lütfen bana yardım edin

Şu mesajdan sonra gelininiz o sözleri söyleyene kadar kadını zorlamışsınız belli ki sabrı tükenmiş ve si sonuna kadar haksızsınız bir salın insanları artık

Gelin gerçekten haklı üzgünüm. Siz biraz gezin tozun yalnız takılın.

Ablacığım o zaman yorumları okumalısın ve kesinlikle ilişkini kesmelisin.
Zaten 3 evin 1 tanesi kiradadır , eşinden de bir miktar para geliyordur . Ne gerek var bunca laf işitmeye?
Oğluna da harçlık vs verme , başının çaresine baksın.
Hiç kimse bu kadar iç içe olmak istemez.

2. Yazdiginiza cok kizdim.Ozel hayat denen bir sey var.Sicak asagisi diyorsun.Bu durumda kucuk oglunuzu sogukta birakamayacaginiza gore o da devamli asagida.Kiz oderim diyor git evine banane havasindasiniz. Bu kadin kocasinin koynuna girip tv izleyemeyecek mi? Sevismek icin devamli sizi mi kollayacaklar?

Gercekten cok sıkmıssiniz.

eski düzen derken.. siz yaptıklarınızdan ders cıkardınız mı eskisi gibi davranmayacagım diyor musunuz?

haftasonları ailemin yanına gidiyorum zaten o zaman rahat rahat takılıyolardır diye düşündüm ama haklısınız.

bu kadar kişi yanılıyor olamaz.
gerçekten aramız düzelsin istiyorum. hayatımda ilk defa kafam rahat huzurum yerinde diyordum.
nasıl düzelcek bu durum. aynı apartmanda bu gerginlikle çok zor.
oğlumda arada kalıyor.
eşine de laf söyletmiyor zaten bana da haklı oldugun yerler var diyor

Sen Valide değil gelinsin :)
Hatta birazdan aynılarını gelin olarak anlattım yerden yere vurdunuz, şimdi geline hak veriyorsunuz falan diyeceksin.
Kim olduğun hakkında bile bir fikrim var.
Oluyordu ama çok ele verdin...

Şu cevap veriyorum diye konu açan arkadaş mı? Pek takip etmedim ben onu ama en yakın gelin kaynana konusu o var sanırım.

E_lanora olamaz dimi?

Yok değil :) onun görümceleri var sabahtan aksama kadar eve coreklenen.
Valla söyle bir bakacağım bulursam yazarım
Ama bunlari yapan kayınvalide gelip burada tatlı tatlı anlatmaz :))

He gercekse kayinvalideye anlayışsızlık konusunda madalya verilir.
Oğlu ana kuzusu kategorisinde 1. Olur.
Gelin ise mesafe koymayı bilememis. Kocası tarafından iteklenerek ise gönderilmiş. Evin anahtarını alamamis falan... Ne denir bilemedim. İzin vermesin. Okuyan, is guc sahibi kadının eyvallah edeceği şeyler değil

Gelini alın karşınıza konuşun. Mesafenizi korumaya karar verin. Karşılıklı özür dileyin.

Bu iyi niyetinizle insAllah duzelir.Takdir ettim sizi.

Hiç olmazsa oğlan aklı başındaymış gitme ablacım rahat bırak insanları onlar huzur bulunca seni ziyaret ederler

Gelini karşınıza alıp konuşacaksınız "kızım haklısın, ben hatalarımın frakına vardım özür diliyorum. Bundan sonra istediğiniz zaman buyrun gelin birlikte yemek yiyelim ama ben sizin evinizde yemek yapmayacağım, çağırırsanız geleceğim, size yük olmayacağım. İstediğiniz zaman torunumu bana bırakıp karı koca vakit geçirebilirsiniz, seve seve bakarım. Bundan sonra kendi faturalarımı kendim öderim, size şimdiye kadar çok zahmet verdim zaten" diyeceksiniz. Bu kadar basit.

Vallahi şaka gibisiniz, gelininize gerçekten üzüldüm. Ne zaman sevişeceklerine de siz mi karar veriyorsunuz utanmadan? Belki haftasonu başka işleri var rahat bıraksanıza insanları. Pes gerçekten!

Çok fazla müdahale ediyorsun bence de oğlun gelinin başka eve taşınsın o evin kirasıyla ödesinlen ne kadar uzak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…