Lütfen akıl verin benmi yanlışım :((

Yoksa yemin ederim kıskanmıyorum sadece hazmedemiyorum ya bana göre
Kucaklamak isteyene de kucaklama denmez ama. Yani bir başkasını ilgilendiren, müdahale edilebilecek bir durum değil ki bu.
başkası dediğiniz biz bir aile olduk yani Ayşe Fatma olsa böyle zoruna gitmez

Önce bir üslup olarak güzel cevap yazın ben geniş degılım görümceniz sıkıntılı belliki diğerleride ondan aşşagı kalmıyor bazen doğa bize mesaj veriyor bu da size bir mesaj hepsinden uzak durmak için

Bu hırsızlıgı benım evladım yapsa insan içine çıkamam degıl gelinimle eskisi gibi olmak yüzüne bile bakmam bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim

Demekki onlara göre hırsızlık üstelik aile içinde hırsızlık çokta önemli degıl işte bu gibi aileler aile içinde diye tacizi tecavüzü bile saklıyorlar

Size hitaben geniş demedim zaten yorumlarda okursanız bir iki kişi yazmış siz karışamazsınız isterse konuşur çünkü size yapılmış bi hırsızlık diye buna hitaben söylüyorum ya bende bi yanlışlık var ya kimileri geniş düşünüyor diye.İllaki başıma gelirse diye bişey yok biz onlarla aile olduğumuz için onlardan beklentim mademki bu hatayı yapıyorsun ve hala akıllanmamışsın iftira atıyorsun deyip mesafe koymak çünkü bir oğlunun eşinin diğer oğlunun eşine yaptığı hainlik bunu aman banane banamı yaptı konuşurum denilecek bişey değil bana göre.Evrt mecbur kalmadıkca gitmem sadece kvdemle kayınpederime merhaba iyi akşamlar gibi az konusuyorum

Aynen altınlarınıza da kavuşmuşsunuz en azından Allah’a havale edin yolunuza bakın ve asla altınlarla misafirlige gitmeyin

Yoksa yemin ederim kıskanmıyorum sadece hazmedemiyorum ya bana göre

başkası dediğiniz biz bir aile olduk yani Ayşe Fatma olsa böyle zoruna gitmez
Elti de o ailenin içine dahil o açıdan bakarsanız. Kol kırılır yen içinde kalır deyip devam etmişler ilişkilerine.

Sizin dışınızdaki herkes sizin için başkası, bunu kabul etmekle başlayın işe. Eşiniz bile sizden farklı bir insan ve kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendisi karar verir.

Hırsız insanın eli durmaz.Eli dursa dili durmaz. Dili dursa... İftira, yalandan rol yapma, yüzsüzlük sizi şaşırtmasın.
Siz karışmayın eş ailesi ne yaparsa yapsın. Sanıyorlar ki yuva kurtarıyorlar, boşverin. Önünde sonunda bunların bir olayları patlar yine. O zaman bir güzel yüzlerine bakarak gülersiniz.

Allah allah gerçekten böylemi düşümüyorsunuz :)) valla benim istemediğim biriyle eşim görüşemez bende öyle ve bana yanlışı dokunan insanla birtek bana yapılan birşey değil bunun ucu kvdemede herkeZe dokunuyor o altınları onlar aldı bana bu hainliği yapan insanla konuşabiliyorlarsa midesizlik bana göre.Sizin eltiniz altınlarınızı çalsa ve baktı iş ciddi boşanıcak kaynınızdan deseki ama biz plan yaptık çaldı süsü verdik dese sizin için iftira atsa kayınvalideniz hepside konuşsa zorunuza gitmicek demekki ? Yani Buda farklı bi görüş açısı saygı duyuyorum …

Bundan bittik ben etkilenmedim eşimin ailesi daha çok sarsıldı yani bu ailevi birşey değilmi ben X biriyle konuşmayın çünkü ben küsüm demiyorum işin içinde hırsızlık var ve bizler aile olmuşuz insan ister istemez kayıtsız kalmayın diye bekliyor

Olayı özetlemenize gerek yoktu, konunuzdan okuduk zaten evet zoruma gitmez çünkü bana ne. Bana ne demeyi biliyorum ben. Ben kendi davranışlarıma bakarım başkasınınki beni ilgilendirmez.

Bir kere ben çantamda o kadar altınla gezmem, gider bankaya yatırır geçerim. Birilerinin izinden dönmesini de beklemem, bütün bankalar bana açık. Yani baştan böyle bir olaya sebebiyet vermem. Hadi yaşandı diyelim o an polis çağırır şikayetçi olurum, kocam falan da durduramaz. Ondan sonrasında kaynanam bağrına mı basmış, görümcem kul köle mi olmuş umurumda olmaz. Ben yapılacak olanı yapmışımdır çünkü.

Ve evet kocam kendi kararlarını verebilecek olgunlukta bir bey. Kiminle görüşüp görüşmeyeceğine kendi karar verir. Velisi değilim ben.

E ama kayıtsız kalmak istemişler işte. Ne yapabildiniz? Hiç... çünkü insanlar nasıl isterlerse öyle davranırlar.

gerçekten öyle dediğiniz gibi..olaylar patlıyorda her birkaç ay’a

Bana göre yanlış olan biriyle eşime görüşme demekte bir sakınca görmüyoeum EŞ ya arkadaş değiliz.zaten kendi kararlarını kendi verir ama oda bende istemediğimiz şeyleri söylüyoruz saygıylada karşılanıyo.büyükte konuşmayın bence çok ben ben diyorsunuz demekki o zaman taşımışım yanımda bu olayda olmalıymış ben iyi yaptım demiyorum ama eve bırakamicağıma göre yanıma almak zorundaydım eşimde bankaya yatırmak için akrabam daha iyi ilgilenir onu bekleyelim demişti yani birkaç ay yanımda taşımadım 2 ay topu topu :) polis konusunuda söyledim aile herkez etrafında kapatalım konuyu diyo kızın babası gelmiş gözleri dolu lütfen uzatmayalım diyo üzüldüm ne yani sanki şikayet etsem poliste hapise atıcak ne yapacaktı bu ülkenin adalet sistemini öğrendim allah aşkına

3 yıl önce olmuş bitmiş mevzu için hâlâ kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Zamanında polisi aramamışsınız, aile sineye çekmiş. Kurulup kurulup ne elde edeceksiniz ki? Çok zorunuza gidiyorsa hepsiyle irtibatı toptan kesin. Elinizden başka bir şey de gelmez zaten.

Haklısınız da en anlamadığım olay neden yanınızda altınlarla geziyorsunuz

Biraz noktalama kullansanız keşke. İki kez okudum ama tam olarak ne demeye çalıştığınızı anlayamadım.

Sonuç olarak kayınaileniz eltinizle görüşmeyi tercih etmiş. Elinizden gelen bişey yok. Bu kadar basit aslında.

Siz deli misiniz yanınızda çil çil altınla geziyorsunuz, derdiniz ne?
Olay olduğunda iki aylık evliymis,ne ara aldatılmış elti?
Kadın sizin yuzlerce altininizi çalmış. Neden polise gitmediniz?
Esin manyak mi 'karima saygı duy' diye kız kardeşini dövüyor. Saygıyı öğreten insana bak yaa...
El cevap, sülale boyu normal değilsiniz . Bosver, hırsızla ugursuzla arkadaş olmak isteyen olsun. Elbet onlardan da çalar bir seyler

Haklısınız da en anlamadığım olay neden yanınızda altınlarla geziyorsunuz
Yeni evliydik 2 aylık ve benim düğünden 1 ay sonra eltimin düğünü oldu.açıkcası nereye gidersem taşımak zorundaydım evim giriş kat olduğundan ve eşim beklememi istiyordu akrabasının çalıştığı bankadan açtıralım diye oda senelik iznindeydi o süre zarfında bunlar oldu.zatende düğün sezonu hep düğünlere gidiyorduk açıkcası git kasadan al her birkaç güne yapamazdık

Bırakın kim kimle görüşmek istiyorsa görüşsün..Meraketme eltinle yan yana geldikleri gün ne huzur içinde vakit geçiriyorlardır ..ne de iki gözü kapalı uyuyabiliyorlardır. Cüzdanlarında bozuk para bile bulundurmadıklarına eminim.Bu yaşadıkları şey onları germiyor /yormuyorsa da kendileri bilir..ama onunla bozuşup bozuşup size ağlanmalarına izin de vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…