Lütfen bana yardım edin

B buket231665 :KK70: ceeeee

IMG_20220418_105608.jpg

Adam yer yarılsa da içine girsem demiştir siz arkadaşına küfür ettiğinizde.
Vallahi billahi tillahi rezillik.

Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Telefonu yanında olsa anlayacaksın yani başka haltlar yemeye gitmesini, ortalığı ayağa kaldırıp kendi değerinizi dusurmussunuz. Küfürü saymıyorum bile.

Olayın en başına bakınca eşiniz bir mesaj atabilirdi tel yanımda değil merak etme diye.

Atmamış da sonrası yani resmen ayıplar silsilesi.

Kv açmış telefonu söylemiş işte ne demek koskoca kadına telefonu götürt, arkadaşın numarasını bul, üstüne bi de adama küfret.. Mekanın ödeme fişini iste falan oha dedim kusura bakmayın.

Merak ettim başına bir şey gelmiştir diye evhamlı biriyim deseniz telefonu kv de hiç açmamış olsa 4 saat boyunca hiç ulaşamamış olsanız haklı olurdunuz. Ama sizinki bambaşka.

Sizi aldatabileceğini düşündüğünüz bu derece güvenmediğiniz boğduğunuz adamla neden evlisiniz ki?

Tasma takmak için yapmış. Eve bağlarım belki diye
Eve bağlama hayalleri suya düşer de en azından çocuğum için katlanıyorum der biraz da böyle takılır değişiklik olur. Hamilelik süresi malum, biraz da çocuğu için darlar. 😬

Tasmaya ortam dinlemesi yapan, görüntü aktaran bir çip takılabilir mi?🤨

Ne seviyosunuz adamlara köpek çekeyim etrafımda pervane olsun triplerini. Dünyadaki ilk hamile değilsiniz. Bi şey olacağı varsa tık diye oluverir haber verme fırsatı bile bulamazsınız. Abartmayın. Insanları yormayın. Kim olsa soğur...
Adam bir yerde öldü mü kaldı mı kaza mı geçirdi diye düşüneceğine beni aldatmış mıdır diyor. Üstelik her yorum yapana tek tek soruyor beni aldatmış mıdır diye.
Ben en çok kayınvalideye telefonu oraya götürür müsün kısmına takıldım ve çok ayıpladım. Tamam kadın izah etmiş durumu adamın ölmediği hayatta olduğu anlaşılmış daha ne ısrarla, ille o telefona cevap verecek inadı bu? Kaynını bile aramış arkadaşın numarasını almak için. Hamileymiş başına bir şey gelirmiş, bu hamileliği kullanma da iyi tuttu son zamanlarda. 13 haftalık hamilelik daha karnı bile çıkmamıştır. Yani şimdi hamile olmasa bunları yapmayacaktı, oldu.

Annesine gittiği biliniyor yani adam ortadan kaybolmamış. Ne haltlar yediğini nereden bileyim falan. Öncesinde aldatılma falan mı var bu ne güvensizlik.
Konu sahibi kendinizi eşinizin yerine koyun; annenizi, kızkardeşinizi yetmiyor yanınızdaki arkadaşınızı arıyor ve küfrediyor eşiniz. Utanmaz mısınız size bu muamele yapılırsa?

Benim eşim yapsa çok zoruma giderdi. Üstelik yanımdaki arkadaşıma küfretmek ne demek? Yemin ederim soğurum eşimden.

Eve bağlama hayalleri suya düşer de en azından çocuğum için katlanıyorum der biraz da böyle takılır değişiklik olur. Hamilelik süresi malum, biraz da çocuğu için darlar. 😬

Tasmaya ortam dinlemesi yapan, görüntü aktaran bir çip takılabilir mi?🤨
Keşke söylemeseydin. Şimdi sipariş verecek çipli tasmayı :KK43:

X