- 11 Ağustos 2020
- 156
- 87
- 28
- Konu Sahibi bebisibeklerkeen
Hanımlar merhaba sizlerle dertleşmek ,akıl danışmak umarım beni bi nebze rahatlatır çünkü inanın zor durumdayım .Çok güzel giden bi ilişkim var . Ailemin laf oluyor adını koyalım demesi üzerine 2018 kasımda isteme ve sözüm oldu . Bu sene nişanım nisanda olacaktı ailem büyük nişan istiyordu pandemi dolayısıyla yapamadık . Sonrasında dedik ki nişanla falan uğraşmayalım biz düğünümüzü yapalım . Ailemi nişan olmaması için ikna etmek zor olsa da eylüle düğün ve nikah tarihimizi aldık fakat araya tekrar yasaklar girince yapamıyoruz malum . Devletimiz düğün ve nikah olarak 1 saat verse de benim ailem büyük kına ve düğün istiyor nikahımızı kıysak bile , kına ve düğün yapılana kadar ayrı kalacaksınız diyor fakat müstakbel eşim ve ben bunu istemiyoruz . Ailem biz kararımızdan dönmeyiz bizim dediğimiz olacak diye bana sürekli baskı yapıyor gecem gündüzüm birbirine karıştı . Müstakbel eşim nikahlı karımdan ayrı yaşamak istemiyorum pandeminin ne kadar süreceği belli değil bittiği zaman yine yaparız düğünümüzü dese bile ailem bunu kabul etmiyoruz sileriz sizi diyorlar ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Burada bana zaman ayıran , tavsiyede bulunan , iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim . İstediğim oldu ailemi ikna edebildim öyle çok mutluyum ki :))) Allah kimseyi böyle bi ikileme düşürmesin . Seven sevdiğiyle mutlu olsun , herkes her zaman kalbinin ekmeğini yesin inşallah . Görüşmek üzere :)
Burada bana zaman ayıran , tavsiyede bulunan , iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim . İstediğim oldu ailemi ikna edebildim öyle çok mutluyum ki :))) Allah kimseyi böyle bi ikileme düşürmesin . Seven sevdiğiyle mutlu olsun , herkes her zaman kalbinin ekmeğini yesin inşallah . Görüşmek üzere :)
Son düzenleme: