Lütfen akıl verin...

Senin sevgilinde iş yok. Bence bitir. Ne bu ya böyle, senden önce kendi çocuklarına saygıları yok bunların. İnsan utanır böyle davranmaya.
tek kötü huyu bu anneci ve ailesiyle arasına mesafe koyamıyor.. bana diyor gözümü açtın diye ama yine aynıı değişmiyor.. bu huyu değişse vallahi sorunlar bitecekte yok

halasının kızının 2. evliliği olacak.. erkek arkadaşım subay.. bile bile bana ikinci el o uğursuz gelinliği ve abiyeyi diyorlar!!! güya kızla boyumuz kilomuz aynıymış peehh kızı gördüm kısa boyu kilosuda var nasıl benimle birse... annesini geçtim halanın aklı kesmiyor mu nasıl böyle birşey kaayınvalide yoluyla bana iletir.. kayınvalidede utanmadan hyr diyememiş ona ayıpp

ayrilirsan bir kere canın yanar,bu adamla evlenirsen ömür boyu. Kendinden nefret ediyorsan eğer sakın ayrılma,en kısa sürede evlenin,çocuk yapin

Bunca olumsuzluğa rağmen emin misin? Birde baban ne diyor bu duruma hiç söz etmemişsin?

SEn yurt dışına da gitsen uzaya da çıksan onlar sana oğullarına yetişirler. Bir kere düğün ertesi genelde ne ararlar ne giderler evlerine yorgunlardır uyusunlar diye aramazlar bile ertesi gün yada akşama gelinle damat kv giderler gelin evine kahvaltıya yeni duydum siz sabah 7 de kalkın ancak hazırlanırsınız sülale kahvaltınızı nasıl o halde kalkıp hazırlaycaksanız. Valla ağzını da açsan kavga da etsen senin arkanda duran kocan yok boşuna konuşup kendini kötü edeersin sonunda suçlu haksız sen olursun. Ayrılman sanki senin için daha mantıklı. Bu ne yaaa kız gibi her dk aileleriyle konuşan erkekleri anlamıyorum cinsiyet değişlikliği yapsn. Subay olmuş o kadar askere sözünü geçiriyo annesine ses çıkartamıyo

allah aşkına şuanda telefonda 1000 kere konuşuyorlarsa sizce evlenince değişmesi zor olmaz mı ? düşünsenize eşiniz her zaman telefnda anne anne baba baba diyecek sizde sinir olmaz mıydınız ? bizz onlarla konuştuk kadın durmadan erteledi yok şu zaman yok bu zaman kesin tarih netleşir diye bizi dinleyen yok ki !! onlarında mayısta düğünü varmış düğünü yapar geliriz diyor .. tarih söyleyecekler, biz tarih diyoruz onlar yok diyo.. ee tarih gerekiyor ki salon tutulsun.. insanlar 1 yıl önceden salon tutuyor.. haziranda ramazan ee haliyle ramazan sonrasına kalacak ... mekanlar full dolu.. sürekli oyalıyorlar annem onlara mayıs 27 olsun dedi sonra olmaz dediler 23 ağustos dedik tamam dendi sonra 1 haziran alındı .. 1 haziran olmaz dediler resmen çocuk oyuncağına döndü.. yer bakacağız tarih net değil.. oofff dedim resti çektim bana söylediği cevap ben sana giyilmiş birşey sence giydirir miyiz dedi

ELLERİNİZDE SAĞLIKK çook güzel yazmışsınızz.. sonuna kadar katılıyorummm... ne kocalar varr karısının arkasında dimdik duruyor karısını ezdirmeyip annesiyle arasına gerekirse mesafede koyuyor sertte çıkıyor.. benim ki isee anca bana patlar hep ben dır dır ederim .. annesi saf patavatsız ona göre... bu yaşta stress dert sahibi oldum onların yüzünde kpss çalışamıyorum sinirlerimi bozuyorlar onlarda görgü olsa yeni evlileri rahatsız etmezler ama bunlar eminim ki düğün gecesi bile telefonla ararlar saygısızlar .. aaaaa olur mu ailesi onun herşeyi onlara kıyamazzz (BANA KIYAR) dediğiniz gibi koskoca kışlaya söz geçiriyorda ailesine gelince ağız mühürlü

Canm ya ben hicbir ilişkinin bitmesi taraftarı değilim bu aşamalara kolay gelinmiyor biliyorum ama bu ne allah aşkına ilk defa evlencek olan herseyi ilk heycanla yaşamayı bekliyorsun 23 yasndasn daha. erkek arkadasnla aran cok cok iyi olsa da bu aile sizden uzak kalmazki evlenince de. Herşeyi geçtim ne demek biz başkasını istiyorduk resmen istemiyorlar zorla gelmişler sanki istemeye gerçekten üzüldüm ya ama bence iyi düşün ailenle konus iyice tekrardan falan acele karar verme

ayrilirsan bir kere canın yanar,bu adamla evlenirsen ömür boyu. Kendinden nefret ediyorsan eğer sakın ayrılma,en kısa sürede evlenin,çocuk yapin
neeee çocuk muuu allah korusun..çocuğunda psikoloji bozulur nasıl bir aileye düştüm diye beni de sayelerinde delirttiler 23 yaşında stressten hastalık sahibi olacağım..

Gerdek gecesi arar oğlum naptınız diye sorarsa şaşırmayın Karar sizin dalın düşün kimse duymadan iş işten geçmeden ayrılabiliyosanız ayrılın. Seviyosanız ona diyecek bişeyim yok. Benimkine bende annen niye hiç beni aramıyo dedim sen ara kadının bir sürü işi gücü sorumluluğu var dedi. SERt bir ses tonuyla. Agzıma geleni söyledim. Daha da aramam dedim.Çok düşkün değldir ama ailesine öyle telefonla aramalar falan yok ama kv densiz değildir ister gel ister gelme tarzında yani

çok teşekkür ederim yorumunuz için.. zaten tek kötü huyu bu .. ailesine düşkünlüğü gözünü bin defa açtım . halasını deli gibi sever ben 1 kere telefonda konuştum kadına ısınamadım ve ona söyledim halana kanım kaynamadı ist. teyzelerine bayıldım dedim .. zaten halasıyla konuşuncada beni tehdit edercesine bazı imalarda da bulunmuştu ilk sesini duyduğumda yıldızım uyuşmadı.. sonradan baktı dediklerim heeep çıktı o da farkında .. bana hep diyor gözümü açtın diye yalnız ertesi gün oluyor hemen unutuyor yine anne anne bende istiyorum ki onlara z mesafe koysun.. sırf o salak kıza yuzunden bizim istediğimiz tarih olmuyor pasif kalıyor annesine resti çeks ekorku verse tıpış tıpış dediğini yapacaklar.. annesi bana dedi ki babasına söyleisn nisan ayında istiyoruz diye anında nisan ayında olur.. tabii anasıda biliyorya babasına demeye çekinecek o yüzden rahat benimkide babasına diyemiyo utanıyor annesi varken telfonda bile konuşmuyor utanıyormuş

Daha hiiç bir adım atılmamış hoş atılınca sanki geri dönülmez değil de sen yoluna kısmetine bak kardeşim.Kul hakkına girmeyeyim de yandıysak hep böylelerinden yandık..

arkadaşım ben bu durumu hiç beğenmedim doğrusu. Başın sonradan çok ağlayacak gibi görünüyor. ayrıl diyemem ama önlemini al derim

direttimde ne oldu düğünleri yüzünden mayısta nişan olacak güyaa.. halen daha tarih belirsiz

Canm düşünüyorum nasl çözülür diye ama sadece hala olsa hadi derim tamam bidaha halayla cok sık görüşmezsiniz ama anne nolcak. seninki annesine hayır diyemiyor annede oğluna cok düşkün seni gelini olarak değil oğluyla arasna giren kadın olarak görüyor bence kaynanan. ve problemi senle değil bence. kim olsa aynı davranicakti oğlunu paylaşmak istemiyor. Bunun çok kötü boyutlara ulaştığı aileler var canm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…