lütfen bana yardım edin

mi

Ayy gece gece öldüm ))) sen gel ben sana bakarım. O sığırı getirme ama

Birden bire degil ki, yazik gelin bin kere kirmadan anlatmaya calismis, siz inatla anlamamissniz....

Ne münasebet efendim tek evde yemek pişsin tek evde yensin istediniz,sizin küçük bekar oglunuzu da sizi de gelin çekmek zorunda mı pardon? Öyle düşünüyorsanız yapıp kendi evinize cagiracaksiniz ,gelip yerlerse yerler yemezlerse paşa gönülleri bilir,sürekli gelinin evinde bekar oglunuzla ne işiniz var?

Yada ne münasebet kışın aşağıda sıcak evde oturmak istiyorsunuz,yakın kendi evinizi kendiniz ödeyin oturun sıcak evinizde.

ayrica bırakın efendim kendi pisletiyorsa kendi temizlesin evini,yine ne münasebet siz temizliyorsunuz,tek sizin gelininiz mi çalışıyor bu kadar kıyamıyorum diye ortalara düşüyorsunuz. Hiç ayrı cikartmasaydiniz evlenince madem bu kadar müdahil olmak istiyordunuz

ustelik oglunuzun evindeki para mevzularinda da agzinizi açmayın ki kötü olmayın,niye gelinin gözüne batacaginizi bile bile bana da 100 lira verirsin artık diye belirtiyorsunuz,oğlunuz gerekeni zaten yapar ikramiye aldıysa

gayet sizin haksız taraflariniz çok bana göre,sizinkilerin yanında gelinin yaptıkları devede kulak diyecegim ama oda saygisizlasmasa iyiymiş tabi.siz kendinizi geri cekmezseniz gelininiz daha yüzünüze çok atılır.mesafe candır...

O kadar haklısınız kii

Bu arada şu sıralar dikkatimi çeken,kk da kaynanalar konu açmaya başladı sanki,gelinleri gececekler az kaldi

İyi niyetli bile olsanız kadının hayatına çok fazla müdahil etmişsiniz.Torunu bakarsınız annesi geldiğinde evinize geri çıkarsanız onlarla birlikte uyumaya kadar oturmanıza gerek yok.Karı kocanın hiçbir özel alanı kalmamış.Kadın size verdiği parayı bakıcıya verse en azından eve geldiğinde bakıcı evine gider kocasıyla yalnız kalır.
Çok yanlış yapıyorsunuz durup düşünün bir.

Valla gelin haklı... ilk olay oldugunda elinizi eteğinizi çekmeniz gerekirdi.... o kadar lafıı yiyip olaylar olup yemeğe inmek istemeyip cipsi yemek nedir... tövbe adım atmam... burada bizim ne dediğimiz diyeceğimiz değil oğlunuz ne diyor ne yapacaksınız önemli olan o...

Bu denli içli dışlı olmak iyi değil. Bir de iyilik diye yapılan şeyler her zaman karşı taraftan da aynı şekilde algılanmak zorunda değil. Mesela bir keresinde boğazıma yemek kaçmıştı öksürüyordum tam kendime gelecektim ablam yardım etmek için sırtıma vurunca yemek tekrar boğazıma kaçtı. Tabii ikisi aynı şey değil ama uzaktan bakıldığında küçücük bir somut örnek olarak değerlendirebiliriz. Ayrıca benim de evime birileri sürekli girse benim de sinirim bozulur. İki yaşındaki kuzenim bugün ben anneme anne dedim diye anne demeye başladı. Herkese de adı ile sesleniyor. Çünkü öyle duyuyor, görüyor. Bunda sizin hiçbir suçunuz yok ama gelininiz bilmediği için belki de gözlemleyemediği için biraz da kendilerine ait bir alanları olmadığına dair bir düşüncesi de olduğu için bunu da olumsuzluk olarak yakalamış. Yemeğinizi ayrı yiyin. Bırakın, siz yemeği yapmayın. Aç kalacak değiller. Arada iki tabak yemek götürebilirsiniz, bu normal karşılanır ama her akşam birlikte yemek yemek, her gün onlara yemek yapmak da doğru değil. Artık oğlunuzun sizden bağımsız bir ailesi var. Sürekli ona çalışmak zorunda değilsiniz. Doğaya bakın, hayvanlar yavruları belli bir gelişim gösterdikten sonra onlardan tamamen kopuyor, hatta onlara yabancılaşıyor. Elbette bizler hayvanlar değiliz, o yüzden kopma biçimi onlar gibi olmuyor ama yine de bir kopma gerçekleşiyor. Ayrıca kendinizi de yormayın boş yere ya. Yoracaksanız da gidin gezin, yeni yerler keşfedin. Canınızı sıkmayın.

orası sadece gelinimin evi değil ama oğlumunda evi. oğlumun evinde birşey yerken bunu yiyebilirir miyim mi demem lazım
Ayni olay benimde basima geldi. Hic birzman kayimvalide annem olamaz bende onun kizi. Yapmauon inmeyin.kendinize bakin bu saatten sonra. Gezin tozun. Ne diye gelinin evinde kendinizi mutlu hissediyorusnuz. Ben esimin ailesinden komple nefret ediyorum batinca batiyo insana yani. Ozel hayatimiz kalmiuor. Sizde kendinize mutlu edecek seylerlw ugrasin gidin kursa filan

Siz gercek misiniz?
İnanmiyorum su yazdiklariniza
Bence bizimle dalga geciyorsunuz yada gercekten cok kotu bir insansiniz , etrafinizdakileri kandiramadiniz gelip burda poh pohlanmak istiyorsunuz

cok fazla daraltmissiniz bence kizi. yardim etmek istemissiniz ama onunda ozel hayati var yatmaya kadar evinde oturmak nedir esiyle ozel zamani olmali isten gelince dertlesmeli o gunki sikintilarini ya da mutluluklarini anlatmali.. bunlari yapmaya vakit bulmali siz yatmaya kadar yaninda olursaniz sizden sonra 2.80 uzanacak konusacak halleri kalmicaktir.. hayatinin her alanina sizmissiniz evet iyi niyet ama onlar artik ayri bir aile bunu dusunmeniz gerekiyordu.. bence sinirlarinizi birbirinize karsi cekmezseniz olaylar cok daha ciddi boyutlara gelecek en son kavga kiyamet ayrilik olacaktir.. kiz da sizinle gayet iyi niyetle aile kurmus bana neeee bir kere dugunum olacak istiyoruuumm diye kiyametleri koparmamis..evliliginin en guzel zamanlarini idare ederek gecirmemeli. size cips yerken oyle soylemesi hic yakisik almamis ama cok dolmus muhtemelen.. daha fazla uzulmemeniz icin biraz geride durun bence ne kadar olsa bi yerden sonra kisisel alani kalmadigini hissedecektir.. en yanlis seyin zaten boyle dipdibe oturmak oldugunu dusunuyorum bende aynisini yasiyorum ve bazen hic ozel anim kalmiyoo ama biliyorum ki benim kayinvalidem de kotu niyetli degil.. bazen uzuntuden oturup agliyorum onu kirmamak icin genciz daha cahiliz ve cok heveslerimiz var hayallerimiz var yasayamadikca doluyodur size

Siz aileden degilsiniz onlar cekirdek aile siz artik sülale kismindasiniz.ilk zamanlarda nazikce uyarilmissiniz ama ısrarla anlamamis devam etmissiniz gitmeye.siz evde yokken biri evinize girse hergun hosunuza gider mi ustelik yeni evli biri bunu hic hos karsilamaz hakli.olarak

2. partim geldi :)
bence gelin sizden de iyi niyetli ki dugun zamani cirkinlik cikarmadigi gibi size maddi olarak yardimci oluyo faturalarinizi oduyo kendi emeginden veriyo size ve yapmak zorunda degil bunu
ayrica madem yardimci oluyosunuz neden kendi evinize davet etmiyosunuz da surekli onun evindesiniz baya yeni duzulmus eve heveslenmis gibi olmussunuz kizin ceyizini siz kullaniyosunuz hos degil bu da
bir digeride torununuza kendi evinizde bakabilirsiniz kiz surekli size gore evi hazirlamak zorunda degil
teyzem sen cok iyi niyetli yaklasmissin ama gelinin de bence iyi niyetiymis coktan gemileri yakmamis yuzlerce gelin evin kilidini degistirmisti araniz kotu olmadan geri cekilin

Boşver, kendi hayatına keyfine bak, ne ugrasican milletin evini temizleme,git arkadaş edin gün yap, seyahate çık, bırak bı kendinle ilgilen

ohoooo kisinda evi sicak diye onda oturmak. teyze sen hic anlamiyomussun ki soylenenleri kiz yuzune vurmaya baslamis kiz sana kibarca yak anne oduyoruz nasilsa diyo illa defol cik evimden diye kalbini mi kirmasi lazim bence siz kendinizin farkinda degilsiniz ama baya yapismissiniz asiri derecede bogmussunuz her yerden siz cikiyosunuz. oturdugum yerden ben gerildim geline uzuldum

Neden onun evinin işini yapıyorsunuz ki anlamadım neler yaşamışsınız buna rağmen hala ondan yiyip içmekte nedir?Evinizde torununuza bakıp yemek yapsaydınız orada mutluyum diyorsunuz bence kendinize itiraf edemediğiniz bağlılığınız var oğlunuza lütfen bunu kabul edin ve evet evde yan gelip yatan oğlunuz varken gelininizin çalışıp çalısmamasıyla ilgilenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…