- 21 Aralık 2021
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi Melisozturk
-
Dişledim de diş izi çıktıDişleyin bakalım bii
Yok da merakettim hiç anlamıyorum şu altınlar dan belki ceyrek bile değildirBozduracak mısın
Değilse değildir al sana çeyrek borcum vardı takıyorum diye kandırmadı ya, beğenmiş almış tak işte. Çok aşırı merak ediyorsan git bir kuyumcuya sor geçerken. Buradan ne yapalım büyüteçle telefonundan çıkıp altına mı bakalımYok da merakettim hiç anlamıyorum şu altınlar dan belki ceyrek bile değildir
Yok da merakettim hiç anlamıyorum şu altınlar dan belki ceyrek bile değildir
Gerçek adım değil sıkıntı olur mu kiCeyrek altinin arkasında harf olmaz bildiğim kadaryla foto atabiliyosaniz atin bakalim bide ismininizi değiştirin güvenli deil pek
Değilse değildir al sana çeyrek borcum vardı takıyorum diye kandırmadı ya, beğenmiş almış tak işte. Çok aşırı merak ediyorsan git bir kuyumcuya sor geçerken. Buradan ne yapalım büyüteçle telefonundan çıkıp altına mı
Ceyrek altinin arkasında harf olmaz bildiğim kadaryla foto atabiliyosaniz atin bakalim bide ismininizi değiştirin güvenli deil pek
Gercek adin degilse no problemGerçek adım değil sıkıntı olur mu ki
Ceyrek altinin arkasında harf olmaz bildiğim kadaryla foto atabiliyosaniz atin bakalim bide ismininizi değiştirin güvenli deil pek
Belki ceyrek altin da değildir anlamıyorumGercek adin degilse no problem
Sabah kuyumcuya sorun dicem ama şimdi her yer karıştı sizin sahte altınla uğraşır zaman ayırır mi bilemedimBelki ceyrek altin da değildir anlamıyorum
Harbi sahte mi nasıl anladinizSabah kuyumcuya sorun dicem ama şimdi her yer karıştı sizin sahte altınla uğraşır zaman ayırır mi bilemedim
Malesef gerçek değil benceBelki ceyrek altin da değildir anlamıyorum
Kenarlardan ve ortasından belli ediyor kendiniBelki ceyrek altin da değildir anlamıyorum
Anladım yapacak bir şey o zamanMalesef gerçek değil bence
Aynen sağlık olsunAnladım yapacak bir şey o zaman
Hiç anlamıyorum gerçketen o yüzden sordum çoğu kişi sahte dedi zaten allahtan kuyumcuya gidip rezil olmadimKenarlardan ve ortasından belli ediyor kendini
Ehehehe iyi yapmışsınız burdan sorduğunuz içinHiç anlamıyorum gerçketen o yüzden sordum çoğu kişi sahte dedi zaten allahtan kuyumcuya gidip rezil olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?