- 7 Ocak 2016
- 10.301
- 49.630
-
- Konu Sahibi yorgunanne90
Kendinizde bir düşünün böyle bir olay gelse başınıza hiçbirşey olmamış gibi eltinizle konuşsalar ve bu insan sizin için iftira atıyor ama onlar hala konuşsa kabullenebilirmisiniz ?
İyi de bu kıyafet kıskanma maharet yarıştırma falan değil ki, kadın bildiğiniz hırsız, hırsız olduğunu bildiğiniz komşunuzla bile aranıza mesafe koyarsınız, ben bile buradan baktığımda "onları çalamadın gel bizimkileri çal" demişler gibi hissediyorum. Hırsız da kucaklanmaz ki
Eltinizin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez isterse kocasıyla ayrılsın veya aşk tazelesinler orası ayrıÇok doğru ve bu yüzü verdikleri için geçen senede kocası ilgi göstermiyor diye babasını çağırmış uzaktan aile dostunuzun düğününe gidiyoruz diye bu bahaneylede gorumcemi arıyor diyorki benim altınlar sizde ya şartınızı hala duruyormu verin düğüne gidicem gorumcemde bilmiyorum diyor oysaki satmışlar herhalde eltimde diyor tmm neyse soyleme annene.Evinin çoğu eşyasını alıp eşini terk etmişti duygu sömrüsü yapıp resimlerini bırakıp not yazmış neymiş ilgisizmiş falan.memleketine gidene kdr kaynım işteyken aşkım gidiyoruz diye msjlaşıyor uzaklaştırma veriyor kaynım ve ailesi icin..kaynım işten akşam evine geliyorki eşyalar yok arıyor eşini işte ilgisizsin bitti falan amaçları ders verelim akıllansın yani..telefonlarına bile bakmıyorlardı kvdemler arıyor insan yerine koymuyorlardı baktılar kaynın ciddi boşanacak U dönüşü yaptılar neymiş cocukları varmış yuvası yıkılmasın tmm orası beni ilgilendirmiyor ama böyle bi insanla konuşup can ciğer olup ben naptım sana be pislik görümce bu zoruma gidiyor kvdem gidip gelmez ama gorumce bizi çatlatmak icin herşeyi yapıyor başarıyorda
Kucaklamak isteyene de kucaklama denmez ama. Yani bir başkasını ilgilendiren, müdahale edilebilecek bir durum değil ki bu.İyi de bu kıyafet kıskanma maharet yarıştırma falan değil ki, kadın bildiğiniz hırsız, hırsız olduğunu bildiğiniz komşunuzla bile aranıza mesafe koyarsınız, ben bile buradan baktığımda "onları çalamadın gel bizimkileri çal" demişler gibi hissediyorum. Hırsız da kucaklanmaz ki
Yahu kadın hırsızlık yapmış yakalanmış rezil olmuş hata polısı aramamanızdaGörüşüyorlar diye yediremiyorum zoruma gittiği için ağlıyorum.Gelinim diğer gelinime yanlışı olduysa bi tavır koyardım yoksa diğerini değersizleştirmiş olurum sonuçta o altınları bana alan kvdemgil biftek benim olayım değil aile içinde bunu yapanla konuşması bana göre utanç verici
Kıskanıyormusunuz ayol şaka gibiAcıyorumda çünkü eltim öyle kötü dedikodusunu yapıyorduki aslında ben eşime diyordum bırak can ciğer olsunlar ikiside birbirlerinin arkasından atıp tutan insanlardı ben severim böyle izlemesi keyif veriyo diyordum ama dün duyunca ortadan çatladım :)) daha doğrusu insanlara olan güvencim kalmadı
Haksızlığa dayanamamnın adı kıskançlık mı olduKıskanıyormusunuz ayol şaka gibi
Bence en başından beri iki elti birbirini kıskanıyorduHaksızlığa dayanamamnın adı kıskançlık mı oldu
Demek ki yalancı bir hırsızla muhatap olmaktan gocunmuyorlar. Siz hiçbiriyle görüşmeyin, vakti gelince kendi başlarına da çorap örünce anlarlar.Merhaba yeni üye oldum 3 yıl olacak evliyim.konuya gireyim evlendiğimin ilk senesi eltim bayram günü kayınvalidemin evindeyiz kayınvalidem çantalarınızı gidin cocuk odasında dolaba saklayın kalabalık demişti çünkü ikimizinde düğün takıları yanlarımızdaydı (1 ay arayla düğünümüz oldu) ve bu olay düğünden 2 ay sonra oluyor.bu elti olacak bi yalandan kocasını arayıp karnım çok ağrıyor bahanesiyle hastaneye gitti (1 gün onceside aynısını yaptı serum bağlamışlardı ).bu çantasını alırken benim çantamı aç altınlarımın olduğu keseyi al.Kayınvalidem ve ailemin taktıkları vardı 50 milyara yakın takılarım ve 3 sene öncesi düşünün.neyse bu arada beni yokluyo işte hastanedeyim sen naptın falan hani öğrendimmi diye.Akşam oldu bunlar geldi evinede uğramış bu eşi diyorki yolda düşmüş gibi yapmış istifra ettim lavaboda eve üstümü değiştirmem lazım diye evinede uğramış altınları saklamış.Artık bizde eve gidecektik akşam ev yine kalabalık çantamı aldımki yarıya kdr açık baktm altın kesesi yok ev tabi bi coştu.kayınvalidem bi fenalaştı duyunca eltim olacak pislikte anneciğim merak etme çalana zehir zıkkım olur diye beddua veriyor.eşimle evime gidip bir baktık evdemi unuttum diye yok diyorumki eminim çantamdaydı.eşim dedi kim biliyordu yerini işte annesi ve yengesinin bildiğini söyledim abisini aradı evinin kilidini eşinden gizli ver bakıcam diye tabi karısı paniklemiş eve gidelim karnım ağrıyor falan.görüncem ben eşim gittik aradık en son bulamadık günahını aldık diye pes etmişken gorumcem dedi bu çanta ne bi açtıkki benim keseyi hastanede peçeteyle doldurmuş şıngır şıngır ses çıkmasın diye ve bez poşetin içine gardrop arkasına sıkıltırmış.Allah o kdr büyükki bulduk o gün neyse bulduk falan dedik ailesini çağırdılar eltimin bana güya şaka yapmak istemiş korkutmak istemiş sonra bahanesi kocasına ders vermekmiş onu aldattı diye ne alakaysa.bu 1 ay ailesinin evindeyken diyoki benle iş birliği yapmış çaldı süsü verdirmek icin.bu geri geliyo tabi ben çıldırıyorum nasıl ağzının payını vermezsiniz iftira atıyor diye kayınvalidemde oglumun hatrına yuvası yıkılmasın diye affediyoruz dedi.son durum nemi ? Hepsi konusuyor görümcemle bildiğiniz araları eskisinden iyi ve ben bunu yediremiyorum hepsiyle aramı açtım iftira atıyor ve kabullendiniz diyr bana dedikleri biz yalan söylediğini biliyoruz ama oglumun yuvası yıkılacak oluyor.Görümcemde beni sevmiyormuş çünkü kabul ettiklerinde birçok laf saydım ve mesafemi koydum diye suratsızmışım eee nasıl olmamı bekliyorlar sen düşmanımla dost oldun.Bende ne slm veririm ne alırım slmını görümcemin.kv demle mecburen işte görüştükce konuşuyorum ama yedirtmiyorum daha dün gorumcem evilerine gitmiş kalmaya madur olan benim ne kdr küs olsamda oraya gitmesi çok zoruma gidiyor onu yüceltmiş oluyor lğtfen akıl verin haksızmıyım
Kiskancliktan hirsiz olunmaz ki, kiskanclikla ne ilgisi var. Baya baya hirsiz buuMalesef öyle hiçkimseye güvenemiyorum artık o kadarda iyi anlaşırdık…kıskançlıktan yapılmış bişey bence eşimin eski sevgilileriyle olan resimlerini atmıştı bana eşim bile o bunları nerden buldu diyordu fazla Yaman biri :)) aramızı bozmak için yani bi ortamda bile kvemde farketmiş gülümseyip bize bakardı eşim hep iltifat ederdi sarılırdı kıskançlık yapıyordu kendi tesettürlüydü bana derdiki sende kapan bak kvdemler çok sever kapalı gelin hem giysilerim var kardeş kardeş giyiniriz derdi sanki ben kapansam alamicam baktı olmadı geçen sene açılmış ve afrika örgülü falan bari biraz daha göze batmamaya çalış :)))
Aynen yakında onlar düşer birbirine sonra seyir eyle cümbüşüDemek ki yalancı bir hırsızla muhatap olmaktan gocunmuyorlar. Siz hiçbiriyle görüşmeyin, vakti gelince kendi başlarına da çorap örünce anlarlar.
Merhaba yeni üye oldum 3 yıl olacak evliyim.konuya gireyim evlendiğimin ilk senesi eltim bayram günü kayınvalidemin evindeyiz kayınvalidem çantalarınızı gidin cocuk odasında dolaba saklayın kalabalık demişti çünkü ikimizinde düğün takıları yanlarımızdaydı (1 ay arayla düğünümüz oldu) ve bu olay düğünden 2 ay sonra oluyor.bu elti olacak bi yalandan kocasını arayıp karnım çok ağrıyor bahanesiyle hastaneye gitti (1 gün onceside aynısını yaptı serum bağlamışlardı ).bu çantasını alırken benim çantamı aç altınlarımın olduğu keseyi al.Kayınvalidem ve ailemin taktıkları vardı 50 milyara yakın takılarım ve 3 sene öncesi düşünün.neyse bu arada beni yokluyo işte hastanedeyim sen naptın falan hani öğrendimmi diye.Akşam oldu bunlar geldi evinede uğramış bu eşi diyorki yolda düşmüş gibi yapmış istifra ettim lavaboda eve üstümü değiştirmem lazım diye evinede uğramış altınları saklamış.Artık bizde eve gidecektik akşam ev yine kalabalık çantamı aldımki yarıya kdr açık baktm altın kesesi yok ev tabi bi coştu.kayınvalidem bi fenalaştı duyunca eltim olacak pislikte anneciğim merak etme çalana zehir zıkkım olur diye beddua veriyor.eşimle evime gidip bir baktık evdemi unuttum diye yok diyorumki eminim çantamdaydı.eşim dedi kim biliyordu yerini işte annesi ve yengesinin bildiğini söyledim abisini aradı evinin kilidini eşinden gizli ver bakıcam diye tabi karısı paniklemiş eve gidelim karnım ağrıyor falan.görüncem ben eşim gittik aradık en son bulamadık günahını aldık diye pes etmişken gorumcem dedi bu çanta ne bi açtıkki benim keseyi hastanede peçeteyle doldurmuş şıngır şıngır ses çıkmasın diye ve bez poşetin içine gardrop arkasına sıkıltırmış.Allah o kdr büyükki bulduk o gün neyse bulduk falan dedik ailesini çağırdılar eltimin bana güya şaka yapmak istemiş korkutmak istemiş sonra bahanesi kocasına ders vermekmiş onu aldattı diye ne alakaysa.bu 1 ay ailesinin evindeyken diyoki benle iş birliği yapmış çaldı süsü verdirmek icin.bu geri geliyo tabi ben çıldırıyorum nasıl ağzının payını vermezsiniz iftira atıyor diye kayınvalidemde oglumun hatrına yuvası yıkılmasın diye affediyoruz dedi.son durum nemi ? Hepsi konusuyor görümcemle bildiğiniz araları eskisinden iyi ve ben bunu yediremiyorum hepsiyle aramı açtım iftira atıyor ve kabullendiniz diyr bana dedikleri biz yalan söylediğini biliyoruz ama oglumun yuvası yıkılacak oluyor.Görümcemde beni sevmiyormuş çünkü kabul ettiklerinde birçok laf saydım ve mesafemi koydum diye suratsızmışım eee nasıl olmamı bekliyorlar sen düşmanımla dost oldun.Bende ne slm veririm ne alırım slmını görümcemin.kv demle mecburen işte görüştükce konuşuyorum ama yedirtmiyorum daha dün gorumcem evilerine gitmiş kalmaya madur olan benim ne kdr küs olsamda oraya gitmesi çok zoruma gidiyor onu yüceltmiş oluyor lğtfen akıl verin haksızmıyım
Eşim sağolsun yine aile sevdasından yaptırmadı inanın şuanki aklım olsa eşimede karşı çıkar yapardımKadın düpedüz hırsız
Bunun ailesi bilmem nesi mi kalmış
Elimi sürmez direk polisi arar ihbar ederdim bu ne saçmalık
Evet özel hayatı demek istediğim o kadar korkuyorlarki boşanırlar diye el pençe duruyorlar kızda parmağında oynatıyor oyunlarla dize getirmeye çalışıyor getiriyordaEltinizin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez isterse kocasıyla ayrılsın veya aşk tazelesinler orası ayrı
Görümcen başta olmak üzere hepsiyle araya mesafe koymak için bulunmaz bir fırsat kapatın hepsine kapınızı
Birde okadar altınla neden geziyorsunuz çok saçma
Hırsız evet ama eşimle olan ilişkimide kıslanıyordu bana hep diyordu bak eşin sana karşı nasıl benimki ilgisiz falan bende diyordumki seninki sinirli değil benimki sinirli ona bakarsan yani kıyaslama yapma onunda huyu öyle demekki derdim hep imrenerek bakardı demekkki içten içe hainlik düşünüyormuşKiskancliktan hirsiz olunmaz ki, kiskanclikla ne ilgisi var. Baya baya hirsiz buu
Eşim sağolsun yine aile sevdasından yaptırmadı inanın şuanki aklım olsa eşimede karşı çıkar yapardım
Neyini kıskandım mesela ? Şikayet ediceğimi söyledim hepsi eşim ilk başta üstüme üşüştü bu olay burda kapandı diye yeni evlenmişim ve yurtdışından gelin geldim karakol nerde bilmiyoeum bile kızın babası bana dediki lütfen uzatılmasın 600₺ Nakit paramda yoktu neyse kaybınız vericem dedi konu kapandı şuanki aklım olsa acımaz şikayet ederdimBence en başından beri iki elti birbirini kıskanıyordu
Öbür gelin hırsızlık yapıp yakalanıyor ve rezil oluyor çok aşşalık birşey ben olsam hepsine gülerdim has polis işini kesinlikle hallederdım degıl eşim tillahı gelse şikayetci olurdum ama missler gibi fırsat hepsine ağzıma gelenı söylerdim kontagıda keserdim zaten onlar birbirlerine düşerler yakında . Buldular bence belalarını
Ha sizde benle polemige girecekseniz hiç cevap yazmam okur gecerımburdan ekmek çıkmaz yani
Karakol nerde bilmiyor olabilirsiniz ama telefon edebilirsiniz öyle degilmiNeyini kıskandım mesela ? Şikayet ediceğimi söyledim hepsi eşim ilk başta üstüme üşüştü bu olay burda kapandı diye yeni evlenmişim ve yurtdışından gelin geldim karakol nerde bilmiyoeum bile kızın babası bana dediki lütfen uzatılmasın 600₺ Nakit paramda yoktu neyse kaybınız vericem dedi konu kapandı şuanki aklım olsa acımaz şikayet ederdim
Canım benim kıskanmıyorum yani sana hainlik yapan eltinle görümcen görüşse insanın canı sıkılmazmı yahu bende bi gariplik var demekki yada bazıları çok geniş.. size hainliği dokunan insanla konuşuyorsa zorunuza gitmezmi yani insanın değer görmeyip karşının egosunu yükseltmesi bilmiyorum bana dokunurKıskanıyormusunuz ayol şaka gibi
Doğru evet ama diyorumya yeni evliyim gerçekten sudan çıkmış balık nasıl oluyor öyledim ve eşimgil doğulu onlar için anneye karşı gelinmez zaten orda kvdem bi fenalaştı ambulans falan geldim bende olayın şokundaydım ve net söyledi kvdem kapatıcaksın bu konuyu altınlar bizimdi bize yapıldı dedi bende hala inat ediyordumki Hyr bana yaptı diye falan filan uzaklık oldu zaten bana kalsan hiç konuşmamda eşim her buluşmada yüzüme bakıyor soğukmu davranıyorum diye sadece annesiyle eskisi gibi olmasada mecburen konuşuyorumKarakol nerde bilmiyor olabilirsiniz ama telefon edebilirsiniz öyle degilmi
Bunca yaptıgına ragmen onunla irtibat halinde olmaları her insani hem öfkelendirir hemde kıskandırır bu gayet normal ama ben hepsine yalnızca zavallı oldukları için acırdım sizede tavsiyem bu
Bırakın bekleyin demedi demeyin birbirlerine düşecekler sizde hiçbiriyle konuşmayın