- 30 Aralık 2009
- 22.800
- 88.807
- 40
-
- Konu Sahibi buket231665
Ne yorucu bi insansın ya bu ne seviyesizlik. Ben olsam ben de soğurdum. Alt tarafı hamilesin son dakikalarını yaşamıyosun bişey olsa adam ışınlanmıycak zaten. Aldattı mı aldattı mı diye tepindiğin adamdan çocuk yapmak yerine boşansaydın bi zahmetMerhaba
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Çok kötüyüm. Kavganın nedeni eşim annesigile gitti . Ben işteytim bugün. Telefonun şarjı bitmiş annesinde şarja takıp karşı binadaki arkadaşının yanına oturmaya gitmiş, ben hamileyim bu arada 13 haftalık. Öğlen aradım 1-2 kere ulaşamadım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım panikle yine ulaşamadım, arkada arkaya sürekli arayınca kayınvalidem açtı , böyle böyle dedi arkadaşında. Bende telefonu götürmüsün kendisine dedim , gitmiş ama arkadaşıyla dışarı çıkmışlar nerde olduklarını bulamadık, arkadaşının numarasını aldım kaynımdan aradım defalarca açmadı mesaj attım yok ulaşmıyorum çıldırdım. 40 dk sonra geri döndü açtı. Kafede oturup sohbet ediyorlarmış. Telefonu sessizdeymiş. O sinirli ağzıma ne geliyorsa telefonda söyledim sen kapmaya çalışıyosun ben 4 saattir sana ulaşmaya çalışıyorum ve arkadası tekefonu aldı yenge oturuyorduk yanlış anlama dedi ağzımdan siktr gt cümlesi çıktı nasıl söyledim anlamadım. Eşim iş yerime geldi beni çıkışta almaya arabanın içinde tartıştık arkadasına küfür ettim diye, baya bağırdı bana bende neden yaşatıyorsun bunu bana neden telefonun yanında değil ben hamileyiö bana bişey olsa nasıl ulaşıcam sana sorumsuzsun gibi seyler söyledim, şimdi ne yapmam gerekiyor, yatakları ayırdık beni artık sevmediğini söyledi, ben onu sıkıyormuşum çok rahat bırak beni dedi, bu 2.ci telefonunu yanına almayışı, şüphe duyuyorum hep beni zor durumda bırakıyor
Bence seni boşamalı derhal.Sağol canım amin beni aldatmışmıdır sence
Bu soruyu sorduğuna göre demek ki eşine güvenmiyorsun , peki güvenmediğin adamla neden evlisin ve neden cocuk yaptın ?Sağol canım amin beni aldatmışmıdır sence
Güvnmedigin adamdan niye çocuk yaptın ?Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Adamın arkadaşının ne suçu var da adama küfür ediyorsunuz. Yuhh. Çalışabildiğinize göre hamileliğiniz de ağır geçmiyor neden bu kadar abartıyorsunuz hamileliği?Merhaba
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Çok kötüyüm. Kavganın nedeni eşim annesigile gitti . Ben işteytim bugün. Telefonun şarjı bitmiş annesinde şarja takıp karşı binadaki arkadaşının yanına oturmaya gitmiş, ben hamileyim bu arada 13 haftalık. Öğlen aradım 1-2 kere ulaşamadım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım panikle yine ulaşamadım, arkada arkaya sürekli arayınca kayınvalidem açtı , böyle böyle dedi arkadaşında. Bende telefonu götürmüsün kendisine dedim , gitmiş ama arkadaşıyla dışarı çıkmışlar nerde olduklarını bulamadık, arkadaşının numarasını aldım kaynımdan aradım defalarca açmadı mesaj attım yok ulaşmıyorum çıldırdım. 40 dk sonra geri döndü açtı. Kafede oturup sohbet ediyorlarmış. Telefonu sessizdeymiş. O sinirli ağzıma ne geliyorsa telefonda söyledim sen kapmaya çalışıyosun ben 4 saattir sana ulaşmaya çalışıyorum ve arkadası tekefonu aldı yenge oturuyorduk yanlış anlama dedi ağzımdan siktr gt cümlesi çıktı nasıl söyledim anlamadım. Eşim iş yerime geldi beni çıkışta almaya arabanın içinde tartıştık arkadasına küfür ettim diye, baya bağırdı bana bende neden yaşatıyorsun bunu bana neden telefonun yanında değil ben hamileyiö bana bişey olsa nasıl ulaşıcam sana sorumsuzsun gibi seyler söyledim, şimdi ne yapmam gerekiyor, yatakları ayırdık beni artık sevmediğini söyledi, ben onu sıkıyormuşum çok rahat bırak beni dedi, bu 2.ci telefonunu yanına almayışı, şüphe duyuyorum hep beni zor durumda bırakıyor
Oha !
Arkadaşına s.. git dedin ve hala haklı gibi kendini savunmaya mı geçtin ?
Bravo.
Hani bilmiyorum bana böyle yapılsa s.. çekecegim kişi eşim olurdu.
Öyle s... çekilmez böyle çekilir diye.
Hem sana bir şey olsa k. validen var, taksi var, ambulans var.
Var oglu var.
Bırakın şu saçmalamayı.
Hamile ama çalışabiliyorsa sıkıntı yoktur. Adamın arkadaşına kadar küfür edecek kadın ama kadın haklı diyeceğiz. Pozitif ayrımcılık bu durumlarda devreye girmiyorArkadaşlar neden hep erkeği haklı bulmuşuz? Kadın hamile.. eşinin daha da dikkatli olması gerekiyor bence. O anki ruh haline verebilmesi lazım. Hormonlar, merak hali derken insanız yani. Küçük düşecek ne varmış anlayamadım. Umuyorum durumunuz düzelir. Ben hatayı sizde bulmadım açıkçası.
K.valideme telefonu götür desem olacakları düşünemedim.koskoca kadına telefon götürtmüş onu atlamışsın.
Adam telefonun yanına aradığında sürekli görüntülü arayıp rahatsız ediyordur da adam ondan yanına almıyordur telefonu. bu kadar bir erkek değil kimse sıkılmazBence seni boşamalı derhal.
Yazık adama.
Hak etmemiş mi ama
Adam telefonun yanına aradığında sürekli görüntülü arayıp rahatsız ediyordur da adam ondan yanına almıyordur telefonu. bu kadar bir erkek değil kimse sıkılmaz
Asıl olayı hiç konuşmayıpta , olaya istinaden senin bir cümleni alıp üste çıkan tipler bana şahsen güven vermiyor .. sanki kadın durduk yere canı sıkılıp hobi olsun diye bağırmış ,çağırmış arkadaşına hakaret etmiş.. peh..
Aynı kafadalar noop elleşmeasıl olayı yazmış işte herkes.
konu sahibesinin eşine çocuk muamelesi yapıp ulaşamayınca ortalığı ayağa kaldırması ki adamın telefonun yanında olmadığını da öğrenmiş olmasına rağmen.
Aaa tabi canımHak etmemiş mi ama