Lütfen akıl verin benmi yanlışım :((

Senelik izin 2 ay sürmez ki sürekli niye kasadan alıyorsunuz vallahi anlamadığımdan soruyorum

Ay bi de kardeşini mi dövmüş
Konu sahibinin de hoşuna mı gitmiş bu?

Dediğim gibi 2 aylık evliyim ve düğün sezonu Her birkaç güne alamazdım kasadan.valla aldatıldı eşinin parmağını telefona bastı el iziyle açılıyordu olaylar yaşandı o aynı günde aşkım cimcimli konuşuyordu hepimiz şok :)) polise eşim istemedi abim var arada olmaz kapatalım konuyu diye yani bende yerlere atamazdım kendimi sanki polis ne yapıcak hapisemi atıcak iki ifade alıp gönderiyo..kendi annem bişey soylemiş oda karını. Annesi falan diye konuşunca tokatlamış saygı duyucaksın eşime diye..normal değilsiniz diye bişey yok onlar normal değil

Senelik izin 2 ay sürmez ki sürekli niye kasadan alıyorsunuz vallahi anlamadığımdan soruyorum
Yani her 3,4 güne düğünleri oluyordu burdada adetmiş yeni gelin düğünlerde altınlarını takarmış. çevreleride çok her 3,4 güne bankadan altın al bırak yapamazdım

Yani her 3,4 güne düğünleri oluyordu burdada adetmiş yeni gelin düğünlerde altınlarını takarmış. çevreleride çok her 3,4 güne bankadan altın al bırak yapamazdım
Siz şaka mısınız ya eşinizin sülalesi adetleri komple delice beni biri boğazlasa takmam görmemiş gibi

Büyük konuşmayın :) Türk adeti böyle eşim ailesinin değil banada garip geliyo ama böyle :)
Bende Türküm gayet de büyük konuşuyorum bir kere evlendim kimse böyle bir şey talep etmedi etse de yaptıramaz ilk defa takım olmuş gibi her düğüne kro gibi düğün altını mı takacağım takarım sade su yolu bir pırlanta zarif iki parça yeter o kadar giyeceğim kıyafet kaldırıyorsa

Yani ben sakınca duymuyordum tüm kollarda dolu dolu değildi zaten.

Ben italyan mıyım acaba?

Yok öyle bir adet arkadaşım, hoşuna gitmiş senin de şıngır şıngır gezmek. Beni öldürseler takmam mesela onları.?
Canım ben Fransa’da yetiştim ama garipsemedim sen neden bu kdr garipsedin ? Ben kendi köyümdede görüyordum yeni gelin takılarını takıyordu neden garipsediniz :)) topu topu 1 set gramı yuksek bilezik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…