- 12 Mayıs 2022
- 99
- -39
- 31
-
- Konu Sahibi yorgunanne90
Çok doğru ve bu yüzü verdikleri için geçen senede kocası ilgi göstermiyor diye babasını çağırmış uzaktan aile dostunuzun düğününe gidiyoruz diye bu bahaneylede gorumcemi arıyor diyorki benim altınlar sizde ya şartınızı hala duruyormu verin düğüne gidicem gorumcemde bilmiyorum diyor oysaki satmışlar herhalde eltimde diyor tmm neyse soyleme annene.Evinin çoğu eşyasını alıp eşini terk etmişti duygu sömrüsü yapıp resimlerini bırakıp not yazmış neymiş ilgisizmiş falan.memleketine gidene kdr kaynım işteyken aşkım gidiyoruz diye msjlaşıyor uzaklaştırma veriyor kaynım ve ailesi icin..kaynım işten akşam evine geliyorki eşyalar yok arıyor eşini işte ilgisizsin bitti falan amaçları ders verelim akıllansın yani..telefonlarına bile bakmıyorlardı kvdemler arıyor insan yerine koymuyorlardı baktılar kaynın ciddi boşanacak U dönüşü yaptılar neymiş cocukları varmış yuvası yıkılmasın tmm orası beni ilgilendirmiyor ama böyle bi insanla konuşup can ciğer olup ben naptım sana be pislik görümce bu zoruma gidiyor kvdem gidip gelmez ama gorumce bizi çatlatmak icin herşeyi yapıyor başarıyordaAraya koydugunuz mesafeyi sakin bozmayin.Hirsizlik bu dupeduz ve buna goz yumuyorlar.bu şekilde devam ettirilen yuvadan blne hayir gelirse.
Değilmi yani bunlar nasıl böyle haksızlığı kabul ediyorlar deliricem neymiş cocuklarının hatırı icinmiş oysaki sen gelinle mesafeni koyabilirsin çocuğunu niye bahane ediyosunHirsizlik yapan birini evime almak istemezdim. Evine hirsiz sokanada sasiririm
Şeytana uymuş öyle diyorlar..bende diyorumki şeytana uyan özür diler ama bu diyorki ikimiz birlik olup hırsızlık süsü verdik yani ne kadar tehlikeli.kendi kapalı kuran falan okuyan biriydi ben açığım diye bu sene açıldı :)) ojeler afrika örgü saçlar şaka gibi :)))Ayy yokk artık olaya bak. Nasıl guveniyolarmis acaba?
Bana tuhaf geldi. Cocugumun hirsiz biriyle beraber olmasini tasvip etmezdim. Ayril diyemem ancak onaylamazdim.Değilmi yani bunlar nasıl böyle haksızlığı kabul ediyorlar deliricem neymiş cocuklarının hatırı icinmiş oysaki sen gelinle mesafeni koyabilirsin çocuğunu niye bahane ediyosun
Çok doğru o yüzden mesafeliyim ma böyle duyunca gitmiş orada kalmış alev topuna dönüyorum o hısızı sevindiriyorlar keyif alıyordur oysaki inanın sessiz biriyimdir saygımda kusur etmedim sadece bu olayda dedimki kvdemlere çok genişsiniz nasıl kabul ediyorsunuz yani yediremiyordumYa bosver ne kadar uzak o kadar iyi...
Azicik aşım kaygisiz başım.
Kendi cevreni degistir evdemisin calisoyrmisnn bilmem de mesgale bul yeni arkadaslar bul. onlari düşünmene vakit olmasin .
Hic biri ile konuşma kp ky elti görümce insanlari bu kadar takmayın yuceltmeyin taktığınız icin