- 28 Şubat 2017
- 8.222
- 23.223
-
- Konu Sahibi yorgunanne90
Senelik izin 2 ay sürmez ki sürekli niye kasadan alıyorsunuz vallahi anlamadığımdan soruyorumYeni evliydik 2 aylık ve benim düğünden 1 ay sonra eltimin düğünü oldu.açıkcası nereye gidersem taşımak zorundaydım evim giriş kat olduğundan ve eşim beklememi istiyordu akrabasının çalıştığı bankadan açtıralım diye oda senelik iznindeydi o süre zarfında bunlar oldu.zatende düğün sezonu hep düğünlere gidiyorduk açıkcası git kasadan al her birkaç güne yapamazdık
Ay bi de kardeşini mi dövmüşSiz deli misiniz yanınızda çil çil altınla geziyorsunuz, derdiniz ne?
Olay olduğunda iki aylık evliymis,ne ara aldatılmış elti?
Kadın sizin yuzlerce altininizi çalmış. Neden polise gitmediniz?
Esin manyak mi 'karima saygı duy' diye kız kardeşini dövüyor. Saygıyı öğreten insana bak yaa...
El cevap, sülale boyu normal değilsiniz . Bosver, hırsızla ugursuzla arkadaş olmak isteyen olsun. Elbet onlardan da çalar bir seyler
Dediğim gibi 2 aylık evliyim ve düğün sezonu Her birkaç güne alamazdım kasadan.valla aldatıldı eşinin parmağını telefona bastı el iziyle açılıyordu olaylar yaşandı o aynı günde aşkım cimcimli konuşuyordu hepimiz şok :)) polise eşim istemedi abim var arada olmaz kapatalım konuyu diye yani bende yerlere atamazdım kendimi sanki polis ne yapıcak hapisemi atıcak iki ifade alıp gönderiyo..kendi annem bişey soylemiş oda karını. Annesi falan diye konuşunca tokatlamış saygı duyucaksın eşime diye..normal değilsiniz diye bişey yok onlar normal değilSiz deli misiniz yanınızda çil çil altınla geziyorsunuz, derdiniz ne?
Olay olduğunda iki aylık evliymis,ne ara aldatılmış elti?
Kadın sizin yuzlerce altininizi çalmış. Neden polise gitmediniz?
Esin manyak mi 'karima saygı duy' diye kız kardeşini dövüyor. Saygıyı öğreten insana bak yaa...
El cevap, sülale boyu normal değilsiniz . Bosver, hırsızla ugursuzla arkadaş olmak isteyen olsun. Elbet onlardan da çalar bir seyler
Yeni gelin düğünde takıp oynarken şıngır şıngır sallayacak çünküSenelik izin 2 ay sürmez ki sürekli niye kasadan alıyorsunuz vallahi anlamadığımdan soruyorum
Yani her 3,4 güne düğünleri oluyordu burdada adetmiş yeni gelin düğünlerde altınlarını takarmış. çevreleride çok her 3,4 güne bankadan altın al bırak yapamazdımSenelik izin 2 ay sürmez ki sürekli niye kasadan alıyorsunuz vallahi anlamadığımdan soruyorum
Şaka mı ? Ciddi ciddi kro gibi her düğünde altınları mı takıyomuşYeni gelin düğünde takıp oynarken şıngır şıngır sallayacak çünkü
Valla ya :)))Yeni gelin düğünde takıp oynarken şıngır şıngır sallayacak çünkü
Siz şaka mısınız ya eşinizin sülalesi adetleri komple delice beni biri boğazlasa takmam görmemiş gibiYani her 3,4 güne düğünleri oluyordu burdada adetmiş yeni gelin düğünlerde altınlarını takarmış. çevreleride çok her 3,4 güne bankadan altın al bırak yapamazdım
Valla Türk adeti böyle :)) ben takamadan gidiyordu :))Şaka mı ? Ciddi ciddi kro gibi her düğünde altınları mı takıyomuş
Büyük konuşmayın :) Türk adeti böyle eşim ailesinin değil banada garip geliyo ama böyle :)Siz şaka mısınız ya eşinizin sülalesi adetleri komple delice beni biri boğazlasa takmam görmemiş gibi
Bende Türküm hiç duymadım böyle adet yani nereden bakarsan bak saçma altına uygun kıyafet her düğünde nereden bulunur diye düşünüyorumValla Türk adeti böyle :)) ben takamadan gidiyordu :))
Hyr canım konu sahibinin hoşuna gitmedi sadece görümcemin benden haz almadıgını hakkımda konuşurken eşiminde sinirlenip yaptığı olayı anlatıyorumAy bi de kardeşini mi dövmüş
Konu sahibinin de hoşuna mı gitmiş bu?
Bende Türküm gayet de büyük konuşuyorum bir kere evlendim kimse böyle bir şey talep etmedi etse de yaptıramaz ilk defa takım olmuş gibi her düğüne kro gibi düğün altını mı takacağım takarım sade su yolu bir pırlanta zarif iki parça yeter o kadar giyeceğim kıyafet kaldırıyorsaBüyük konuşmayın :) Türk adeti böyle eşim ailesinin değil banada garip geliyo ama böyle :)
Altın her kıyafete uyuyo yani yakışıp yakışmadığına bakmıyorlar :)Bende Türküm hiç duymadım böyle adet yani nereden bakarsan bak saçma altına uygun kıyafet her düğünde nereden bulunur diye düşünüyorum
Ben italyan mıyım acaba?Büyük konuşmayın :) Türk adeti böyle eşim ailesinin değil banada garip geliyo ama böyle :)
Yani ben sakınca duymuyordum tüm kollarda dolu dolu değildi zaten.Bende Türküm gayet de büyük konuşuyorum bir kere evlendim kimse böyle bir şey talep etmedi etse de yaptıramaz ilk defa takım olmuş gibi her düğüne kro gibi düğün altını mı takacağım takarım sade su yolu bir pırlanta zarif iki parça yeter o kadar giyeceğim kıyafet kaldırıyorsa
Eşinize tepki vermediniz ama kardeşine nasıl vurursun diye. Kardeşe kalkan o el size de kalkar bir gün.Hyr canım konu sahibinin hoşuna gitmedi sadece görümcemin benden haz almadıgını hakkımda konuşurken eşiminde sinirlenip yaptığı olayı anlatıyorum
Tamamen sizin düşünceniz tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama her kıyafete de kolda altın olmaz benceAltın her kıyafete uyuyo yani yakışıp yakışmadığına bakmıyorlar :)
Canım ben Fransa’da yetiştim ama garipsemedim sen neden bu kdr garipsedin ? Ben kendi köyümdede görüyordum yeni gelin takılarını takıyordu neden garipsediniz :)) topu topu 1 set gramı yuksek bilezik :)Ben italyan mıyım acaba?
Yok öyle bir adet arkadaşım, hoşuna gitmiş senin de şıngır şıngır gezmek. Beni öldürseler takmam mesela onları.?
Ben bir kek miyimBen italyan mıyım acaba?
Yok öyle bir adet arkadaşım, hoşuna gitmiş senin de şıngır şıngır gezmek. Beni öldürseler takmam mesela onları.?