Ya büyük düğün nedir?? Siz ikiniz ne istiyorsunuz önemli olan bu.. Çok saçma birşey bu.. Milleti eğlendirip yedirip içirmek için büyük organizasyonlar yapılıyor bu çok saçma ona harcayacağınız parayla size bir tatil hediye etsinler şu ortalık biraz durulunca karı koca gidip tatilinizi yaparsınız.. Burdaki amaç sizi mutlu etmek değil de millet çok iyi eğlensin çok iyi yesin aaa ne düğün yaptılar desin diye büyük düğün.. Çok çok büyük saçmalık.. Yani siz ikiniz isterseniz tabi ki birşey diyemem bana göre yine saçma ama hevesiniz vardır yapın tabi deriz de aileler neden buna karar veriyor o enteresan.. Bende düğün yaptım zamanında millet yedi içti eğlendi de noldu?? Millet için masraf yaptık boşu boşuna.. Nikah yapsaydık da yine karı koca olacaktık neden böyle bir saçmalık yaptık hala pişmanım.. Gerçi bizde de işte bize soran olmadı o anın heyecanıyla açıkçası çok da düşmedim üzerine hepsini aileler halletti kınamızı düğünümüzü onlar ayarladı işte.. Aslında eşimle bende bi ara konuştuk aslında nikah mantıklı olan diye de düşmedik üzerine işte ne bilim aptallık ettik.. Gitti boşuna paralar.. Ben ettim siz etmeyin.. Hem nikah yapsaydık tatilimizi belki bir ay yapardık ohhh misss.. Yani bu benim tercihim olurdu tabi o parayla başka şeyler de yapılabilirdi.. Neyse yani benden geçti sonuç olarak
siz bari yapmayın ikna edin ailenizi.. Güzelce nikahınızı yapın musmutlu gidin evinize Allah mutlu etsin canım...