- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.724
-
- Konu Sahibi buket231665
Ay bir de adama küfür etmiş, hak etti diyor . nasıl kafalar bunlaradamın arkadaşının telefonunu bulup arkadaşını bile aramış sanki ölüm var acil haber verilmesi lazım.
Sizi ciddiye alıp yaparsa şaşırmamAaa tabi canım
Az bile demişsin
Yedi ceddine sövmeliydin hatta
Yeni evli hamile kıskanç güvensiz kadın kafası bu.Ay bir de adama küfür etmiş, hak etti diyor . nasıl kafalar bunlar
Ay bir de adama küfür etmiş, hak etti diyor . nasıl kafalar bunlar
Hafta sonu yemeğe gittik tedarikçi firmanın düzenlediği. Bizim satış temsilciniz onan kişinin (erkek) yanında eşi vardı ve her müşteriyi kıza tanıttı. Ay tam bir rezillikYeni evli hamile kıskanç güvensiz kadın kafası bu.
Aklımdan geçeni yazdınağzı küfüre alışık olmayan biri elin adamına o kadar rahat küfredemez
Neden tanıttı,eşini herkes merak mı ediyordu?Hafta sonu yemeğe gittik tedarikçi firmanın düzenlediği. Bizim satış temsilciniz onan kişinin (erkek) yanında eşi vardı ve her müşteriyi kıza tanıttı. Ay tam bir rezillik
Çok tuhafsınız kv niz size arkadaşıyla olduğunu söylemesine rağmen dedektif gibi adamın peşine düşmüşsünüz, kendinizi bi gözden geçirin eşinize yazık...Merhaba
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Çok kötüyüm. Kavganın nedeni eşim annesigile gitti . Ben işteytim bugün. Telefonun şarjı bitmiş annesinde şarja takıp karşı binadaki arkadaşının yanına oturmaya gitmiş, ben hamileyim bu arada 13 haftalık. Öğlen aradım 1-2 kere ulaşamadım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım panikle yine ulaşamadım, arkada arkaya sürekli arayınca kayınvalidem açtı , böyle böyle dedi arkadaşında. Bende telefonu götürmüsün kendisine dedim , gitmiş ama arkadaşıyla dışarı çıkmışlar nerde olduklarını bulamadık, arkadaşının numarasını aldım kaynımdan aradım defalarca açmadı mesaj attım yok ulaşmıyorum çıldırdım. 40 dk sonra geri döndü açtı. Kafede oturup sohbet ediyorlarmış. Telefonu sessizdeymiş. O sinirli ağzıma ne geliyorsa telefonda söyledim sen kapmaya çalışıyosun ben 4 saattir sana ulaşmaya çalışıyorum ve arkadası tekefonu aldı yenge oturuyorduk yanlış anlama dedi ağzımdan siktr gt cümlesi çıktı nasıl söyledim anlamadım. Eşim iş yerime geldi beni çıkışta almaya arabanın içinde tartıştık arkadasına küfür ettim diye, baya bağırdı bana bende neden yaşatıyorsun bunu bana neden telefonun yanında değil ben hamileyiö bana bişey olsa nasıl ulaşıcam sana sorumsuzsun gibi seyler söyledim, şimdi ne yapmam gerekiyor, yatakları ayırdık beni artık sevmediğini söyledi, ben onu sıkıyormuşum çok rahat bırak beni dedi, bu 2.ci telefonunu yanına almayışı, şüphe duyuyorum hep beni zor durumda bırakıyor
Yoo kimlerle muhatap oluyor eşi onları inceliyor. Kadın eşine ulaşamadığında eşinin patronu arıyormuş soruyormuş eşim nerde diyeNeden tanıttı,eşini herkes merak mı ediyordu?
Telefonu yanında olunca da başka haltlar yediğini nereden bileceksiniz?Bu kadar sıkmaya gerek yok hele birde arkadaşının yanında küfür ederek hem onu hemde kendinizi çok küçük düşürmüşsünüzAma oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Dört saat uzun ulaşamamak için küfür yanlış ama geri adım atmayınMerhaba
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Çok kötüyüm. Kavganın nedeni eşim annesigile gitti . Ben işteytim bugün. Telefonun şarjı bitmiş annesinde şarja takıp karşı binadaki arkadaşının yanına oturmaya gitmiş, ben hamileyim bu arada 13 haftalık. Öğlen aradım 1-2 kere ulaşamadım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım panikle yine ulaşamadım, arkada arkaya sürekli arayınca kayınvalidem açtı , böyle böyle dedi arkadaşında. Bende telefonu götürmüsün kendisine dedim , gitmiş ama arkadaşıyla dışarı çıkmışlar nerde olduklarını bulamadık, arkadaşının numarasını aldım kaynımdan aradım defalarca açmadı mesaj attım yok ulaşmıyorum çıldırdım. 40 dk sonra geri döndü açtı. Kafede oturup sohbet ediyorlarmış. Telefonu sessizdeymiş. O sinirli ağzıma ne geliyorsa telefonda söyledim sen kapmaya çalışıyosun ben 4 saattir sana ulaşmaya çalışıyorum ve arkadası tekefonu aldı yenge oturuyorduk yanlış anlama dedi ağzımdan siktr gt cümlesi çıktı nasıl söyledim anlamadım. Eşim iş yerime geldi beni çıkışta almaya arabanın içinde tartıştık arkadasına küfür ettim diye, baya bağırdı bana bende neden yaşatıyorsun bunu bana neden telefonun yanında değil ben hamileyiö bana bişey olsa nasıl ulaşıcam sana sorumsuzsun gibi seyler söyledim, şimdi ne yapmam gerekiyor, yatakları ayırdık beni artık sevmediğini söyledi, ben onu sıkıyormuşum çok rahat bırak beni dedi, bu 2.ci telefonunu yanına almayışı, şüphe duyuyorum hep beni zor durumda bırakıyor
Çocuk adamlara yük değil çünkü. Kaç tane adam çocuklarım için boşanmıyorum diyor? Çat diye boşanıp çocukları maksimum haftada bir görüyor çoğu. O yüzden umurlarında değil kimden çocuk yaptıkları.Ya hep kadınlara kızıyoruz güvenmedigin adamdan niye çocuk yaptın diye.
Bu adamlarda nasıl bir kafa varsa kendine güvenmeyen kadınlardan çocuk peyda ediyorlar.
Yapmayın kardeşim ya.
Yiyin birbirinizi ama çocuk mocuk yapmayın, yazık günah..
Deli gibi davranan ebeveynleri hiç bir çocuk haketmiyor
2 dir telefonu yanına almıyor diye neden bu kadar yukseldiniz? Kendi başına hoş bir davranış değil yaptığınız, size yapsa adam linçlerden linç beğenir burda. Eşinizin daha evvel bir vukuati mı oldu?Merhaba
Dışardaki kadınlar da konu sahibinin kocası telefonunu evde bırakıp çıksın diye bekliyorlar üzerine atlamak için.Hep erkekler şiddet uygulamıyor bu da kadın şiddeti hem de en alası. Özgürlüğünü kısıtla, ailesine ve arkadaşlarına karşı küçük düşür, arkadaşına küfür et, aldatmakla itham et, telefonunu kurcalayip harcama dökümlerine bakmak iste, sonra da yataklari ayırdı sevmiyorum dedi. Kişisel alanin ve özgürlüğün bu denli kısıtlandığı, sürekli guvenilmez bir insan olduğumuzun, aldatabilecek karakterde biri olduğumuzun vurgulandığı bir yerde sevgi kalır mi? Istiyorsunuz ki eşimizin ağzına micalim ama bizi yine de deliler gibi sevsin...
Ha deseniz ki ulaşamadım başına bir şey geldi sandim korktum gene amenna.. ama yok evden adımını atar atmaz kendini kadınların kollarına atıyor sanıyorsunuz. Bu kadar guvenilmez bir adamsa ayirirsin yollarini olur biter.