Lütfen akıl verin benmi yanlışım :((

Yani küçük bi laf gel git değilki ve onların evindeyken olan bişey olay anında anneciğim merak etme helallikle aldınız bulunur deyip hırsıza beddua eden kişi oysaki çalan o yani böyle oyuncu bi insana aman benim sorunum değil konuşurum demekte benim için genişlik bu bi el değil gelinin sana hainlik yapıyor sonuçta bana yakan kvdemgil

Tamam ben yaptığı doğru demiyorum ama siz anlamıyorsunuz gelinin hainlik yapması kayınvalidenizin sorunu. Siz niye onun adına düşünüyorsunuz? Sizin için genişlik ama onlar için değil demek ki. Onlar sindirmişler. Size uymazsa görüşmez konuşmazsınız bu kadar basit.

Sizde haklısınız belki ama insan başına gelince farklı düşünebiliy zaman böyle hırsızla kötü olmamak için benle kötü olmuş oluyor ve ayrıca gelini daha ellerini öpmesi lazım neden kocasıyla kötü olsun

Yine de görümcenizin hakkını yemeyelim, siz tam pes etmişken o bulmuş altın kesesini. Altınınızı emniyetli bir yerde veya banka kasasında tutun böyle bir durum yaşanmışken artık eskisi gibi olmanız pek mümkün değil eltinizle. Ama onunla konuşmaya devam ediyorlar diye görümce ve kayınvalideye cephe almak da doğru değil, mesafeli de olsanız selamınızı eksik etmeyin, kin gütmeyin derim. Diğer kişi eltiniz içinse aman uzak durun.

Hiçbiri ile görüşmeyin asla...

O sizinle kötü olmuyor ki siz onunla kötü oluyorsunuz. Araya mesafe koyan, tepki gösteren, laf söyleyen, görüşmemeyi seçen, bir şeylerden rahatsız olan taraf sizsiniz. Sizin kararınız sonucunda kötü oldunuz. Kayınvalideniz gelip size bir şey demedi neticede. Gelin kocasıyla kötü olacak demiyorum zaten

Son düzenleme:
Ben daha doğrusu görümcem için sinir oluyorum benim annemin bir lafına mesafeli oldu benle ama eltimin onun hakkında zehir zemberek dedikodularını yuttu bende o hırsızlıgı bana yaptıgında sen gelinine neden ağzının payını vermiyorsun ne demek iş birliği yapmışız dedim diye sert konuştum diye bu tavırlar ben şımarmışım her ailede sorun olurmuş.Benim düşüncem belliki size çok yanlış geliyo.Bende böyle bana veya yakınıma yanlışı dokunan insana hiçbirşey olmamış gibi davranamam çünkü ucu diğer oğluma dokunuyor ve soğurum o kişiden

Kendinizde bir düşünün böyle bir olay gelse başınıza hiçbirşey olmamış gibi eltinizle konuşsalar ve bu insan sizin için iftira atıyor ama onlar hala konuşsa kabullenebilirmisiniz ?

Koca bir YUUUUUHH
Millet de ne cesaret var, insanlar ne kadar kotu kalpli
Malesef öyle hiçkimseye güvenemiyorum artık o kadarda iyi anlaşırdık…kıskançlıktan yapılmış bişey bence eşimin eski sevgilileriyle olan resimlerini atmıştı bana eşim bile o bunları nerden buldu diyordu fazla Yaman biri :)) aramızı bozmak için yani bi ortamda bile kvemde farketmiş gülümseyip bize bakardı eşim hep iltifat ederdi sarılırdı kıskançlık yapıyordu kendi tesettürlüydü bana derdiki sende kapan bak kvdemler çok sever kapalı gelin hem giysilerim var kardeş kardeş giyiniriz derdi sanki ben kapansam alamicam baktı olmadı geçen sene açılmış ve afrika örgülü falan bari biraz daha göze batmamaya çalış :)))

O zaman yapabilecek birsey yok.Yani eltim benim altınlarımı çalmış olsaydı zaten bu en büyük rezillikti.Daha nasıl rezil olunur bilmiyorum.Siz uzak durun eşiniz de ne yaparsa yapsın boşverin.

Zamanla alışırsın hatta komik gelir gülersin, böyle karaktersiz insanların ilişkilerine dahil olmamak en büyük nimet emin ol, bırak koyunlarında yılancıklar beslemeye devam etsinler. Sizin o altınları bulabilmiş olmanız mucize zaten, yatın kalkın şükredin, kadın tam bir düzenbaz. Hasta oldum hastane, kustum üstümü değiştireyim, altınlar ses yapmasın diye peçete, dizi senaryosu gibi evlerden ırak

Ne desen haklısın ama insanlar doğrudan yana olmadıktan sonra senin elinden bir şey gelmiyor. Sen görüşme ya da denk gelince konuşma ama eşini ailesinden uzaklaştırmasan iyi olur, ortaklıkları var sonuçta küsken yürümez. Ayda yılda bir idare edeceksin mecburen

İyi de bu kıyafet kıskanma maharet yarıştırma falan değil ki, kadın bildiğiniz hırsız, hırsız olduğunu bildiğiniz komşunuzla bile aranıza mesafe koyarsınız, ben bile buradan baktığımda "onları çalamadın gel bizimkileri çal" demişler gibi hissediyorum. Hırsız da kucaklanmaz ki
Kaynın bilmiyordur, bilse elti o kadar dolap çevirmez.

Yani inşallah öyledir eğer öyle değilse eşiniz ortak işte de dolandırılıyordur muhtemelen

Eşin seni anlıyor ve destekliyorsa, gerisi gerçekten önemli değil. Abisi ile tabii ki arası bozulmasın, yengeyle gorusmuyorsa seni zorlamıyorsa ve evinize sokmaya çalışmıyorsa problem yok. Fazlasini bekler ve surekli soylenirsen hakliyken haksiz olursun, uzatan ve dırdır eden olursun, hazmedememen normal ama artık sal bence.

Koca bir YUUUUUHH
Millet de ne cesaret var, insanlar ne kadar kotu kalpli
Malesef öyle hiçkimseye güvenemiyorum artık o kadarda iyi anlaşırdık…kıskançlıktan yapılmış bişey bence eşimin eski sevgilileriyle olan resimlerini atmıştı bana eşim bile o bunları nerden buldu diyordu fazla Yaman biri :)) aramızı bozmak için yani bi ortamda bile kvemde farketmiş gülümseyip bize bakardı eşim hep iltifat ederdi sarılırdı kıskançlık yapıyordu kendi tesettürlüydü bana derdiki sende kapan bak kvdemler çok sever kapalı gelin hem giysilerim var kardeş kardeş giyiniriz derdi sanki ben kapansam alamicam baktı olmadı geçen sene açılmış ve afrika örgülü falan bari biraz daha göze batmamaya çalış :)))
O zaman yapabilecek birsey yok.Yani eltim benim altınlarımı çalmış olsaydı zaten bu en büyük rezillikti.Daha nasıl rezil olunur bilmiyorum.Siz uzak durun eşiniz de ne yaparsa yapsın boşverin.
eşimde konuşmuyor ailesi daha dogrusu kız kardeşi konuştuğu için tepkiliydim sanırım bu olayı unutup kim ne yaparsa yapsın üzülmemek kafaya takmamak

Tşkr ederim

Yani zannetmiyorum bende sadece sinirden aslında öyle düşünüyorum allah var kaynım böyle bir insan değil çok etkilendi bu durumdanda

Yok asla uzaklaştırma gibi bir niyetim yok ne abisi ne anne bacısı için.Kayınvalidemle arkadaş gibiydik bu olaydan önce ben yine özür diledim söylediğim sözler için ama çok üzüldüğümü falan kendide hep der en sevdiğim gelinimsin oturup kalkmanla saygınla gurur kaynağımsın diye ama sanırım hiçbir şekilde önemsememek lazım ve kulak arkası yapmam lazım

Gerçekten öyle kaynımda o olay günü toplandık benim evimde sinirden gülüyo diyo arabadan indik yürüyorum bi baktım arkamdan aaaa diye bağırdı düştüm diye sonra lavaboya gitmem lazım kotuyum falan demiş hastanede :))) gerçekten öyle ve bulunduktan sonraki o bakışlarını bana unutmicam o vicdan azabıyla bakışları ama sonraktan iftira attı demekki vicdan yapmamam gerekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…