Lütfen ama lütfen yardım edin :(

İnşallah gerçekten çok yoruldum ve çok kırgınım artık.Aslında suç tamamen bende dediğiniz gibi insanlara hakettiği kadar değer vermeyip daha fazlasını verdiğim için bu haldeyim.Allaha havale ettim en güzel sonucu bu şekilde alacağımı düşünüyorum.Yüce rabbimin adaletine çık inanıyorum cünkü

Bence sürenin bir önemi yok 7 ayda aynı 7 yılda.İşin içinde kandırılmak var baktığınızda.Ne yapmaya çalıştı amaçlı neydi inanın bilmiyorum olay burda kopuyor zaten

genel anlamda kısa süreli olanlar daha cabuk atlatıyor tespitlerim öyle umarım sendede öyle olur.

haklıson ama sukur baska seyler yasamadın bu da birsey . birde insanlar yıllarını verip aldatılıyor

haklıson ama sukur baska seyler yasamadın bu da birsey . birde insanlar yıllarını verip aldatılıyor
Evet o kısmıda var daha kötü şeyler yaşayabilirdim.Allah büyüktür ona havale ettim ben kendimde onunla uğraşacak gücü yaptıklarına çirkeflik yapacak gücü bulamıyorum cünkü

Sana en büyük tavsiye; önüne bak. Ve kimseye yalvarma. Az onur-gurur, bitti dendiği an da biter ve dönüş olmaz olsa da gitmez. Umutsuz vaka o çocuk. Zaman kaybetme onu düşünerek. Sen çıkar onu komple hayatından. Adam gibi kadınlar bunu yaparlar. Güçlü kadınlardan olma vakti gelmiş sana. Lütfen kalbini değil beynini kullan bu değer bilmez herifte. İyi ki olmamış dedirtecek güzel yeni biri çıkar karşına inanırsan.

İlk gün yalvardım onun dışında tamamen iletişimi kestim zaten.Emin olun okadar kırıldım ki hiç bir harekette bulunmak istemiyorum.Sessizlik en güzel cevap derler ama benim sessizliğim cevaptan çok kırılmışlık ve hayal kırıklığı.Tekrar dönmesini Yen'i baştan başlamak için değil tamamen bana yaşattıklarının vicdanını rahatsız etmesi için istiyorum.Hayat dolu herseye pozitif bakan bir kadındım resmen suan ruh gibiyim.Gülerken bile gözlerim ağlıyor resmen insanlar bir sorunum olduğunu anlıyor belli etmemeye calıssamda.Güçlü olmam gerektiğini biliyorum fakat bu uygulamaya gelince birazcık zor oluyor

2015 haziranında bir ilişkim başlamıştı.İlk baslarda beni göklere çıkaran adama bir rahatlık çöktü .Bir iki ay sonra ben bu yüzden sorun çıkarmaya başladım.Neyse ilişkinin 3. ayında ayrıldık.Bazı arkadaslara 3 ay çok kısa gelebilir.Ama aşkın süresi yoktur.3 ay ya da 3 yıl sevginin büyüklüğünü olcmez.Neyse iste barışmak için cabaladim olmadı çok kalbimi kırdı.Ben de senin gibi pişman olsun diye dualar ettim ağladım. Ayrıldıktan birkaç ay sonra başka biriyle ilişkiye başladı. Hala da o kızla beraber.Yani diyeceğim o ki hicbir işe yaramıyor kendini yipratmak.Giden gidiyor pişman falan da olmuyor.Pişman olsa da artik senin umrunda olmuyor zaten.Yani simdi o gelse pismanim falan dese o kızla mutsuz olsa bana ne kazandıracak.Hayirlisı karşıma çıksın diye dua et.

Gerçekten üzüldüm.Siz onun o kızla mutlu olduğunu zannediyorsunuz bence cünkü bir mutsuzluğun üstüne mutluluk kurulamaz.Elbet bi şekilde bi yerden bişeyler olur merak etmeyin.Brnim pişman olmasını istememin nedeni tekrar başlamak için değil yaptıklarının farkına varıp densiz densiz konuşmasının birinin kalbini Kırmanın acıtmanın ne demek olduğunu hissetmesi ve bunu ağzından duymak başka bişey değil

Artik unuttum zaten geçti gitti.Ve evet mutlular biliyorum.İkisiyle ayni ortamda oldugum zamanlar oluyor.Hatta iki gun once bahsettigim eski sevgilim ve bir arkadas birkac saat ayni yerdeydik.Baya gırgir şamata muhabbet ettik.Sanki o kadar canimi yakan onca ah ettigim adam o degildi.Hersey zamanla geciyor.Ben de ayni senin gibiydim geri dönse sevdiğim halde reddecektim hatta.Ama dediğim gibi bu istek sadece sana zarar verir.O kendi hayatini yaşar sen de kendi kendini yersin.Dönmesini isteme sebebi ne olursa olsun isteme.Canın yanıyor acini çek bir süre sonra unutacaksin.Ki yaşın küçük degil bu tarz tecrübelerin daha önceden de vardır. Unutuyorsun geciyor gidiyor.

İnşallah en kısa zamanda unuturum yada alışırım çok zor bir süreç

Çağımızın erkek hastalığı hep ıssız adamdan sonra oldu bınlar böyle. Üzülmene hiç değmez

canım bence üzülmene hiç değmez normal hayatına dön derim kolay olmasa da sende unutmaya çalış baştan sona kadar okudum en başta seninle her saat mesajlaşan bir adam sonradan ne olduda böyle oldu. ve klasik erkek tribidir ben aramam diye güya sert erkek olcak ya. eğer aramamasının geçerli bir sebebi yoksa bahane uydurmuş. hatta biraz daha abartıcam bence kurtulmuşsun. böyle kasıntılı tipleri hiç sevmem. Yok neymiş çocuk gibi davranıyormuşsun. Bütün bayanlar biraz ilgi ister, e çağımızda teknoloji çağı olduğuna göre bu ilgi nasıl olcak aramayla mesajlaşmayla. bu kadar ilgiyi de göstermiyorsa vardır bunun altında bir şeyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…