Lütfen akıl verin benmi yanlışım :((

Eşiniz ne diyor bu duruma bence onun ne dediği hepsinden önemli eğer arkanızdaysa hiç bir şeyi kafanıza takmayın eşiniz sizi haklı gördüyse aranıza mesafe koyun yüz göz olmayın bayramlar özel günler dışında çok gidip gelmeyin he gidilirse eşiniz için bir kaç saat dayanın hiç bir şeyinizi anlatmayın özelinizi kendi ailenizde ki durumları vs gittiğiniz zamanlar sadece dinleyici olun eğer yorum yaparsanız yine yarın onlar iyi olur siz kötü.. en güzeli bu bence tamamen silin diyemiyorum çünkü eşinizin ailesi mecbur katlanıyorsunuz ama dediğim gibi burada önemli olan eşinizin size olan yaklaşımı

Sizin düşmanınız diye onlar da düşman olmak zorunda değil. Eş ailesine bu noktada kızmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Sizin tavırlarınız sizi bağlar. Bahsi geçen kişi gelinleri, abisinin-oğlunun eşi. Ona göre aralarını bozmak istemeyebilirler. Kaldırabiliyor demek ki hırsızlığızı. Herkesin bireysel ilişkisi sadece kendini ilgilendirir. Herkes kendinden mesul. Görümceyle elti görüşüyor diye ağlamakta ne bileyim garip bir durum. Siz istemiyorsanız koyun mesafenizi istemezseniz de hiç görüşmeyin

Yani güya orada şaka yaptııımmm diyecekmiş :)) eee bunun şakasımı olur hem çalındıgında çalmakta için verdiğin beddua ? :)) kendine beddua etmiş oldu para bu kadar insanları bozmuş ve oda değil sonra eşine ceza vermek icinmiş yeni evli zaten ve eşi onu aldatmıştı bunu yakalamıştı eeee ben ne alaka ?? şaka gibi :)))konuşma sebepleri oğullarının hatırınaymış ama yok yani bahane

Yani bence burda verilen değer ve haklının yanında olmak.Ben dışarıdan biri olsam böyle bişeyi anlatsalar o hırsız olanla asla dost olmam mesela ki bunları yaşayan bizzat kendileri geliniyle mesafeyi koymalıydı kendi görüşüm.Evet aptalca ama ben giriş katında oturuyordum evde bırakamazdım bankada eşimin akrabasının çalıştığı bankaya koyacaktık oda izindeydi gelince kasa açalım dedi bizde önemsemedik ya saçma sapan işler işte

pardon da boşverin Allah aşkına
eltimle nasıl küsmezler takıntısı olmuş resmen

siz onların çocuğu değilsiniz unutmayın
sizi tutarlarsa diğer oğulları etkilenecek o yüzden görmezden geliyorlar

yerinizde olsam görümce ile kv ile hiç küsmezdim elti benim için biterdi

Evet açıkta verdi geçen sene eşini terketti.ya babamın yaşadığı memelekete gelirsin yada boşanırım dedi kaynımda boşanmak isteyince baktılar ciddi U dönüşü yaptılar :)) kaynım işteyken güya babasıgillerle uzak memleketteki dost düğününe gidicez diye altınlarınıda istiyor gorumcemgilden alamadı tabi giderken onlarıda alayım düşüncesindeydi oysaki düğün felan yok yalan eşyalarını alıp uzaklaştırma verip terkediyor evi.kaynım işten gelince farkediyor neymiş ilgisizmiş ve eltimin babası diyorki kaynıma ya sen buraya gel yada boşanın kızım senin aileni istemiyor ve buna ramen yine o iyi

Yerlerinde olsam yuvası yıkılmasın diyeceğime oğlumu boşanmaya ikna ederdim. Bırak kendi hallerinde takılsınlar bacım, emin ol onlarsız daha mutlu olursun.
Canım duydukça aman banane diyemiyorum keşke diyebilsem kanım çekiliyo ya ben size naptım illaki yalakamı olmak lazım eltimde aşkım bitanem kuşum diye konuşan yalakamı yalaka bi insan bundan hoşlanıyorlar.evet mesafemi koydum gidip gelmem nadiren görüştüğümde kayınvalidemle konuşurum eşimle tartışmamak adına ama görümceme slm vermem yok gibi

Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş karışmayın size dokunan kısmı yok artık ne halleri varsa siz oturun izleyin bırakın rezilliklerinde boğulsunlar siz eşinizle mutluysanız ayrı bir evde yaşıyorsanız eşiniz durumun farkındaysa bunun üstü sizin takıntınız boşuna hayatınıza toksik enerji çekmeniz olur buna gerek var mı

Ayyyy cok tehlikeli bir elti. Bu nedir boyle ne demek hirsizlik yapip saka yaptigini soylemek. Kimi kandiriyor ? Hadi siz inandiniz Allah i da mi kandiriyorsun? Ama bu seninle eltin arasinda. Eltine tavir alacak olan sen ve esin. Gorusmemeniz en dogrusu. Ama kayinvaliden vr gorumcen gorusebilir cunku senin kustugun insanla onlar kusmek zorunda degil

Okuduklarım doğru mu ?O halde kadın bildiğiniz hırsız.Digerleri de bunu kabulleniyor yani.Ilginc bir durum.Yerinizde olsam hiç biri ile bir ömür görüşmem.
Bende görüşmek istemiyorum ama eşimle tartışıyorum bana diyorki senin kardeşlerinin başına böyle bu durum gelse sizde affederdiniz mecbur diyorumki bak gelmez demiyorumki allah korusun ama kardeşlerimşnde başına gelebilirdi eşlerinin ama yemin ederimki asla konuşmazdım hatta yuvandır bozulmasın asla demezdim böyle bir yılanla konuşamazdım.yeni düğün yapılmış o kdr masraf oldu elaleme zaten rezil olduk duyan duydu bide boşanırsa o kdr masraf yaptık diyor yani o kadar geri kafalı insanlar :)) eşimde ailesine yapıyor bildiğiniz oda çok birbirlerine girdiler ama ortak işleri var lütfen konuyu kapat ailemden olucam diye konuşturmuyor

Tşkr ederim Öylede işte insan duyunca tüm modu düşüyor mesafemide koydum zaten düşmanımla dost olanın bende değeri olamaz.Eşimde çok çabaladı almayın bunu ailemize diye ağladı da ama annesi olacak yuvasımı yıkılsın abinin dedi hep susuyuruyordu eşimgil birbirlerine bildiğiniz tapıyorlar ailesiyle çok kötü oldu olmamak adına hep der lğtfen uzatma boşver ailemle kötü olucam diye ortak iş yeri çalıştırıyorlar ve abisinede çok düşkün boşver bizimle bundan sonra işi olamaz diye onla konulmuyoruz ama eşim abisiyle ailesiyle iyi yani

İnsanların sizden farklı düşünceleri olabileceğini kabullenmelisiniz. Siz görüşmezsiniz bir başkası umursamaz. Sizin bakış açınızla hareket etmez ki kimse.

Bana tuhaf geldi. Cocugumun hirsiz biriyle beraber olmasini tasvip etmezdim. Ayril diyemem ancak onaylamazdim.
Dediği tek şey rezil olmayalım 1 aylık evliyken boşandı demesinlermiş kendileri doğulu saçma sapan düşüncelere sahipler yuvası yıkılmasın dediler eltide 1 sene sonra baba evin kaçtı uzaklaştırma verip ilgisizmiş kaynım ve aileni istemiyorum buraya babamgilin memleketinde yaşayacağız yoksa boşanalım diye tehdit etti boşanacağına emin olunca U dönüşü yaptı yani herkezi parmagında oynatıo

Evet biz eşimle konuşmuyoruz ama bilmiyorum ya oğlumla gelinime bunu yapanla konuşamazdım.

Esin senin gorusmenene laf etmesin sen de onun gorusmesine laf etme. Konuyu boyle kapatin artik. Senin istedigin tavri koymamislar kendilerinin bilecegi is herkes kendine yakisani yapar.

Niye polisi cagirmadiniz ben orasini hic anlamadim. Ha o kadar altinla niye geziyorsunuz orasini da anlamadim
Yeni evliydik 2 aylık ve evim giriş katı o zaman cam balkonda yapılmamıştı binanın dış görünümünü bozamayız diye ev sahibimiz kabul etmemişti evde bulundurmuyordum biryere giderken..bankaya kasaya koyacaktık oda eşimin akrabası senelik iznindeydi onun çalıştığı bankaya koyarız düşüncesiyle koymamıştık diyorumya 2 aylık evliydik daha.Polisi eşim çağırtmadı abim var işin içinde diye birde ev bayram günü kalabalık misafirlere evde unutmuşuz dedirttiler rezil olmamak adına şimdiki aklım olsa saçınada yapışır girişirdim pisliğe poliside çağırırdım bilsemki aratmıyorlar bağırırdım poliiiis diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…