Lütfen akıl verin benmi yanlışım :((

Kendinizde bir düşünün böyle bir olay gelse başınıza hiçbirşey olmamış gibi eltinizle konuşsalar ve bu insan sizin için iftira atıyor ama onlar hala konuşsa kabullenebilirmisiniz ?

Ben zaten kerelerce yazdım siz istemiyorsanız görüşmeyin, mesafenizi koyun diye. Kişinin kendisinin görüşmemesi başka görümcesinin kayınvalidesinin görüşmesini istememesi başka bir durum. Herkes kendinden mesul. Onlar konuşsa oturup sinirden ağlamam. Benim kayınvalidemle ilişkim beni ilgilendirir eltimin kayınvalidemle ilişkisi de onları. Ha istemiyorsam da hiçbiriyle görüşmem ama kimsenin kimseye ben bu kişiye düşmanım sen de düşman ol deme haklı olduğunu düşünmüyorum.

Evet ama kucaklıyorlar işte. Onlar için sorun değil demek ki. Belki yarın bir gün çalar gerçekten ucu kendilerine dokununca tepki gösterirler. Göze almışlar demek bir şeylerinin çalınması ihtimalini.

Eltinizin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez isterse kocasıyla ayrılsın veya aşk tazelesinler orası ayrı

Görümcen başta olmak üzere hepsiyle araya mesafe koymak için bulunmaz bir fırsat kapatın hepsine kapınızı

Birde okadar altınla neden geziyorsunuz çok saçma

Kucaklamak isteyene de kucaklama denmez ama. Yani bir başkasını ilgilendiren, müdahale edilebilecek bir durum değil ki bu.

Yahu kadın hırsızlık yapmış yakalanmış rezil olmuş hata polısı aramamanızda

Ama artık bır salın yahu ne yapsınlar öldürsünlermi

Hepsini birbire havale et topunuda Allah’a havale et geç

Kıskanıyormusunuz ayol şaka gibi

Haksızlığa dayanamamnın adı kıskançlık mı oldu
Bence en başından beri iki elti birbirini kıskanıyordu

Öbür gelin hırsızlık yapıp yakalanıyor ve rezil oluyor çok aşşalık birşey ben olsam hepsine gülerdim has polis işini kesinlikle hallederdım degıl eşim tillahı gelse şikayetci olurdum ama missler gibi fırsat hepsine ağzıma gelenı söylerdim kontagıda keserdim zaten onlar birbirlerine düşerler yakında . Buldular bence belalarını

Ha sizde benle polemige girecekseniz hiç cevap yazmam okur gecerım burdan ekmek çıkmaz yani

Demek ki yalancı bir hırsızla muhatap olmaktan gocunmuyorlar. Siz hiçbiriyle görüşmeyin, vakti gelince kendi başlarına da çorap örünce anlarlar.

Kiskancliktan hirsiz olunmaz ki, kiskanclikla ne ilgisi var. Baya baya hirsiz buu

Kadın düpedüz hırsız
Bunun ailesi bilmem nesi mi kalmış
Elimi sürmez direk polisi arar ihbar ederdim bu ne saçmalık

Kadın düpedüz hırsız
Bunun ailesi bilmem nesi mi kalmış
Elimi sürmez direk polisi arar ihbar ederdim bu ne saçmalık
Eşim sağolsun yine aile sevdasından yaptırmadı inanın şuanki aklım olsa eşimede karşı çıkar yapardım

Evet özel hayatı demek istediğim o kadar korkuyorlarki boşanırlar diye el pençe duruyorlar kızda parmağında oynatıyor oyunlarla dize getirmeye çalışıyor getiriyorda

Kiskancliktan hirsiz olunmaz ki, kiskanclikla ne ilgisi var. Baya baya hirsiz buu
Hırsız evet ama eşimle olan ilişkimide kıslanıyordu bana hep diyordu bak eşin sana karşı nasıl benimki ilgisiz falan bende diyordumki seninki sinirli değil benimki sinirli ona bakarsan yani kıyaslama yapma onunda huyu öyle demekki derdim hep imrenerek bakardı demekkki içten içe hainlik düşünüyormuş

Eşim sağolsun yine aile sevdasından yaptırmadı inanın şuanki aklım olsa eşimede karşı çıkar yapardım

Evde adam kesseler hasır altı edecekler demek ki konudaki kadından çok buna ses etmeyen aileden korkardım yerinizde olsam, o kadar yüklü bir hırsızlığı saklayıp hayatlarına devam etmişler, tehlikeliler bence

Neyini kıskandım mesela ? Şikayet ediceğimi söyledim hepsi eşim ilk başta üstüme üşüştü bu olay burda kapandı diye yeni evlenmişim ve yurtdışından gelin geldim karakol nerde bilmiyoeum bile kızın babası bana dediki lütfen uzatılmasın 600₺ Nakit paramda yoktu neyse kaybınız vericem dedi konu kapandı şuanki aklım olsa acımaz şikayet ederdim

Karakol nerde bilmiyor olabilirsiniz ama telefon edebilirsiniz öyle degilmi

Bunca yaptıgına ragmen onunla irtibat halinde olmaları her insani hem öfkelendirir hemde kıskandırır bu gayet normal ama ben hepsine yalnızca zavallı oldukları için acırdım sizede tavsiyem bu

Bırakın bekleyin demedi demeyin birbirlerine düşecekler sizde hiçbiriyle konuşmayın

Kıskanıyormusunuz ayol şaka gibi
Canım benim kıskanmıyorum yani sana hainlik yapan eltinle görümcen görüşse insanın canı sıkılmazmı yahu bende bi gariplik var demekki yada bazıları çok geniş.. size hainliği dokunan insanla konuşuyorsa zorunuza gitmezmi yani insanın değer görmeyip karşının egosunu yükseltmesi bilmiyorum bana dokunur

Doğru evet ama diyorumya yeni evliyim gerçekten sudan çıkmış balık nasıl oluyor öyledim ve eşimgil doğulu onlar için anneye karşı gelinmez zaten orda kvdem bi fenalaştı ambulans falan geldim bende olayın şokundaydım ve net söyledi kvdem kapatıcaksın bu konuyu altınlar bizimdi bize yapıldı dedi bende hala inat ediyordumki Hyr bana yaptı diye falan filan uzaklık oldu zaten bana kalsan hiç konuşmamda eşim her buluşmada yüzüme bakıyor soğukmu davranıyorum diye sadece annesiyle eskisi gibi olmasada mecburen konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…