-
- Konu Sahibi yorgunanne90
Yoksa yemin ederim kıskanmıyorum sadece hazmedemiyorum ya bana göreKarakol nerde bilmiyor olabilirsiniz ama telefon edebilirsiniz öyle degilmi
Bunca yaptıgına ragmen onunla irtibat halinde olmaları her insani hem öfkelendirir hemde kıskandırır bu gayet normal ama ben hepsine yalnızca zavallı oldukları için acırdım sizede tavsiyem bu
Bırakın bekleyin demedi demeyin birbirlerine düşecekler sizde hiçbiriyle konuşmayın
başkası dediğiniz biz bir aile olduk yani Ayşe Fatma olsa böyle zoruna gitmezKucaklamak isteyene de kucaklama denmez ama. Yani bir başkasını ilgilendiren, müdahale edilebilecek bir durum değil ki bu.
Önce bir üslup olarak güzel cevap yazın ben geniş degılım görümceniz sıkıntılı belliki diğerleride ondan aşşagı kalmıyor bazen doğa bize mesaj veriyor bu da size bir mesaj hepsinden uzak durmak içinCanım benim kıskanmıyorum yani sana hainlik yapan eltinle görümcen görüşse insanın canı sıkılmazmı yahu bende bi gariplik var demekki yada bazıları çok geniş.. size hainliği dokunan insanla konuşuyorsa zorunuza gitmezmi yani insanın değer görmeyip karşının egosunu yükseltmesi bilmiyorum bana dokunur
Size hitaben geniş demedim zaten yorumlarda okursanız bir iki kişi yazmış siz karışamazsınız isterse konuşur çünkü size yapılmış bi hırsızlık diye buna hitaben söylüyorum ya bende bi yanlışlık var ya kimileri geniş düşünüyor diye.İllaki başıma gelirse diye bişey yok biz onlarla aile olduğumuz için onlardan beklentim mademki bu hatayı yapıyorsun ve hala akıllanmamışsın iftira atıyorsun deyip mesafe koymak çünkü bir oğlunun eşinin diğer oğlunun eşine yaptığı hainlik bunu aman banane banamı yaptı konuşurum denilecek bişey değil bana göre.Evrt mecbur kalmadıkca gitmem sadece kvdemle kayınpederime merhaba iyi akşamlar gibi az konusuyorumÖnce bir üslup olarak güzel cevap yazın ben geniş degılım görümceniz sıkıntılı belliki diğerleride ondan aşşagı kalmıyor bazen doğa bize mesaj veriyor bu da size bir mesaj hepsinden uzak durmak için
Bu hırsızlıgı benım evladım yapsa insan içine çıkamam degıl gelinimle eskisi gibi olmak yüzüne bile bakmam bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim
Demekki onlara göre hırsızlık üstelik aile içinde hırsızlık çokta önemli degıl işte bu gibi aileler aile içinde diye tacizi tecavüzü bile saklıyorlar
Aynen altınlarınıza da kavuşmuşsunuz en azından Allah’a havale edin yolunuza bakın ve asla altınlarla misafirlige gitmeyinSize hitaben geniş demedim zaten yorumlarda okursanız bir iki kişi yazmış siz karışamazsınız isterse konuşur çünkü size yapılmış bi hırsızlık diye buna hitaben söylüyorum ya bende bi yanlışlık var ya kimileri geniş düşünüyor diye.İllaki başıma gelirse diye bişey yok biz onlarla aile olduğumuz için onlardan beklentim mademki bu hatayı yapıyorsun ve hala akıllanmamışsın iftira atıyorsun deyip mesafe koymak çünkü bir oğlunun eşinin diğer oğlunun eşine yaptığı hainlik bunu aman banane banamı yaptı konuşurum denilecek bişey değil bana göre.Evrt mecbur kalmadıkca gitmem sadece kvdemle kayınpederime merhaba iyi akşamlar gibi az konusuyorum
Yok satıldı :))) ev aldık :)Aynen altınlarınıza da kavuşmuşsunuz en azından Allah’a havale edin yolunuza bakın ve asla altınlarla misafirlige gitmeyin
Elti de o ailenin içine dahil o açıdan bakarsanız. Kol kırılır yen içinde kalır deyip devam etmişler ilişkilerine.Yoksa yemin ederim kıskanmıyorum sadece hazmedemiyorum ya bana göre
başkası dediğiniz biz bir aile olduk yani Ayşe Fatma olsa böyle zoruna gitmez
Allah allah gerçekten böylemi düşümüyorsunuz :)) valla benim istemediğim biriyle eşim görüşemez bende öyle ve bana yanlışı dokunan insanla birtek bana yapılan birşey değil bunun ucu kvdemede herkeZe dokunuyor o altınları onlar aldı bana bu hainliği yapan insanla konuşabiliyorlarsa midesizlik bana göre.Sizin eltiniz altınlarınızı çalsa ve baktı iş ciddi boşanıcak kaynınızdan deseki ama biz plan yaptık çaldı süsü verdik dese sizin için iftira atsa kayınvalideniz hepside konuşsa zorunuza gitmicek demekki ? Yani Buda farklı bi görüş açısı saygı duyuyorum …Elti de o ailenin içine dahil o açıdan bakarsanız. Kol kırılır yen içinde kalır deyip devam etmişler ilişkilerine.
Sizin dışınızdaki herkes sizin için başkası, bunu kabul etmekle başlayın işe. Eşiniz bile sizden farklı bir insan ve kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verir.
Bundan bittik ben etkilenmedim eşimin ailesi daha çok sarsıldı yani bu ailevi birşey değilmi ben X biriyle konuşmayın çünkü ben küsüm demiyorum işin içinde hırsızlık var ve bizler aile olmuşuz insan ister istemez kayıtsız kalmayın diye bekliyorElti de o ailenin içine dahil o açıdan bakarsanız. Kol kırılır yen içinde kalır deyip devam etmişler ilişkilerine.
Sizin dışınızdaki herkes sizin için başkası, bunu kabul etmekle başlayın işe. Eşiniz bile sizden farklı bir insan ve kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verir.
Olayı özetlemenize gerek yoktu, konunuzdan okuduk zatenAllah allah gerçekten böylemi düşümüyorsunuz :)) valla benim istemediğim biriyle eşim görüşemez bende öyle ve bana yanlışı dokunan insanla birtek bana yapılan birşey değil bunun ucu kvdemede herkeZe dokunuyor o altınları onlar aldı bana bu hainliği yapan insanla konuşabiliyorlarsa midesizlik bana göre.Sizin eltiniz altınlarınızı çalsa ve baktı iş ciddi boşanıcak kaynınızdan deseki ama biz plan yaptık çaldı süsü verdik dese sizin için iftira atsa kayınvalideniz hepside konuşsa zorunuza gitmicek demekki ? Yani Buda farklı bi görüş açısı saygı duyuyorum …
E ama kayıtsız kalmak istemişler işte. Ne yapabildiniz? Hiç... çünkü insanlar nasıl isterlerse öyle davranırlar.Bundan bittik ben etkilenmedim eşimin ailesi daha çok sarsıldı yani bu ailevi birşey değilmi ben X biriyle konuşmayın çünkü ben küsüm demiyorum işin içinde hırsızlık var ve bizler aile olmuşuz insan ister istemez kayıtsız kalmayın diye bekliyor
Hırsız insanın eli durmaz.Eli dursa dili durmaz. Dili dursa... İftira, yalandan rol yapma, yüzsüzlük sizi şaşırtmasın.
Siz karışmayın eş ailesi ne yaparsa yapsın. Sanıyorlar ki yuva kurtarıyorlar, boşverin. Önünde sonunda bunların bir olayları patlar yine. O zaman bir güzel yüzlerine bakarak gülersiniz.
Bana göre yanlış olan biriyle eşime görüşme demekte bir sakınca görmüyoeum EŞ ya arkadaş değiliz.zaten kendi kararlarını kendi verir ama oda bende istemediğimiz şeyleri söylüyoruz saygıylada karşılanıyo.büyükte konuşmayın bence çok ben ben diyorsunuz demekki o zaman taşımışım yanımda bu olayda olmalıymış ben iyi yaptım demiyorum ama eve bırakamicağıma göre yanıma almak zorundaydım eşimde bankaya yatırmak için akrabam daha iyi ilgilenir onu bekleyelim demişti yani birkaç ay yanımda taşımadım 2 ay topu topu :) polis konusunuda söyledim aile herkez etrafında kapatalım konuyu diyo kızın babası gelmiş gözleri dolu lütfen uzatmayalım diyo üzüldüm ne yani sanki şikayet etsem poliste hapise atıcak ne yapacaktı bu ülkenin adalet sistemini öğrendim allah aşkınaOlayı özetlemenize gerek yoktu, konunuzdan okuduk zatenevet zoruma gitmez çünkü bana ne. Bana ne demeyi biliyorum ben. Ben kendi davranışlarıma bakarım başkasınınki beni ilgilendirmez.
Bir kere ben çantamda o kadar altınla gezmem, gider bankaya yatırır geçerim. Birilerinin izinden dönmesini de beklemem, bütün bankalar bana açık. Yani baştan böyle bir olaya sebebiyet vermem. Hadi yaşandı diyelim o an polis çağırır şikayetçi olurum, kocam falan da durduramaz. Ondan sonrasında kaynanam bağrına mı basmış, görümcem kul köle mi olmuş umurumda olmaz. Ben yapılacak olanı yapmışımdır çünkü.
Ve evet kocam kendi kararlarını verebilecek olgunlukta bir bey. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verir. Velisi değilim ben.
Haklısınız da en anlamadığım olay neden yanınızda altınlarla geziyorsunuzMerhaba yeni üye oldum 3 yıl olacak evliyim.konuya gireyim evlendiğimin ilk senesi eltim bayram günü kayınvalidemin evindeyiz kayınvalidem çantalarınızı gidin cocuk odasında dolaba saklayın kalabalık demişti çünkü ikimizinde düğün takıları yanlarımızdaydı (1 ay arayla düğünümüz oldu) ve bu olay düğünden 2 ay sonra oluyor.bu elti olacak bi yalandan kocasını arayıp karnım çok ağrıyor bahanesiyle hastaneye gitti (1 gün onceside aynısını yaptı serum bağlamışlardı ).bu çantasını alırken benim çantamı aç altınlarımın olduğu keseyi al.Kayınvalidem ve ailemin taktıkları vardı 50 milyara yakın takılarım ve 3 sene öncesi düşünün.neyse bu arada beni yokluyo işte hastanedeyim sen naptın falan hani öğrendimmi diye.Akşam oldu bunlar geldi evinede uğramış bu eşi diyorki yolda düşmüş gibi yapmış istifra ettim lavaboda eve üstümü değiştirmem lazım diye evinede uğramış altınları saklamış.Artık bizde eve gidecektik akşam ev yine kalabalık çantamı aldımki yarıya kdr açık baktm altın kesesi yok ev tabi bi coştu.kayınvalidem bi fenalaştı duyunca eltim olacak pislikte anneciğim merak etme çalana zehir zıkkım olur diye beddua veriyor.eşimle evime gidip bir baktık evdemi unuttum diye yok diyorumki eminim çantamdaydı.eşim dedi kim biliyordu yerini işte annesi ve yengesinin bildiğini söyledim abisini aradı evinin kilidini eşinden gizli ver bakıcam diye tabi karısı paniklemiş eve gidelim karnım ağrıyor falan.görüncem ben eşim gittik aradık en son bulamadık günahını aldık diye pes etmişken gorumcem dedi bu çanta ne bi açtıkki benim keseyi hastanede peçeteyle doldurmuş şıngır şıngır ses çıkmasın diye ve bez poşetin içine gardrop arkasına sıkıltırmış.Allah o kdr büyükki bulduk o gün neyse bulduk falan dedik ailesini çağırdılar eltimin bana güya şaka yapmak istemiş korkutmak istemiş sonra bahanesi kocasına ders vermekmiş onu aldattı diye ne alakaysa.bu 1 ay ailesinin evindeyken diyoki benle iş birliği yapmış çaldı süsü verdirmek icin.bu geri geliyo tabi ben çıldırıyorum nasıl ağzının payını vermezsiniz iftira atıyor diye kayınvalidemde oglumun hatrına yuvası yıkılmasın diye affediyoruz dedi.son durum nemi ? Hepsi konusuyor görümcemle bildiğiniz araları eskisinden iyi ve ben bunu yediremiyorum hepsiyle aramı açtım iftira atıyor ve kabullendiniz diyr bana dedikleri biz yalan söylediğini biliyoruz ama oglumun yuvası yıkılacak oluyor.Görümcemde beni sevmiyormuş çünkü kabul ettiklerinde birçok laf saydım ve mesafemi koydum diye suratsızmışım eee nasıl olmamı bekliyorlar sen düşmanımla dost oldun.Bende ne slm veririm ne alırım slmını görümcemin.kv demle mecburen işte görüştükce konuşuyorum ama yedirtmiyorum daha dün gorumcem evilerine gitmiş kalmaya madur olan benim ne kdr küs olsamda oraya gitmesi çok zoruma gidiyor onu yüceltmiş oluyor lğtfen akıl verin haksızmıyım
Biraz noktalama kullansanız keşke. İki kez okudum ama tam olarak ne demeye çalıştığınızı anlayamadım.Bana göre yanlış olan biriyle eşime görüşme demekte bir sakınca görmüyoeum EŞ ya arkadaş değiliz.zaten kendi kararlarını kendi verir ama oda bende istemediğimiz şeyleri söylüyoruz saygıylada karşılanıyo.büyükte konuşmayın bence çok ben ben diyorsunuz demekki o zaman taşımışım yanımda bu olayda olmalıymış ben iyi yaptım demiyorum ama eve bırakamicağıma göre yanıma almak zorundaydım eşimde bankaya yatırmak için akrabam daha iyi ilgilenir onu bekleyelim demişti yani birkaç ay yanımda taşımadım 2 ay topu topu :) polis konusunuda söyledim aile herkez etrafında kapatalım konuyu diyo kızın babası gelmiş gözleri dolu lütfen uzatmayalım diyo üzüldüm ne yani sanki şikayet etsem poliste hapise atıcak ne yapacaktı bu ülkenin adalet sistemini öğrendim allah aşkına
Yeni evliydik 2 aylık ve benim düğünden 1 ay sonra eltimin düğünü oldu.açıkcası nereye gidersem taşımak zorundaydım evim giriş kat olduğundan ve eşim beklememi istiyordu akrabasının çalıştığı bankadan açtıralım diye oda senelik iznindeydi o süre zarfında bunlar oldu.zatende düğün sezonu hep düğünlere gidiyorduk açıkcası git kasadan al her birkaç güne yapamazdıkHaklısınız da en anlamadığım olay neden yanınızda altınlarla geziyorsunuz