Lütfen bana yardım edin

Yeni evli hamile kıskanç güvensiz kadın kafası bu.
Hafta sonu yemeğe gittik tedarikçi firmanın düzenlediği. Bizim satış temsilciniz onan kişinin (erkek) yanında eşi vardı ve her müşteriyi kıza tanıttı. Ay tam bir rezillik

Çok tuhafsınız kv niz size arkadaşıyla olduğunu söylemesine rağmen dedektif gibi adamın peşine düşmüşsünüz, kendinizi bi gözden geçirin eşinize yazık...

Herkes eşine ulaşamayınca endişelenir
adam eve gelince gör hesabını
Yok 13 haftalık hamileyim ya bişey olursa vs
Yeryüzündeki tek hamile kalan değerli bi siz kaldınız zaten
Eşinize güvenmiyorsanız birşeyini yakalamışsındır adam iyi değildir
İyi değilsede düzelmez ayrıl gitsin
Paranoyak manyak bir ruh haliyle yaşamaya gerek yok

Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Telefonu yanında olunca da başka haltlar yediğini nereden bileceksiniz?Bu kadar sıkmaya gerek yok hele birde arkadaşının yanında küfür ederek hem onu hemde kendinizi çok küçük düşürmüşsünüz
İnsanın içi pis olmasın her pisliği heryerde yapar.

Dört saat uzun ulaşamamak için küfür yanlış ama geri adım atmayın

Çocuk adamlara yük değil çünkü. Kaç tane adam çocuklarım için boşanmıyorum diyor? Çat diye boşanıp çocukları maksimum haftada bir görüyor çoğu. O yüzden umurlarında değil kimden çocuk yaptıkları.

2 dir telefonu yanına almıyor diye neden bu kadar yukseldiniz? Kendi başına hoş bir davranış değil yaptığınız, size yapsa adam linçlerden linç beğenir burda. Eşinizin daha evvel bir vukuati mı oldu?

eski sevgilimi böyle merak etmiştim ,
sen benım annem değilsin bu kadar merak etme demişti ,

evet kocamıda çok merak ederim ama sabırla beklerim

Hep erkekler şiddet uygulamıyor bu da kadın şiddeti hem de en alası. Özgürlüğünü kısıtla, ailesine ve arkadaşlarına karşı küçük düşür, arkadaşına küfür et, aldatmakla itham et, telefonunu kurcalayip harcama dökümlerine bakmak iste, sonra da yataklari ayırdı sevmiyorum dedi. Kişisel alanin ve özgürlüğün bu denli kısıtlandığı, sürekli guvenilmez bir insan olduğumuzun, aldatabilecek karakterde biri olduğumuzun vurgulandığı bir yerde sevgi kalır mi? Istiyorsunuz ki eşimizin ağzına micalim ama bizi yine de deliler gibi sevsin...

Ha deseniz ki ulaşamadım başına bir şey geldi sandim korktum gene amenna.. ama yok evden adımını atar atmaz kendini kadınların kollarına atıyor sanıyorsunuz. Bu kadar guvenilmez bir adamsa ayirirsin yollarini olur biter.

Dışardaki kadınlar da konu sahibinin kocası telefonunu evde bırakıp çıksın diye bekliyorlar üzerine atlamak için.

Konu sahibi istiyor ki, tüm dünya onun etrafında dönsün, kimse arkadaşıyla oturup iki kelam edemesin. Kv ye de helal olsun valla, telefonu götürmüş ya önünde saygıyla eğiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…