Çocuk Hastalıkları Lütfen bakın oğlumun boğazındaki şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sürekli mi var?
sürekliyse bir kan testi yaptırın bence.
çıkıp kaybolanlar enfeksiyon kaynaklı oluyor.
Surekli yok. Su an cok ufacik kalmislar mesela. Ama aylarca gecmedigi de oluyor. Kanda neye baktirmam gerek? Yeni baktirdim hemogram falan her sey normal cikti.

Canım korkma hemen, bizde de aynı şey olmuştu, kulak arkasında fark etmiştik, Allah korusun çocuk onkoloji ye kadar götürmüştük.
Çok şükür sadece lenf bezi çıktı, hiçbir sorun yok, ve şişlikler hala var.
Korkma ama Dr a da gidin.

Surekli yok. Su an cok ufacik kalmislar mesela. Ama aylarca gecmedigi de oluyor. Kanda neye baktirmam gerek? Yeni baktirdim hemogram falan her sey normal cikti.

valla kanda neye bakılması gerek bilmiyorum. sağlık ocağına gidip sorsan kan testinide götür onlar söyler bakılması gereken şey bakıldıysa.
birşey kullanmayınca geç geçiyorlar zaten.

Benim oğlumda da vardı. Doktor hastalıklar sonunda çıkar lenf bunlar dedi. Şimdi 22 yaşında.
Gene de tedbirli olun siz.

1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.
aynen bende oldu.tükrük bezi dediler.lenf bezi şişmesi oldu.antibiyotikle düzeliyo.telaş etmeyin.bu sorun çzölülür.

1 saat kadar önce oğlumun boğazından kulağına doğru bir beze fark ettik.Ağrısı ateşi hiç birşeyi yok.Hemen acile götürdük birşey yapmadı tükürük bezi yada lenf bezi şişmesi olabilir dedi.Yarın doktora götüreceğiz ama benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Çok korktum geldiğimden beri ağlıyorum.Doktor kötü bişey değildir dedi ama anne yüreği işte.Başına böyle birşey gelen var mı lütfen yardım edin.
diş ve boğaz enfeksiyonu sebep olabilir.benimkisinde öle idi.

var ben cocuklugumdan beri donem donem şiser boyle fasulye kadar.
şiştigi zamanlar kesin grip olurum kisa sure icerisinde

Çok geçmiş olsun bana normal bur lenf bezi büyümesi gibi geldi tabi siz her türlü kontrolü tahlili yaptırın ama ciddi bişey olacağını sanmıyorum. Risk olsa doktorlar bu kadar rahat konuşmazdı sizinle

Arkadaşımın oğlu geçen hafta tukuruk bezi iltihabiyla kabakulak oldu onun boğazına vurmuş. Kulağın arkası şişmemişti yani. Bence hemen panik yapma.

Aslında ateşi olmaması benim moralimi bozuyor.Benden mikrop kapmış olsa ateşlenirdi.Çünkü ağır bi enfeksiyon geçirdim ve ben bile ateşlendim.İnşllah önemsiz birleştir.Allah evlatlarımızla sınamasın.
Geçen hafta hissettim kendimde öyle bir şişlik.bitkacgun takip ettim eşime gosterdim o da gördü.hemen gidelim dedi.persembe günü KBB ye gittik ben bir şişlik hissediyordum 2 çıktı.atesim vs herhangi bir olumsuz belirtim yoktu.doktor korkacak bişey olduğunu zannetmedigini söyledi ertesi gün boyun ultrasonu çekildikten.sadece sağ tarafta ve patolojik olmayan boyutlardalarmis.takip tedavi gerekmezmis
Muhtemelen 20lik dişlerine ilgili.emzirdigim için dis doktoruna gidemiyorum.
Korkmayın :) boşuna uzmusum kendimi.cocuklarda.daha sık olur böyle seyler

Herkesten allah razı olsun biraz içim rahatladı.İnşallah yarın muayeneden sonra doktordan da aynı şeyleri duyarız.İnsanın başına ilk defa gelince panik oluyor haliyle.Ama burda duyduklarım içimi ferahlattı.

Geçen gun yegenimde oldu..hatta saglik ocağında biopsi yapılması gerektigi soylendi...kbb doktoru inceledi ve enfeksiyona bagli lenf bezi şişmesi dedi..kulak bogaz enfeksiyonu geçirmiş olabilir...
Insallah hayirli haberler alirsiniz

Yine doktora git ama korkma benimde kardesimde vardi hatta 8yasina kadar bogazindaydi dokundukca hareket ediyodu simdi 25 yasinda bisey yok gecti kendi kendine aynisi oglumdada oldu onuda goturdum doktora yag bezesi dedi oda 6yasina dogru gecti gitti

Korkmayın sakin olun. Benim oğlumda 10 aylıktı kulağının arkasında boynuna doğru bir şişlik geldi elime ay nasıl ağlıyorum hemen koştuk doktora. Size söylediğinin aynısını söyledi. Bığaz enfeksiyonu vs geçirmiştir o anda oluşuyor galiba.

Geçen hafta hissettim kendimde öyle bir şişlik.bitkacgun takip ettim eşime gosterdim o da gördü.hemen gidelim dedi.persembe günü KBB ye gittik ben bir şişlik hissediyordum 2 çıktı.atesim vs herhangi bir olumsuz belirtim yoktu.doktor korkacak bişey olduğunu zannetmedigini söyledi ertesi gün boyun ultrasonu çekildikten.sadece sağ tarafta ve patolojik olmayan boyutlardalarmis.takip tedavi gerekmezmis
Muhtemelen 20lik dişlerine ilgili.emzirdigim için dis doktoruna gidemiyorum.
Korkmayın :) boşuna uzmusum kendimi.cocuklarda.daha sık olur böyle seyler
İnşallah boşuna üzmüşümdür canım.

Korkmayın sakin olun. Benim oğlumda 10 aylıktı kulağının arkasında boynuna doğru bir şişlik geldi elime ay nasıl ağlıyorum hemen koştuk doktora. Size söylediğinin aynısını söyledi. Bığaz enfeksiyonu vs geçirmiştir o anda oluşuyor galiba.
İnsan nasıl korkuyor.Allah kimseye evlat acısı yaştmasın.

X