Lütfen bana yardım edin

Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Ne biçim insansınız. Bir haltlar yemiştir dediğiniz adamla evli kalıp, bu adamdan çocuk yapıp bide yaygara koparıp üstüne de küfür ediyorsunuz. Soğumakta haksız mı? Eşinizde de suç var. Kendisini bu kadar darlayan kadınla evli kalıyor.

Telefonunu yanına almayan sorumsuz bir tipi savunuyorsunuz sonrada erkekler gevşek gevşek geziyor etrafta size bravoooo
Birincisi adam telefonu şarja takmış bile isteye evde bırakmamış ya da unutmamış.

İkincisi madem çok sorumsuz bir adam - daha telefonu bile yanına almıyor sizin deyiminizle- bu sorumsuz adamın nesine çocuk yaptınız?

Hamile haliyle fanusu nasıl taşıyacak? Kayınvalidesine söyler gerçi
Akülü fanuslar var kendi kendine gidiyor, taşımaya gerek yok.

Bi de pipi kelepçesi var. Bunun iki türü var. Birincisinde pipi inikken takıyorsunuz, erekte olursa pipi kangreni oluyor. İkincisi de erekte olunca pipiye elektrik veriyor. Ama ikisinde de işlev kaybı söz konusu olur, o yüzden çok önermiyorum.

Dört saat uzun ulaşamamak için küfür yanlış ama geri adım atmayın
Siz de yangına körükle gidin aferin. Kocanın nerede olduğunu öğrendikten sonra sırf hakaret küfür edebilmek için kayınvalideye telefonu götür yanına diyor, üstüne kaynını arayıp arkadaşın numarasını alıyor ve arayıp bağırıp çağırıp küfür ediyor. Geri adım atmayınmış böyle saygısızlığın bir bedeli olmasın öyle mi?
Adam yatağı ayırmış seni artık sevmiyorum demiş, geri adım atmasın devam etsin.

Hiç bunları yapmadan, akşam buluştuklarında canım seni merak ettim, lütfen bir daha olmasın habersiz bırakma beni, hamileyim korktum başına birşey geldi dese hem eşi mahçup olur hem de söylemek istediğini direk eşine söylemiş olur. Bakın kaç kişiyi katmış ortaya rezillik çıkarmış.

Ortalıkta gevşek gevşek gezen adam kalmayacak ohhhhh
Fanusun içinde telefon çekiyorsa ve ikinci bir kişi kesinlikle sığmıyorsa fanus iyidir. Ama geniş bir fanus olursa Allah'ım sen koru

Ama oda neden telefonunu yanına almıyor ya başka haltlar yemeye gitmişlerse ben nerden bilicem insanın aklına hersey geliyo devir kötü gittiği yerin ödeme geçmişine bakiyim dedim karttan nakit ödedim diyo bana
Madem güvenmiyorsunuz neden evlendiniz? Hadi evlendiniz diyelim neden çocuk yaptınız? Böyle bir ömür geçmez ki.

Haber vermeden saatlerce ortadan kaybolması çok sorumsuzca, telefonu şarja taktığında söyleyebilirdi, o konuda haklısın.
Çok sıkma, bunaltma mevzularını bilemiyorum ama sanırım kıskançsın ve hep şüphe halindesin. Kendi evhamın ise bu, haklıyken haksız olursun.
Arkadaşına küfür etmen olmamış.

Ben anlamadım defalarca arayıp ulaşamıyorsunuz annesinde olduğunu biliyorsunuz bir iki kere ulaşamayınca niye kaynananızı aramadınız nerede diye? İştesiniz sonuçta birkaç.saat sorun olmaz diye düşünmüştür bu ne hiddet yani 4 saatte bir cafede oturmazlar heralde normalde yanında tel olsa her dk konuşuyormusunuz ki..hele hele arkadaşına küfretmeniz hiç olmamış normalde günde 1 2 kere konuşurken sırf teli niye almadı ulaşamadım diye kavga etmek enteresan aldatacak adam tel yanında olsa da aldatır ya sizin derdiniz başka..

Bende bunu düşündüm okurken

Aslında küfretme kayınvalideye telefon görürtme olayları olmasa haklı sayılabilirmişsiniz ama maalesef şuantutar yanı yok. Geçmişte yaşadığınız bişeyler sizi paranoyak yapmış olabilir ama bu iş böyle çözülmez yapacak adam yalan söyler yine yapar takip edeceğiniz konumu kapatır geçmişi kapatır ruhunuz duymaz. Bu şekilde davranmak düşünmek sizeve bebeğinize zarar verir sadece sadece şüpheyle yapıyorsunuz hem eşinize hem size hem evliliğe yazık olur çok sürmez. Yok bu şekilde davranmanıza sebep varsa eşiniz güveninizi kıracak bişey yaptıysa o an affetmek yerine daha ciddi yaptırımlar yapmalıydınız ayrılmasanızda sonucunda ağır şeyler olacağını bilmeliydi bu şekilde çok düşünmeyin eşinizin üzerinede gitmeyin kendi haline bırakın biraz merak ediyorsanız da darlamayın

yorumlar saka gibi ya ahajshsjsh habersiz ortadan kaybolmasi derken yani sadece 4 saat. 4 saat ortadan kaybolmak midir siz surekli esinizle telefonda konusup mesajlasiyor musunuz hic mi hayatiniz yok?

igrenc bi iliski ve tepkileriniz de aynen oyle.

Alt tarafı gündüz 2 saat ulaşamamışsın ya arkadaşına kadar aramalar küfürler bu ne yani.
Başka bir güven probleminiz var galiba?

Hamilelik olayını bu kadar abartmaya gerek yok. Ben düşük yaparken eşim başka şehirdeydi. Hamileyiz diye adamların 9 ay başımızda bekleyecek halleri yok. Yetişkin insanlarız neticede.

Artı Telefon şarjda denmesi yeterli gelmeliydi size. Dünyayı ayağa kaldırdığında göre ciddi şekilde güven problemi var aranızda.

Eşiniz resmen sizden bunalmış.. Telefonunu şarjda bırakmış.. belkide size arkadaşıyla olacağını söyleseydi sizin değişik tepkiler vereceğinizden yıldığı içindir bu dönemde baya baskıcı olmuşsunuz bu şekilde herşey daha berbat olur. Ayrıca kayınvalidenize telefonu götürün demenize çok acayip olmuş kadın neye uğradığını şaşırmıştır ne yani düşük yapsanız veya başka bir sorun olsa o an kayınvalideye söylemek yerine kocanızı mı arayacaksınız saatlerce? Resmen azarlamak için kocanız ulaşmışsınız zorla.. Bence hatanızı kabul edip kocanızdan özür dileyin alttan alın bi sakin olun derim. Hemen toparlanacağını sanmam ama biraz mahçup ve kibar olursanız eşinizde yavaş yavaş düzelebilir

Gittiği yerin hesap dökümünü istemek
. Ne bileyim büyük de konusulmaz ama. Neden yapıyorsunuz bunu ne geçiyor elinize?
Sonuç alamayıp üstüne sorun yaşıyorsunuz.
Boş bomboş bir olay ve çocukça.. o kadar sık aranmaz arkadaşı aranmaz annesi aranmaz küfür edilmez ne diyim yahu
Davranışlarınızı değiştirin

Nasıl sorumsuz bir adam bu telefonu sessize alıp keyfine bakmış üstelik kavga etmişsiniz size hiç değer vermiyor hamile olduğunuz halde

İlişkiler karşılıklı güven üzerine kurulur,geriye dönüp baktıgınızda eşinizin size bu kaygıları yaşattıracak bir vukuatı var mı?
Var ise inanın bu kaygılarla yaşamak bunlarla tek basınıza başa çıkmak çok zor ,en azından profesyonel destek alarak iyileşmeyi tercih edin.
Eğer yoksa o size her ulaşamadıgında böyle suçlamalar ile itham etse ,sadakatinizden şüphe etse ne hissedersiniz ?
Hiç bir suçum olmadıgı halde eşim bana kiminle gittin nereye gittin bana ispat edeceksin dese,inanın kendimi o ilişkiye ait hissetmem,gerçekten hayatımızı gözden geçiririm.
Hormonlar tabi ki duygularımızı etkiliyor buna birşey diyemem ama bu tarz streslere girip hayatı zorlaştırmadan önce fikirlerine güvendiğiniz bir yakınınız ile fikir alışverişinde bulunsanız,belki daha ferah hissedersiniz.
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah güzelliklerle büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…