Ya bunun olmazsa olmaz değişmez kuralı mı varMevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
oturub konustuk sebeb olarak abuk subuk 1seyler diyor.ama erkek bu istese nasil olur olsun elde eder..
Bana bi tavsiyenizvarmi?ne yapsam ..
ben boyle olsun istemiyorum.aileysek haftada2-3kez olmali cunki bu ailenin yani yatak odasi ailenin kalbidir.ailenin guclu olmasiycin kalp herzaman islek durumda olmali diye dusunuyorum
Enteresan bir yazım tarzın var beni bir yerde nedense irrite eden.Mevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
oturub konustuk sebeb olarak abuk subuk 1seyler diyor.ama erkek bu istese nasil olur olsun elde eder..
ben boyle olsun istemiyorum.aileysek haftada2-3kez olmali cunki bu ailenin yani yatak odasi ailenin kalbidir.ailenin guclu olmasiycin kalp herzaman islek durumda olmali diye dusunuyorum
Cinsi münasebet, kalp işlek olmalı filan... Biraz itici mi yazmışsınız sanki? Erkek misin diyeceğim ama "beni başkasıyla aldatmadığına eminim" lafı klasik kadın lafı,oradan yırtıyorsunMevzu esim_1kizimiz var ve 3 yillik evliyik.Esim cinsi munasebetde cok isteksiz geliyor ve erken bosaliyor.mesela biz 2 bazende 3 haftada bir oluyoruz.beni baskasiyla aldatmadigina eminim ama neden boyle ne yapsam bilmiyorum..
Hahahaahayatak odası ailenin kalbiyse mutfak neyi oluyor bu durumda midesi mi
peki banyo?
bunu psikoloqlardan duydum.cokmu gulmeli???Hahahaaha
Yatak odası erkeğin kalbi,
Mutfak midesi,
Tuvalet bağırsakları,
Evin balkonu akciğeri,
Oturma odasına bir şey uyduramadım,dalak filan olabilir
Gerginlik olmasın yahu,şaka yapıyorum. Doktora gittiniz mi, istek artırıcı doğal gıdaları da araştırabilirsin.bunu psikoloqlardan duydum.cokmu gulmeli???
Azerimisin sanki onların kullandığı kelimeleri yazıyorsundabunu psikoloqlardan duydum.cokmu gulmeli???
Ya aynen bende oyle dusunuyorum.lutfen bu isi kurala dokmekten vazgecin bayanlar.erkeklerinde donem donem ruhsal skntilari olabilir yada artik doymus ve agirdan aliyor olabilir.onemli olan size sevgisini baska yollardan hissettirip hissettirmedigi.bak adam guvenini neguzel saglamis asla aldatmiyordur diosun.rahat birak kendinide adamida.bazen cok olur bazen az.Ya bunun olmazsa olmaz değişmez kuralı mı var
ne demek aileysek haftada 2-3 kez olmalı
herkes bir değil demek ki adam ihtiyaç duymuyor
isi yorucu ama ayni is hayatimiz var.ben daha cok fiziki yorgunluk geciriyorum cunki kucuk kizimiz var..evlilik sonrasi hep boyledirEvliliğinizde başka sorunlar olabilir mi? Hep mi böyleydi ?sonradan mı böyle oldu?yorucu bir işi yada başka bir sıkıntısı varsa da olabilir.
ola bilir twktenasül uzvuyla alakanızı pekiştirin.
cinsi münasebetinizi muvakkaten icra edin.
fevkalade bir müktesebat beklemeyin.
cinsül rical de olur bu nevi vakalar.
sükunetinizi koruyun.
Ne yazdın ya osmanlıca mı yazdın hiç bişey anlamadımtenasül uzvuyla alakanızı pekiştirin.
cinsi münasebetinizi muvakkaten icra edin.
fevkalade bir müktesebat beklemeyin
cinsül rical de olur bu nevi vakalar.
sükunetinizi koruyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?