Lütfen bana yardım edin

Sizi boşamazsa öğretirsiniz..
Elinde sonunda gelip benden kendisi özür diliyor bu bir değil iki değil kendi hatalarını kabul ediyor bunuda kabul edecek, biraz empati yapın ben kız arkadaşımla bir yere gitsem telefonu bıraksam o bana üç 4 saat ulaşamazsan bak bakalım ne oluyor ama biz kadınlar yapınca hep suçlu oluyoruz değil mi ? Ben eşime tabii ki de her dakka ulaşacağım, biz neden evliyiz o halde?

Hayır onu yontmayı düşünüyorum adam olucak sorumluk neymiş öğrenecek .
Insanin icinde yoksa yontamazsiniz. Gizli sakli yine bir sekilde yapar, birde beni çok sıktığın icin yaptim diyerek uste cikar. Esiniz eger isteseydi arkadasinin telefonundan sizi arayabilirdi(numaranizi ezbere biliyorsa) ya da kafeye cikmadan evvel evden telefonu alayim buket merak eder diyebilirdi. Kayinvalidenizin telefonu goturebildigi bir mesafedeymis sonucta.

Anlamadığım elinzide 4 saat boyunca onu ara şuna mesaj yazacak kadar nerde çalışıyorsunuz
Nasıl bir iş ortamı orası? Kimse demiyormu hayırdır elinden telefon düşmüyor bunun içinmi maaş aliyorsun diye?

Hanımefendi siz kendinizde misiniz ?
Evlenince insanların da özel alanı olur .
Oldu olacak bir de tasma takıp fanusa kapatın.
Kv biz söylemiş işte arkadaşına gitti diye , neyini uzatıyorsunuz ? Akşama konuşursunuz . Sizin tabirinizle kendinizi kaybedip elin adamına küfür etme hakkını nerden buluyorsunuz siz ? Adam allahtan gülmüş , o da sizin seviyenizde cevap verse ne olurdu düşündünüz mü hiç ?

Tabi efendim burda hepimiz müneccimiz ya şıpp anlayacaktık
Sizi şu konuma sokan kocanıza kizacaksınız, o olmasa saçma sapan herifler sizi dalgaya alamaz.
Hayır onu yontmayı düşünüyorum adam olucak sorumluk neymiş öğrenecek .
Telefonu 4 saat yanına almamak = sorumsuzluk
Hayır, siz de yapsanız suç değil. Hem kendi hakkınızı koruyamıyor hem de kendiniz eşinize bu konuda müdahale edemiyorsunuz. Yanlışı yanlış ile telafi etmek böyle sağlıksız bir durum.

Ay adam aldatıyor falan ama allah adamı kurtarsın diyesim geldi. Çekilecek dert değilsiniz.

Bir değil iki değil sonunda sizi boşar bu adam. Bebeğe de çok güvenmeyin

Güvene dayalı evliliklerde bu kriz kesinlikle yaşanmaz. 4 saatten bahsediyoruz. Belli ki geçmişte güven sarsacak bişeyler yaptı adam.

Son olarak; bebeğiniz kendisiyle sizi 1 görüyor. Dolayısıyla, bu krizler hep bebeğin bilinçaltında kayıt altına alınıyor. Sizin öfkeleriniz, yaşadığınız değersizlikler, kin vs sonra konu açarasınız bebeğim kolik, bebeğim şöyle böyle diye. Yapmayın, etmeyin.

Konuştuğu kadınlardan biri rahat çıkar, sıkmaz boğmaz, sarıp sarmalar. O zaman konu sahibi görür anyayı konyayı.

O kadar güveniyor ki kendine adama tasma takıp gezdirse yine sesi çıkmaz sanıyor. Belli ki hamileliğine güveniyor. ama dediğin gibi olması çok yakındır

O kadar güveniyor ki kendine adama tasma takıp gezdirse yine sesi çıkmaz sanıyor. Belli ki hamileliğine güveniyor. ama dediğin gibi olması çok yakındır
Kız adam seni sevmiyorum artık demiş yatakları ayırmış, sogudum demiş.
Tasma masma taktırmaz bu adam.
Karısı 4 saat aramış iplememiş bile :)

Kaynanan olsam senin kocanın arkadasına ettigin küfür varya onu eder suratına kapatırdım :)
Kadın yine iyi sabırlıymış
Kadın çattık bir deliye, ağzımızın tadı kaçmasın diye alttan alıyor muhtemelen.

Defalarca aradığı halde telefonu açmamış ilk başta baksana, muhatap olmak istemiyor demek ki. Yoksa normal bir anne ilk çalışta gelininin adını görünce açar, kızım x’in yanına gitti telefonu burda der merak etmesin diye. Kadın biliyor başına gelecekleri ki açmıyor telefonu.

Fake hesap açıp sadece kadınları takip ettikten sonra da hizaya getirdiniz mi böyle?
Eşiniz niyeti niyet değil belli ki ama siz de böyle takiple, küfürle onu yola getireceğinizi sanmaniz komik sadece.
Senden soğudum demiş siz hala yol, hıza diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…