümkünse yanınızda kayganlaştırıcı şişesi bulundurarak duşta denemek. Bunu denerken kesinlikle ayakta olmayın.
basınçlı suyu klitoris ve iç dudaklarda dolaştırın.
İçerideki hareketi hiç hissetmediğinizi söylemişsiniz, kegel egzersizi yapmayı öğreni, inanın çok ekili ve iki taraf için de büyük fark yaratıyor. Aşağıdaki başlıkta ve içindeki linklerde işinize yarayacak çok şey olduğunu düşünüyorum, bence bi inceleyin.
Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik'
Kegel egzersizi ve cinselli Hiç masturbasyon yapmamış bir insan cinsel hazzın ne olduğunu bilemez. Ülkemizdeki Kadınlarda cinsel zevk çoğunlukla yaşayarak öğrenilen bir şey, doğuştan getirdiğimiz dürtüyü bastırmamız öğütlendiğinden çoğumuz bastırıyoruz. Siz kişisel merak da duymamışsınız ama şimdi yoksunluğunu yaşıyorsunuz.
Hoşlanmasanız da işe kendinizi tanıyarak başlamanız lazım bence, belki önce karşınıza bir ayna koyarak yapısını incelemeniz gerekir. Klitorisi,iç dudakları, dış dudakları, hatta g noktasını bulun. Sonra yavaş yavaş dokunup hassasiyetlerini keşfetmelisiniz. Masturbasyon öyle durduk yere yapıldığında his yaratmaz. Bir tahrik unsuruna ihtiyacınız var, erotik bir hikaye olabilir, video olabilir, hayal kurmak olabilir.
Zirvenin ne olduğunu önce kendiniz bulmalısınız ki karşınızdakini yönlendirebilin. En şahane yöntem duş başlığını en şiddetli basınca getirip mümkünse yanınızda kayganlaştırıcı şişesi bulundurarak duşta denemek. Bunu denerken kesinlikle ayakta olmayın.
basınçlı suyu klitoris ve iç dudaklarda dolaştırın.
İçerideki hareketi hiç hissetmediğinizi söylemişsiniz, kegel egzersizi yapmayı öğreni, inanın çok ekili ve iki taraf için de büyük fark yaratıyor. Aşağıdaki başlıkta ve içindeki linklerde işinize yarayacak çok şey olduğunu düşünüyorum, bence bi inceleyin.
Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik'
Kegel egzersizi ve cinsellik
Vakit ayırıp yazı yazdığınız için çok teşekkür ederim dediginiz kegel egzersizini deneyecem g noktasını da araştırdım ama yerini buluyorum hissiyat yok araştırmalara devam edecegim