Lütfen bakarmısınız estrofem kullananlar

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.109
329
648
Doktoru adetten 1 hafta önce estrofem kullanıp regl ile birlikte tup bebek iğnelerine baslatalım dedi.hiç boyle yedavi duymadım hep lucrinle olmys .bilgisi olan varsa lutden yazsın ne faydası okacak bana

Canim bende ilk duydum bende lucrin ile başladım
Belki rahimini daha iyi hazırlıyordur doktorun daha farklı teknik uyguluyordur peki doktoruna sordun mu bu durumu?

Canım ben de estrofem değil de cylco prognovanın beyaz haplarından içmiştim bi hafta kala ilaçlardan önce o da estrofem gibi östrojenmiş hatta iğnelerle de devam ettim daha çok yumurta oluşturuyor demişti gerçekten de iki üç fazla folikül oldu

İnanılmaz sevindim bu yorumunuza.peki adette gecikme yaptı mı bu hap yoksa gunude mi oldu

İnanılmaz sevindim bu yorumunuza.peki adette gecikme yaptı mı bu hap yoksa gunude mi oldu
Canım oldu baya ama yanlış hatırlamıyorsam gecikmemişti hiç kafana takma eğer yumurta sayın biraz azsa ki çikolata kistim var demişsin az galiba o yüzzendir ki bunu her doktor yapmıyor iyi ki yapmış yalnız sana tavsiyem yanlış anlamazsanız çikolaya kisti varsa geçici menopoz öneriyorlar mutlaka transfer öncesi yaptır gerçi doktorun önerecektir de nolur bolmaz söyleyim dedim bol şans inşallah bebişlerimiz gelir

Cikolata kisti var bende de.arkadasınız estrofem mi kulkandı ve faydası oldu mu acaba bilginiz var mı
Arkadaşım sadece kist için kullanıyor.. Ama bende de çikolata kisti var ve amh 0.14 tek yumurta bulundu 3.şubatda transfer oldu çok şükür pozitif değerlerim cuma günü keseyi görmek için randevu verdi doktorum..

Ben 5 gün klomen kullandım 3 gün sonra da estrofem başla dedi aşılama tüp bebek falan için değil ama benim kist de yok

Kızlar bu estrofem anladığım kadarıyla rahim duvarını kalınlaştırmak için
Bende yumurta takibine başladım ilk defa
doktor femara verdi 5 gün kullandım yarın kontrole gidicem inşallah
Galiba yumurtalara bakacak peki rahim duvarını ince görürse bu ilacı mı verecek acaba etki eder mi hemen onu da bilmiyorum
Aslında nar suyu içmem lazım ama alamadım
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yine ben
Estrofemi bizim kullanmamizin sebebi transfer hazirliģinda yumurtlama engelleniyor ve olasi duruma karşi rahim kalinlasip adet engelleniyor.Ve rahimi bebege hazirliyoruz
Eger yumurtlaman elverisliliyse rahmini de besleyecektir ve kalinlaşmama soz konusu olmaz.

Yaaa öğrenmiş oldum teşekkür ederim canım ALLAH'a âyan, bizim beklemekten başka seçeneğimiz yok

Reactions: H M
Yaaa öğrenmiş oldum teşekkür ederim canım ALLAH'a âyan, bizim beklemekten başka seçeneğimiz yok
Rica ederim efenim
Kalinlaşmadigi durumlar olabilir bu yasi cok ileri olanlar da filan oluyor biraz. Doktor seni yonlendirir. Ben famera kullanirken hic oyle bi sorun yasamadim hatta hic yaşamadim.

Rica ederim efenim
Kalinlaşmadigi durumlar olabilir bu yasi cok ileri olanlar da filan oluyor biraz. Doktor seni yonlendirir. Ben famera kullanirken hic oyle bi sorun yasamadim hatta hic yaşamadim.

Anladım gülüm hani kürtaj olunca rahim duvarı inceliyormuşya o yüzden öyle düşündüm şimdi şu kireçlenme konusunda aklım yarın inşallah doktora sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…