Lütfen akıl verin benmi yanlışım :((

Sahsen hepsiyle görüsmeyi keserdim. Esiniz iliskisini kesemez ama sizi onlarla görüşmeye zorlayamaz. Buna kayinvalide dahil. Ve evet polisi yinede cagirmaniz gerekirdi. Akrabalik böyle birsey degil

Daha neler okuyacağız.Ben o aile ile irtibatı tamamen keserim.Sikayetci olsaydınız keske

Siz mesafenizi koymuşsunuz işte neden üzerinden üç sene geçmiş mevzu için kendinizi sinirden yıpratıyorsunuz. Yalancı, hırsız insanlarla takılan düşünsün gerisini. Nasıl olsa ennde sonunda onlara da aynısını yapar. O zaman da hiç ağlamasınlar. Şu an için sizi ilgilendiren bir durum yok yani

Eşim ilk zamanlar konuşmak istemiyorum ailesiyle diye çok tartışıyordu benimle onlarmı çaldı diye konuşurlarsa konuşsunlar abimin hatırı için konuşuyorlar diyordu bende tartışmamak adına mecburen aynı ortamda nadir görüşsemde konuşuyoruz.ama hep arkamdadır ne kendi ne ben asla görüşmüyoruz zaten yüzsüzün teki bir düğünde denk gelmiştik giderken bizede iyi akşamlar dedi şaka gibi :)) msj attı bana işte kvdemde bizi bi arada görmek istermiş barışalım falan tabi asla dönüş yapmadım.Bana gelse deseydiki şeytana uydum pişmanım deseydi yinede vicdan yaparmıydım bilmiyorum ama şeytan olanla işim yok

Görüşüyorlar diye yediremiyorum zoruma gittiği için ağlıyorum.Gelinim diğer gelinime yanlışı olduysa bi tavır koyardım yoksa diğerini değersizleştirmiş olurum sonuçta o altınları bana alan kvdemgil biftek benim olayım değil aile içinde bunu yapanla konuşması bana göre utanç verici

Ben konusunu açmam ama dün gittiğini duyunca bi garip oldum …

Daha neler okuyacağız.Ben o aile ile irtibatı tamamen keserim.Sikayetci olsaydınız keske
Keşke ama eşime şikayet edicem dediğimde küfürlü bi şekilde saçmalama dedi abisi de işin içinde olduğu icin Eşi diye.yeni evliydim işte şimdi ki aklım olsa polissss diye bağırırdım valla :))

Ya pişman olma payı var mı var tabii şimdi günahını almayalım ama yinede eskisi gibi olmaz zaten samimi gelmez artık size o yüzden en iyisi bildiğiniz yoldan devam ve eşinizin sizin arkanızda olması süper maşallah :)

Ben olsam garip olmak yerine güvenmemesi gereken insanlara güvendiği için acırdım
Acıyorumda çünkü eltim öyle kötü dedikodusunu yapıyorduki aslında ben eşime diyordum bırak can ciğer olsunlar ikiside birbirlerinin arkasından atıp tutan insanlardı ben severim böyle izlemesi keyif veriyo diyordum ama dün duyunca ortadan çatladım :)) daha doğrusu insanlara olan güvencim kalmadı

Evet şükür hep yanımda :)) pişman olsa bana gelse pişmanlığını dile getirse inanın unuturdum belki çünkü kvdem beni övermiş işte ailemin durumu iyi ve fazladan takı falan taktılar bana biraz bankaya adıma ayırdıkları bütçe vardı bunları söylermiş eltime birgün bana gelip gözleri dolmuştu işte böyle böyle dedi diye bende demiştim sen böyle laflarına takılma aramız bozulmasın

Aynen canım

Ya bunlar eltiyle konuşmaya başladı diye ben patlamıştım genişsiniz diye ve sonuçta benle iş birliği yapıp çaldı süsü vermekmiş amacımız onu söyledi yani bunlara ramen konustukları için aramız açıldı ben beklerdimki ağzının payını versinler sen bu b…yedin birde böylemi konusuyprsun diye ama can ciğer oldukar

ya şimdi sizin bu kadar uzatmanız doğru değil. hırsızlığı ortaya çıkmış, rezil olmuş bir insan var karşınızda. biraz uzaktan belki çook uzaktan bakarsanız olaya duygularınızdan arınırsınız, rasyonel bakarsınız. altınlarınızı aldınız, iftirayı savuşturdunuz herkes durumun farkında. bırakın aldırmayın kim kiminle görüşür, kiminle sevişir. elti dahil kimseye kin gütmeyin. zavallı bir insan o ve ona katlanmaya, onu sevmeye çalışan kayın aile de yüce gönüllü. kabul etmek lazım.

Bir gelinin bir geline yanlışı olması demek ikisi arasından bir sorundur. Görümce veya kayınvalideden taraf olmasını beklemek doğru gelmiyor bana. Bahsi geçen kişi oğlunun eşi. Neden sizin için oğluyla kötü olsun ki? Gerçekten bunu beklemeniz garip. Meselenin değersizleştirmekle ilgisi yok. Size göre öyle ama onlara göre değil. Ha siz aileden de afaroz edilsin istiyorsunuz. Kusura bakmayın ama çok değişik düşünüyorsunuz. Bakış açınızı değiştmezseniz daha çok kendi kendinize kurulur, sinir olur, ağlar durursunuz

Son düzenleme:
Yuvaları bozulmaz ki karı koca hırsızlar körler sağırlar birbirini ağırlar bu böyledir kayınvalidenler bahane uyduruyor sevmek için.
Mideleri nasıl alıyor hırsız birini onu da anlamam ya zaten. :)
Siz de delirdiniz mi ya Altınlarla gezmek nerenin adeti hayret ettim..

Ben oğluyla görüşmesin demiyorumki gelinine tavır koymasını beklerdim sonuçta yaptığı bi yanlış varya onlarada dokunuyor aile olmak bu değilmi amaaan bana yapmadı nasıl olsa konuşurum diyemezdim ben sonuçta diğeride oğlum.Veya iş birliği yaptık dediğinde sessiz kalmasından ziyade beni korumasını beklerdim bu tavırlarıyla onu yüceltmiş oldular

Evet saçmalıktı ama dediğim gibi yeni evliydik bankaya koymak icinde eşimin bankada çalışan akrabasını bekledik iyi ettik :))) düşünmedim değil kaynımdamı biliyordu diye ama olay günü özür diledi ummuyordum falan diye ağladı bile ailesiyle salondayken ama böylede olunca düşünmüyorum değil allah affetsin

Gelinine tavır koyduğunda oğluyla arası bozulmaz mı sanıyorsunuz? Üstelik diğer gelini için yapacak bunu. Asıl o zaman taraf olmuş olurdu. Siz aile olmayı kendinizce böyle görüyorsunuz onlar kol kırılır yen içinde kalır görüyor. Herkes sizle aynı düşünüp davranamaz. Siz ben böyle yapardım onlar da böyle yapsın diye bekliyorsunuz boş yere. Siz istemiyorsanız görüşmezsiniz ama kimseye de neden görüşüyorsunuz diyemezsiniz. Gerçekten bunu takıntı haline getirip sinirden ağlamak çok uç bir tavır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…