--------------------------------------------------------------------------------
BOŞANDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sabah avukat aradı 7buck gibi,bizim size de daha once bahsettiğim gibi bir bosanma davamız vardı ocak basında, gitmemiştim evraklarımz eksikti,sonra gttik yapamadık, sonrada tekrar affedip eve donmustum, bu surec içinde de dava surmus biz hiç katılmamıstık. hatta o bana dustu dava demişti. ben de ilgilenmemiştim.avukatımı da aramamıstım birdaha utancıma,son bir kez deneyelim diyememiştim.eşi arkadasım oluyo o biliyordu sadece barıstığımızı,onradan , avukatmın sadece bu davadan haberi varmıs bizim aylardır ayrı olduğumuzu bilmiyorlardı.net karar verince arayacaktım. yani bu sabah hakkaten dava varmıs,eski eşimin! 2 gun once haberi olmus bana gece msj atmasının sebebi bnm avukatım hbr vrmiştir diye dusunmus.
neyse bu bilgiyi aldıktan sonra babam ve erkek kardesimle gttim adliyeye. avukatı ile goruuyorlardı. mesajıma da cevap vermemişti, 2 si de oldukca ciddi duruyordu. benim avukatım katılamadı tek basıma gittim yanlarına merhaba dedim. soğuk merhaba dediler. avukatı , 3 ay once hiç birsey talep etmemiştiniz simdi değiştiremeyiz dedi. ben de o zman bu davaya hiç katılmayayım ben yeni bir dava acayım dedim.siz bilirsiniz dedi.tamam dedim.esim, benim verecek param yok biliyorsun durumumu dedi. bende sen de benim ne durumlara dustuğumu biliyorsun. avukatı araya girip ters seyler soyledi. ben de lutfen x(esim) beyle konusuyorum, daha once malesef konusmaya fırsat vermedi dedim ve bu konuda kararlı olduğumu gosterdim.eşim avukatını uzaklastırdı ağlamaya başladı karsımda, saat 9du ama 30 cift vardık sırada. gel gidelim burdan, ben cok hatalıyım dedi, ben seni hakketmyrm sana cok yanlış yaptım.boyle olsun istememiştim derken surekli ağlıyordu. herkes bize bakıyor tabi bu anda. ben de boyle olsun istememiştim ama beni burda yargılama, benim burda olmammın sebebi sen ve yasatılanlar dedim. nasıl alttan alıyor anlatamam. içimden de hayır diyorum sakn kanma. HAYIR dedim bu iş dediğin gibi burda bitecek dedim.ağlayarak salona girdik. ben tek basıma, o karsıda avukatıyla. avukatı duumu kendi taarfınca ozetledi.hakim bana sordu, kızım sen ne dusunuyorsun. 1 kac kelime ile oyle iyi ozetledimki durmu simdi o cumleleri hatrlayamıyorum. mesleğimi sordu, çalışmadığım için sasırdı. eşim çalışmamamı istemedi diyince, bizim ki daha cosklu sekilde ağlamaya başladı.ona ve avukatına hıc soz hakkı bile vermedi.ne istediğimi sordu, ben belirrttim.nafaka da bağlayalım dedi, vicdanıma yenik dusup, ama pisman değilim, yok istemiyorum dedim zor durumdalar dedim, bizimki daha cok ağladı. bu anda benim de gozlerim doldu, elimden gelen tum desteği ve fedakarlıkları yaptım dedim sunlar sunlar dedim.tum bunların bedeli olamaz ama dedim takılarımı istiyorum dedim.o zmnın parası ile 28000 olan miktarı odeyemem dedi, 6000de anlaşıldı.ve dava bitti! ağlayarak ordan ayrıldı.ben de sersem gibiyim, kus gibiyimsu anda ama henuz soktayım bosanmıs gibi de hissetmiyorum. cıkısta babası geldi babama ve bana sarıldı biz sizi cok seviyorduk falan diye , sen bnm herzamn kızım olucaksın dedi , hakkınzı helal edin dedim, o da cok kotu oldu yaşlar damladı gozlerinden. babasını severdim. siz uzulmyin dedim, hayrlısı buydu bizim için dedim. ve ayrıldık.......