lütfen bana fikir verin...

gul_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
49
14
88
35
Antalya
merhaba 10 yıllık evliyim ve 6 yaşında bir oğlum var.4 aydır devlet hastanesinde tıbbi sekreter olarak çalışıyorum.bundan önce çalışmıyordum. sürekli evde kayınvalide ve çocuğun arasında gidip geliyorum. sürekli eşimin ailesi ile sorun yaşıyoruz. kendi istedikleri olsun istiyorlar ben de fazla taviz vermek istemiyorum ve bundan dolayı çok tartışma yaşanıyor. her yere birlikte gidip geliyoruz,en fazla 2 güne bir görüşüyoruz,aldatıldım eşimin ailesi oğlum yapmaz dedi,kumar oynadı yalan söylüyorsun dediler eşime karşı beni çok iyi gelinimiz çok iyi diyorlar benim yüzüme karşı duymadığım iğnemeli laf kalmıyor. eşime ara ara söylesemde rahatsız olduğum yerleri bana inanmıyor çünkü ailesi ona karşı beni çok iyi diyor.
geçenlerde Kütahya ya eşimle gezmeye gitmeye karar verdik ailesine söylmesini istedim sonuçta uzun yola gidiyoruz ne olu olmaz bilsinler diye onlarda bizde geleceğiz sizinle dediler. bende onlarla gitmemek için tam karar vermedik daha dedim eşime ben seninle yalnız gitmek istiyorum her yere birlikte gidiyoruz dedim. ailesini arayıp biz yalnız gidip gelelim sizinle sonra gidelim demiş babası küsmüş eşim bana geri döndü annemlerde gitsin dedi bişey olmaz dedi bende vazgeçelim ben gitmek istemiyorum dedim birde onlarla gitmek istememin sebebi oğlum ben çalıştığım için onlarda kalıyor her gün babaanne de birbirlerine doydular bizi gördü mü şımarıp babaanne ve dedeye ters davranıyor. eşimde buna çok kızıyor oğlumuza sen zaten babaanne ni ve dedeni sevmiyorsun sevme zaten benim ailemi diyor küçücük çocuğa şimdi araba da gene aynı şeyleri yaşayacağız ben sinir olmamak ve çocuğum da babasından hakaret duymaması için gitmek istemedim.
iş çıkışı çocuğu kayınvalidelere almaya gittim baktım hazırlanmışlar kapıda bekliyorlar ama eşime ben gitmek istemediğimi telefonda demiştim nedenini de aynı buraya yazdığım gibi yüzüne açıkladım. eve varınca ben gitmek istemiyorum 2 günlük için o kadar yolu gözüm kesmiyor siz bu kadar hazırlanmışsınız eşimle birlikte siz gidin dedim gidecek olduğumuz yerde kendi oğlu eltimlere gidecektik. vay efendim neden gidilmiyor diye kayınpeder bir sürü söylendi bende dayanmadım açıkcası karşısında konuştum eşim halen hiç bir şey söylemiyor ben onları da kırsın demiyorum ama bir şekilde gidip yada gitmemek için orta yolu o bulacaktı çok sinir oldum tartışma çok büyüdü çocuğuna bakmıyorum falan dedi bakmazsa bakmasın çok da umrumda benim için daha iyi oldu.
ama sorun eşim ile 2 haftadır aram kötü annesigilin karşısında çok konuşmuşum bende sen konuşsaydın ben sussaydım dedim. eşimde artık birllikte olmak bile istemiyorum eşime her bakışımda annesi ve babasının yüzü aklıma geliyor midem bulanıyor lütfen bana düşüncelerinizle yardımcı olun.

Back