- 11 Aralık 2018
- 40.231
- 249.709
-
- Konu Sahibi buket231665
Ben fanus öneriyorum böyle durumlarda. Tasmanın içinden çıkabiliyorlar, güvenli değil.Kocası gevşek gevşek gezmesin diye dedim ya link de mi verseydim?Hem kadın hamile istediğini yapabilir unutmayalım
Hamile haliyle fanusu nasıl taşıyacak? Kayınvalidesine söyler gerçiBen fanus öneriyorum böyle durumlarda. Tasmanın içinden çıkabiliyorlar, güvenli değil.
Ne biçim insansınız. Bir haltlar yemiştir dediğiniz adamla evli kalıp, bu adamdan çocuk yapıp bide yaygara koparıp üstüne de küfür ediyorsunuz. Soğumakta haksız mı? Eşinizde de suç var. Kendisini bu kadar darlayan kadınla evli kalıyor.Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Birincisi adam telefonu şarja takmış bile isteye evde bırakmamış ya da unutmamış.Telefonunu yanına almayan sorumsuz bir tipi savunuyorsunuz sonrada erkekler gevşek gevşek geziyor etrafta size bravoooo
Akülü fanuslar var kendi kendine gidiyor, taşımaya gerek yok.Hamile haliyle fanusu nasıl taşıyacak? Kayınvalidesine söyler gerçi
Kafes de olabilir. Adam fıstık atar aradaBen fanus öneriyorum böyle durumlarda. Tasmanın içinden çıkabiliyorlar, güvenli değil.
Siz de yangına körükle gidin aferin. Kocanın nerede olduğunu öğrendikten sonra sırf hakaret küfür edebilmek için kayınvalideye telefonu götür yanına diyor, üstüne kaynını arayıp arkadaşın numarasını alıyor ve arayıp bağırıp çağırıp küfür ediyor. Geri adım atmayınmış böyle saygısızlığın bir bedeli olmasın öyle mi?Dört saat uzun ulaşamamak için küfür yanlış ama geri adım atmayın
Ortalıkta gevşek gevşek gezen adam kalmayacak ohhhhhAkülü fanuslar var kendi kendine gidiyor, taşımaya gerek yok.
Bi de pipi kelepçesi var. Bunun iki türü var. Birincisinde pipi inikken takıyorsunuz, erekte olursa pipi kangreni oluyor. İkincisi de erekte olunca pipiye elektrik veriyor. Ama ikisinde de işlev kaybı söz konusu olur, o yüzden çok önermiyorum.
Madem güvenmiyorsunuz neden evlendiniz? Hadi evlendiniz diyelim neden çocuk yaptınız? Böyle bir ömür geçmez ki.Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Bende bunu düşündüm okurkenAnlamadığım elinzide 4 saat boyunca onu ara şuna mesaj yazacak kadar nerde çalışıyorsunuz
Nasıl bir iş ortamı orası? Kimse demiyormu hayırdır elinden telefon düşmüyor bunun içinmi maaş aliyorsun diye?
Nasıl sorumsuz bir adam bu telefonu sessize alıp keyfine bakmış üstelik kavga etmişsiniz size hiç değer vermiyor hamile olduğunuz haldeMerhaba
Az önce eşimle çok kötü kavga ettik. Çok kötüyüm. Kavganın nedeni eşim annesigile gitti . Ben işteytim bugün. Telefonun şarjı bitmiş annesinde şarja takıp karşı binadaki arkadaşının yanına oturmaya gitmiş, ben hamileyim bu arada 13 haftalık. Öğlen aradım 1-2 kere ulaşamadım. Aradan 2 saat geçti tekrar aradım panikle yine ulaşamadım, arkada arkaya sürekli arayınca kayınvalidem açtı , böyle böyle dedi arkadaşında. Bende telefonu götürmüsün kendisine dedim , gitmiş ama arkadaşıyla dışarı çıkmışlar nerde olduklarını bulamadık, arkadaşının numarasını aldım kaynımdan aradım defalarca açmadı mesaj attım yok ulaşmıyorum çıldırdım. 40 dk sonra geri döndü açtı. Kafede oturup sohbet ediyorlarmış. Telefonu sessizdeymiş. O sinirli ağzıma ne geliyorsa telefonda söyledim sen kapmaya çalışıyosun ben 4 saattir sana ulaşmaya çalışıyorum ve arkadası tekefonu aldı yenge oturuyorduk yanlış anlama dedi ağzımdan siktr gt cümlesi çıktı nasıl söyledim anlamadım. Eşim iş yerime geldi beni çıkışta almaya arabanın içinde tartıştık arkadasına küfür ettim diye, baya bağırdı bana bende neden yaşatıyorsun bunu bana neden telefonun yanında değil ben hamileyiö bana bişey olsa nasıl ulaşıcam sana sorumsuzsun gibi seyler söyledim, şimdi ne yapmam gerekiyor, yatakları ayırdık beni artık sevmediğini söyledi, ben onu sıkıyormuşum çok rahat bırak beni dedi, bu 2.ci telefonunu yanına almayışı, şüphe duyuyorum hep beni zor durumda bırakıyor