Lütfen akıl verin benmi yanlışım :((

yorgunanne90

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
99
-39
31
Merhaba yeni üye oldum 3 yıl olacak evliyim.konuya gireyim evlendiğimin ilk senesi eltim bayram günü kayınvalidemin evindeyiz kayınvalidem çantalarınızı gidin cocuk odasında dolaba saklayın kalabalık demişti çünkü ikimizinde düğün takıları yanlarımızdaydı (1 ay arayla düğünümüz oldu) ve bu olay düğünden 2 ay sonra oluyor.bu elti olacak bi yalandan kocasını arayıp karnım çok ağrıyor bahanesiyle hastaneye gitti (1 gün onceside aynısını yaptı serum bağlamışlardı ).bu çantasını alırken benim çantamı aç altınlarımın olduğu keseyi al.Kayınvalidem ve ailemin taktıkları vardı 50 milyara yakın takılarım ve 3 sene öncesi düşünün.neyse bu arada beni yokluyo işte hastanedeyim sen naptın falan hani öğrendimmi diye.Akşam oldu bunlar geldi evinede uğramış bu eşi diyorki yolda düşmüş gibi yapmış istifra ettim lavaboda eve üstümü değiştirmem lazım diye evinede uğramış altınları saklamış.Artık bizde eve gidecektik akşam ev yine kalabalık çantamı aldımki yarıya kdr açık baktm altın kesesi yok ev tabi bi coştu.kayınvalidem bi fenalaştı duyunca eltim olacak pislikte anneciğim merak etme çalana zehir zıkkım olur diye beddua veriyor.eşimle evime gidip bir baktık evdemi unuttum diye yok diyorumki eminim çantamdaydı.eşim dedi kim biliyordu yerini işte annesi ve yengesinin bildiğini söyledim abisini aradı evinin kilidini eşinden gizli ver bakıcam diye tabi karısı paniklemiş eve gidelim karnım ağrıyor falan.görüncem ben eşim gittik aradık en son bulamadık günahını aldık diye pes etmişken gorumcem dedi bu çanta ne bi açtıkki benim keseyi hastanede peçeteyle doldurmuş şıngır şıngır ses çıkmasın diye ve bez poşetin içine gardrop arkasına sıkıltırmış.Allah o kdr büyükki bulduk o gün neyse bulduk falan dedik ailesini çağırdılar eltimin bana güya şaka yapmak istemiş korkutmak istemiş sonra bahanesi kocasına ders vermekmiş onu aldattı diye ne alakaysa.bu 1 ay ailesinin evindeyken diyoki benle iş birliği yapmış çaldı süsü verdirmek icin.bu geri geliyo tabi ben çıldırıyorum nasıl ağzının payını vermezsiniz iftira atıyor diye kayınvalidemde oglumun hatrına yuvası yıkılmasın diye affediyoruz dedi.son durum nemi ? Hepsi konusuyor görümcemle bildiğiniz araları eskisinden iyi ve ben bunu yediremiyorum hepsiyle aramı açtım iftira atıyor ve kabullendiniz diyr bana dedikleri biz yalan söylediğini biliyoruz ama oglumun yuvası yıkılacak oluyor.Görümcemde beni sevmiyormuş çünkü kabul ettiklerinde birçok laf saydım ve mesafemi koydum diye suratsızmışım eee nasıl olmamı bekliyorlar sen düşmanımla dost oldun.Bende ne slm veririm ne alırım slmını görümcemin.kv demle mecburen işte görüştükce konuşuyorum ama yedirtmiyorum daha dün gorumcem evilerine gitmiş kalmaya madur olan benim ne kdr küs olsamda oraya gitmesi çok zoruma gidiyor onu yüceltmiş oluyor lğtfen akıl verin haksızmıyım

Ya bosver ne kadar uzak o kadar iyi...
Azicik aşım kaygisiz başım.
Kendi cevreni degistir evdemisin calisoyrmisnn bilmem de mesgale bul yeni arkadaslar bul. onlari düşünmene vakit olmasin .
Hic biri ile konuşma kp ky elti görümce insanlari bu kadar takmayın yuceltmeyin taktığınız icin

Haklı ya da haksız yok. Bir olay yaşamışsınız, mesafenizi koymuşsunuz, insanları hayatınızdan çıkarmışsınız buraya kadar normal. Ama başka insanlar benim için benim istemediklerimi hayatından çıkarsın derseniz olmaz. Herkesin kendi bileceği şey, kendi kararı.

Ayrıca niye herkes çantasında altınla geziyor sürekli? Delirdiniz mi? Banka denen şeyden haberiniz var mı?

Görümcem kardeşlerine çok bağlı biri..eşim hep beni savundu hatta aralarında ne olduysa görümcemi tokatlamış karıma saygı duyacaksın diye oda bizi çatlatmak için eltim ve kaynımla iyi oluyor.Surat askınlığım söylediğim sözlerde yediremediğimden nasıl ağzının payını vermezsiniz diye kız baktı boşanacak kaynım iş ciddi 1 buçuk ay baba evinde kaldı böyle bir iftiRa attı inanın 3 sene oldu kabul edemiyorum çok zoruma gidiyor tatlı dilliymiş işini biliyormuş.ya allah aşkına ben nasıl tatlı dilli olayım size bildiğiniz düşmanımı yücelttiler ve dost oldular yani o kahkah gülüyordur eminim aralarını nasıl bozdumda benle iyi oldular diye.Ne kdr konuşmasamda görümceyle işte gidip gelmesi çok zoruma gidiyor ağlıyorum aklıma geldikce bu insanlar neden bu kadar sahte yani yalaka mı olmak lazım.eltimde onca arkalarından dedikodularını yapmış insan

Araya koydugunuz mesafeyi sakin bozmayin.Hirsizlik bu dupeduz ve buna goz yumuyorlar.bu şekilde devam ettirilen yuvadan blne hayir gelirse.
Çok doğru ve bu yüzü verdikleri için geçen senede kocası ilgi göstermiyor diye babasını çağırmış uzaktan aile dostunuzun düğününe gidiyoruz diye bu bahaneylede gorumcemi arıyor diyorki benim altınlar sizde ya şartınızı hala duruyormu verin düğüne gidicem gorumcemde bilmiyorum diyor oysaki satmışlar herhalde eltimde diyor tmm neyse soyleme annene.Evinin çoğu eşyasını alıp eşini terk etmişti duygu sömrüsü yapıp resimlerini bırakıp not yazmış neymiş ilgisizmiş falan.memleketine gidene kdr kaynım işteyken aşkım gidiyoruz diye msjlaşıyor uzaklaştırma veriyor kaynım ve ailesi icin..kaynım işten akşam evine geliyorki eşyalar yok arıyor eşini işte ilgisizsin bitti falan amaçları ders verelim akıllansın yani..telefonlarına bile bakmıyorlardı kvdemler arıyor insan yerine koymuyorlardı baktılar kaynın ciddi boşanacak U dönüşü yaptılar neymiş cocukları varmış yuvası yıkılmasın tmm orası beni ilgilendirmiyor ama böyle bi insanla konuşup can ciğer olup ben naptım sana be pislik görümce bu zoruma gidiyor kvdem gidip gelmez ama gorumce bizi çatlatmak icin herşeyi yapıyor başarıyorda

Hirsizlik yapan birini evime almak istemezdim. Evine hirsiz sokanada sasiririm
Değilmi yani bunlar nasıl böyle haksızlığı kabul ediyorlar deliricem neymiş cocuklarının hatırı icinmiş oysaki sen gelinle mesafeni koyabilirsin çocuğunu niye bahane ediyosun

Ayy yokk artık olaya bak. Nasıl guveniyolarmis acaba?
Şeytana uymuş öyle diyorlar..bende diyorumki şeytana uyan özür diler ama bu diyorki ikimiz birlik olup hırsızlık süsü verdik yani ne kadar tehlikeli.kendi kapalı kuran falan okuyan biriydi ben açığım diye bu sene açıldı :)) ojeler afrika örgü saçlar şaka gibi :)))

Çok doğru o yüzden mesafeliyim ma böyle duyunca gitmiş orada kalmış alev topuna dönüyorum o hısızı sevindiriyorlar keyif alıyordur oysaki inanın sessiz biriyimdir saygımda kusur etmedim sadece bu olayda dedimki kvdemlere çok genişsiniz nasıl kabul ediyorsunuz yani yediremiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…