- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- 398
- Konu Sahibi meleginmutfagi
-
inspector gadget gibi hatunsunuzSen Valide değil gelinsin :)
Hatta birazdan aynılarını gelin olarak anlattım yerden yere vurdunuz, şimdi geline hak veriyorsunuz falan diyeceksin.
Kim olduğun hakkında bile bir fikrim var.
Oluyordu ama çok ele verdin...
ay inanmıyorum harbiden mantıklı geldi okuyunca şimdiSen Valide değil gelinsin :)
Hatta birazdan aynılarını gelin olarak anlattım yerden yere vurdunuz, şimdi geline hak veriyorsunuz falan diyeceksin.
Kim olduğun hakkında bile bir fikrim var.
Oluyordu ama çok ele verdin...
yukarda canım sıkılıyor tek basıma büyük oğlum benimle sohbet ediyor ama küçük olan hep bilgisayar basında.
ayrıca tek evde yemek pişsin tek evde yensin istedim bunda kötü ne var.
kışın aşağıda sıcacık oturmak varken yukarda buz gibi evde mi oturayım.
gelinim sen yak ben ödüyorum nasılsa diyor ama yazık günah parasına diye düşündüm hep.
ben işten gelince çık evine diyor çocuk sürekli seni görüp sana anne diyor biraz oğlumla beni yanlız bırak diyor.
tamam haklı oldugu yerler var ama beni aileden görmüyor gibi hissediyorum ben ona temizlik yemek işi bırakmıyorum çocuguyla daha fazla vakit geçirsin diye o başka şeylerin peşinde.
bir de oğlum bir kere iş yerinden ikramiye almıştı annene de bi 100 lira verirsin demiştim o ay da gelinim benim perdelerimi yenilemişti. sana ayda 1000 lirada harcasak sen doymazsın ben hayatımda sizin gibi insanlar görmedim elimi verdim kolumu kaptırdım diye bir sürü söylendi.
100 liranın bile kinini tutuyor.
bakıcı baksa 1500-2000 verecekler hiç bunu düşünmüyorlar.
bana en son sen torununa parayla baktın bir kez bile geri çevirmedin bu ay sıkıştınız faturamı kendim öderim demedin oturdugun yerden keyfine baktın dedi..
çok ağır lafları var. şimdide oğlumun torunumun hatrına iniyorum ama sanırım sizde onun haklı oldugunu düşünüyorsunuz.
oğlunuz evli, orası sizin değil oğlunuzla karısının evi bunun farkına varsanız diyorum.orası sadece gelinimin evi değil ama oğlumunda evi. oğlumun evinde birşey yerken bunu yiyebilirir miyim mi demem lazım
Ben de ilk yazdığından beri kv yi haksız buluyorumBen mi konuyu yanlış anladım acaba? Geline neden saydırdığınızı anlamıyorum arkadaşlar. Gelin hanım sadece almamış vermiş de. Kayınvalidesinin perdesini bile yenilemiş. Bu konuyu gelin açsaydı hepiniz şimdi bu kayınvalideye saydırıyordunuz
Bana da hiç kayınvalide gibi gelmedi anlatış tarzı, kim bu
Evet orasını atlamışım. Ben verdim deyince aklıma birden bu geldi.
Yorumunuzu okudum hak verdim de ama kadın yazmış ya hani ; aile gibi olduğumuzu hissettim diye.
Ne bileyim hatasız demiyorum ama bu kadar sert olmaya gerek var mı?
Kadın ilk kez bir aitlik hissetmiş , bu kadar tepki bana çok geldi.
Hepimizin annesi var. Annelerimize böyle bir tepki verilse hepimiz çok üzülürüz.
Keşke ablamızın bir geliri olsa da hiç görüşmeseler.
Valla ben birkere daha okudum gelinle empati kurdum haklı gelin dedimBen mi konuyu yanlış anladım acaba? Geline neden saydırdığınızı anlamıyorum arkadaşlar. Gelin hanım sadece almamış vermiş de. Kayınvalidesinin perdesini bile yenilemiş. Bu konuyu gelin açsaydı hepiniz şimdi bu kayınvalideye saydırıyordunuz
E_lanora olamaz dimi?Hatırlayamadım nickini.
Ama o gelin bu gelin.
İşi gücü yok belli ki kayinvalide iyi temizliyor evini :))
Ama yani kadın yakıt masrafınızı bile ödemiş git biraz evinde otur diye. Onu bile anlamak istemiyorsunuz. Ben de çalışan bir kadınım. Yemeğimi kendim pisiriyorum eşimle temizliğimi yapıyorum. Başbaşa olmayı hiç bir şeye değişmem. eşimin annesi isterse her akşam mükellef sofra kurşun eşimle başbaşa akşam sadece bir çay ile sandivic yemeye değişmem. Her sey temiz ev kurulu sofra değil yani. Insanların başbaşa kalmaya evinde yayılmaya kendini özgür hissetmek istediği bir alana ihtiyacı vardır. Benin kayinvalidem de melektir. Annemden çok ilgilenir ama annem değil tabii ki. Bir yerden sonra sıkar beni. Size verdiği para ve bir takım karşıladığı giderlerle bakıcı tutup daha huzurlu yaşayabilir. Böyle bir şeyi ailevi bir krize donusturmeseniz çok iyi olur. Siz kendinizi onların dairesinde daha mutlu keyifli hissediyorsunuz diye onların huzurunu bozma riskini bir anne olarak göze almamalısınız. Aynı apartmandasınız. taş çatlasa haftanın en kötü 3 günü birlikte olursunuz. Biraz bırakın kendinizi geri tutun cidden gelininizi evinden yuvasından soğutmayın.yukarda canım sıkılıyor tek basıma büyük oğlum benimle sohbet ediyor ama küçük olan hep bilgisayar basında.
gelinim sen yak ben ödüyorum nasılsa diyor ama yazık günah parasına diye düşündüm hep.
ben işten gelince çık evine diyor çocuk sürekli seni görüp sana anne diyor biraz oğlumla beni yanlız bırak diyor.
tamam haklı oldugu yerler var ama beni aileden görmüyor gibi hissediyorum ben ona temizlik yemek işi bırakmıyorum çocuguyla daha fazla vakit geçirsin diye o başka şeylerin peşinde.
bir de oğlum bir kere iş yerinden ikramiye almıştı annene de bi 100 lira verirsin demiştim o ay da gelinim benim perdelerimi yenilemişti. sana ayda 1000 lirada harcasak sen doymazsın ben hayatımda sizin gibi insanlar görmedim elimi verdim kolumu kaptırdım diye bir sürü söylendi.
bana en son sen torununa parayla baktın bir kez bile geri çevirmedin bu ay sıkıştınız faturamı kendim öderim demedin oturdugun yerden keyfine baktın dedi..
çok ağır lafları var. şimdide oğlumun torunumun hatrına iniyorum ama sanırım sizde onun haklı oldugunu düşünüyorsunuz.
Ya kusura bakmayın ama siz galiba resmen ortalığı karıştırma için konu açmışsınız. Eğer bunlar gerçekse gelin sizi evden kovsa haklı. Arsızlık yüzsüzlük diz boyuyukarda canım sıkılıyor tek basıma büyük oğlum benimle sohbet ediyor ama küçük olan hep bilgisayar basında.
Yorumların devamını takip ettiyseniz konu zaten git gide farklı bir sapma gösterdi.Az önce yazdım bunları annem yapsa ona da tepki verirdim diye.
Sınırları korusaydı bu kadar yüzgöz olunmazdı aslında. Şimdiden sonra yapsa bari. Hiç görüşmemek değil de biraz mesafeli görüşmek gerek.
Ablanın geliri vardır. Muhakkak ölen eşten az buçuk bir maaş kalmıştır. Üç evden biri boş, kira geliri vardır. Birikim yapıyorum demiş konuda bir yerlerde zaten.
Evet orasını atlamışım. Ben verdim deyince aklıma birden bu geldi.
Yorumunuzu okudum hak verdim de ama kadın yazmış ya hani ; aile gibi olduğumuzu hissettim diye.
Ne bileyim hatasız demiyorum ama bu kadar sert olmaya gerek var mı?
Kadın ilk kez bir aitlik hissetmiş , bu kadar tepki bana çok geldi.
Hepimizin annesi var. Annelerimize böyle bir tepki verilse hepimiz çok üzülürüz.
Keşke ablamızın bir geliri olsa da hiç görüşmeseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?