Lütfen bana yardım edin

Oha !
Arkadaşına s.. git dedin ve hala haklı gibi kendini savunmaya mı geçtin ?
Bravo.
Hani bilmiyorum bana böyle yapılsa s.. çekecegim kişi eşim olurdu.
Öyle s... çekilmez böyle çekilir diye.
Hem sana bir şey olsa k. validen var, taksi var, ambulans var.
Var oglu var.
Bırakın şu saçmalamayı.

Ne yorucu bi insansın ya bu ne seviyesizlik. Ben olsam ben de soğurdum. Alt tarafı hamilesin son dakikalarını yaşamıyosun bişey olsa adam ışınlanmıycak zaten. Aldattı mı aldattı mı diye tepindiğin adamdan çocuk yapmak yerine boşansaydın bi zahmet

Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Güvnmedigin adamdan niye çocuk yaptın ?
Yahu adamın arkadaşına lüfür etmişsin hala derdin kocam beni aldattı mı ?
Hshshshs

Adamın arkadaşının ne suçu var da adama küfür ediyorsunuz. Yuhh. Çalışabildiğinize göre hamileliğiniz de ağır geçmiyor neden bu kadar abartıyorsunuz hamileliği?

koskoca kadına telefon götürtmüş onu atlamışsın.

Hamile ama çalışabiliyorsa sıkıntı yoktur. Adamın arkadaşına kadar küfür edecek kadın ama kadın haklı diyeceğiz. Pozitif ayrımcılık bu durumlarda devreye girmiyor

Bence hamile olmanızdan falan değil de eşinizin sizi aldattığında şüpheniyorsunuz, bunu direkt söyleyemediğiniz içinde hamileliğin arkasına sığınıyormuşsunuz gibi geldi.Arkadaşa küfretmek sizi haklı olsanız dahi haksız konuma düşürür.
Burda iki seçenek var zaten önceden güveniniz kırılmış belli ki , bunun acısını böyle çıkarıyorsunuz.Ya da aslında bir şey yok siz çok evham yapıyorsunuz.İki durumda da alıp karşınıza konuşmak bu yaptıklarınızdan daha fazla sonuç verir.

Ya hep kadınlara kızıyoruz güvenmedigin adamdan niye çocuk yaptın diye.
Bu adamlarda nasıl bir kafa varsa kendine güvenmeyen kadınlardan çocuk peyda ediyorlar.
Yapmayın kardeşim ya.
Yiyin birbirinizi ama çocuk mocuk yapmayın, yazık günah..
Deli gibi davranan ebeveynleri hiç bir çocuk haketmiyor

Bu kadar panik olup,olayı buyutmenize gerek yoktu.acil.bir durumda eşine ulaşamıyorsan, çevrende ulasabilecegin illaki birisi vardır.abartmissiniz..

asıl olayı yazmış işte herkes.
konu sahibesinin eşine çocuk muamelesi yapıp ulaşamayınca ortalığı ayağa kaldırması ki adamın telefonun yanında olmadığını da öğrenmiş olmasına rağmen.

Arkadaşına küfür etmeniz tam bir rezalet ne dese haklı kocanız. O sizin arkadaşınıza küfür etse nasıl olurdu?
Arayınca ulaşamamanızın hamilelikle alakası yok,hamile olmasanız da bir sorun bu tabii sürekli yapıyorsa, ilk kez yapıyorsa resmen çıldırmışsınız.

Eşinizin sizi aldattığı şüphesi geçmişten mi geliyor,canınız sıkıldıkça kafanızda mı kuruyorsunuz?
Kıskanmak bu degil,gün içinde neyapıyor diye etrafı aramak hiç dogru degil karşınızdaki büyük bir insan çocuk degil.
Kendinize saygınız olsun küçük düşürmeye çalıştığınız insan sizin eşiniz çocuğunuzun babası korkuluk degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…