Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tedavi oncesi baslanacak bu kafamı karıstırdıBenim ilk transferim ve transferden birkaç gün önce bende başladım bu hapa hala kullanıyorum bugün transferimin 13.günü
Bir arkadaşım çikolata kisti için kullanıyor ama bende pek bilgili değilim doktor ne derse onu yaptımBenim tedavi oncesi baslanacak bu kafamı karıstırdı
İnanılmaz sevindim bu yorumunuza.peki adette gecikme yaptı mı bu hap yoksa gunude mi olduCanım ben de estrofem değil de cylco prognovanın beyaz haplarından içmiştim bi hafta kala ilaçlardan önce o da estrofem gibi östrojenmiş hatta iğnelerle de devam ettim daha çok yumurta oluşturuyor demişti gerçekten de iki üç fazla folikül oldu
Cikolata kisti var bende de.arkadasınız estrofem mi kulkandı ve faydası oldu mu acaba bilginiz var mıBir arkadaşım çikolata kisti için kullanıyor ama bende pek bilgili değilim doktor ne derse onu yaptım
Antalya memorialHer doktorun uygulamasi farkli nerde yaptiriyorsun
Canım oldu baya ama yanlış hatırlamıyorsam gecikmemiştiİnanılmaz sevindim bu yorumunuza.peki adette gecikme yaptı mı bu hap yoksa gunude mi oldu
Arkadaşım sadece kist için kullanıyor.. Ama bende de çikolata kisti var ve amh 0.14 tek yumurta bulundu 3.şubatda transfer oldu çok şükür pozitif değerlerim cuma günü keseyi görmek için randevu verdi doktorum..Cikolata kisti var bende de.arkadasınız estrofem mi kulkandı ve faydası oldu mu acaba bilginiz var mı
Yine benKızlar bu estrofem anladığım kadarıyla rahim duvarını kalınlaştırmak için
Bende yumurta takibine başladım ilk defa
doktor femara verdi 5 gün kullandım yarın kontrole gidicem inşallah
Galiba yumurtalara bakacak peki rahim duvarını ince görürse bu ilacı mı verecek acaba etki eder mi hemen onu da bilmiyorum
Aslında nar suyu içmem lazım ama alamadım
Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Yine ben
Estrofemi bizim kullanmamizin sebebi transfer hazirliģinda yumurtlama engelleniyor ve olasi duruma karşi rahim kalinlasip adet engelleniyor.Ve rahimi bebege hazirliyoruz
Eger yumurtlaman elverisliliyse rahmini de besleyecektir ve kalinlaşmama soz konusu olmaz.
Rica ederim efenimYaaa öğrenmiş oldum teşekkür ederim canım♥
ALLAH'a âyan, bizim beklemekten başka seçeneğimiz yok
![]()
Rica ederim efenim
Kalinlaşmadigi durumlar olabilir bu yasi cok ileri olanlar da filan oluyor biraz. Doktor seni yonlendirir. Ben famera kullanirken hic oyle bi sorun yasamadim hatta hic yaşamadim.