• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen abime yardım..

aysemoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
47
1
86
Ankara
merhaba kızlar foruma yeni üye oldum..çok sevdim burayı...a.s. benim 35 yaşında bir abim var...geçen hafta kuzenimiz aracılığı ile bir bayanla (29 yaşında) bir araya geldiler..tabi ileriye dönük ciddi olarak...daha önce birbirlerini hiç görmemişlerdi..neyse buluşmuşlar ve bir cafede oturmuşlar...1-2 saat falan konuşmuşlar...neyse sonra eve geldi..tabii bende istiyorum abimin evlenmesini..hemen sordum tabi nasıl geçti beğendinmi falan...(daha önce bir çok kızla çıktı falan ama bir türlü hiçbiri aklına yatmadı...yaş ilerleyince zor mu beğeniyo nedir)...kızı çok beğenmiş çok tatlı birisi falan dedi...tabi çok sevindim bende...neyse bizimki kızı 3 gün aramadı...abi diyorum aradınmı kızı falan ....yok arıcam falan dedi..neymiş efendim çok istekli görünmemek lazımmış flan.. erkek milleti işte...sonra zorla arattım kızı...görüşmek istediğini söledi...kız önce tamam dedi sonra tel açtı ve "yarın müzik dersim var başka zaman inşallah"
dedi....tabi bizimkinin canı sıkıldı..daha sonra mesajalşmışlar işte nasılsın nasıl gidiyor falan diye...derken bir gün tel açmış o da cevap vermemiş telefona..tabi akşam geldi morali bozuk...sonra akşam yanımda bir daha aradı kızı..."isteksiz görünüyorsun rahatsız mı ediyorum " dedi..kız ben seni arıcam demiş...derken kız mesaj atmış "görüşmesek daha iyi olur" diye...tabi bayağı canı sıkıldı...bu sefer kızı bir dha aradı...kız telde " ya işte elektrik alamadım falan demiş" tabi bizimki de kız lafını bitirmeden pat telefonu kapattı...
tabi kızı hala düşünüyor...daha sonra kıza mesa atmış işte "biraz fevri davrandım özür dilerim ayrıca yaşamdan istedikleine kavuşman dileğiyle " diye yazmış ve kız da ona sonu üç noktayla biten "çok teşekkür ederim..." diye mesaj çekmiş...ama abim hala onu düşünyor...abi madem öle ara ara mesaj çek diyorum...o da bana ya kız işte elektrik alamadığını söyledi...daha mesaj çekmenin veya aramanın anlamı varmı diyor...yaklaşık 15 gündür görüşmedile...ama düşünmeden de edemiyor...evet kızlar bu durumda abime nasıl yardımcı olabilriz..sizce "senden elektrik alamadım" diyen bir kızı aramasının ve düşünmesinin bir anlamı varmı?

Bence kız tavrını düşüncesini belli etmiş
abinin ısrarla araması çok yanlış olur.
daha önceki kızlar nasıl abinin aklına yatmadıysa
bu kızında aklına abin yatmamıştır

kız elektrik almadım demiş zaten.yani ağabeyinize ilgisi olmadığını ,net bir şekilde ,söylemiş.
bir daha aradığında kızın,
onu azarlamayacağı ne malum. beni rahatsız ediyorsunuz,ben size açıkça duygularımı söyledim,diye bir çıkış yapıp, ağabeyinizi rencide etse daha mı iyi...
sakın, ara ,ara ,mesaj çek ,deyip ağabeyinize, bunu yaptırmayın. boş versin. ...bir kere görüşmüş zaten....... illaki herkes herkesi beğenecek değil...

Kiz acik acik söylemis istemdigini....bence uzatmanin hicbir anlami yok...:delphin:

Abinin üzerine gitmemeni tavsiye ederim...abin hakli aramamakta...:kahve:

yiww baska kız mı yok..
neden üsülüo 3 günlük dünyada??
belki anlasabılecegı daha iyi birisini bulacak
üzülmesinn..

arkadaşım sakın mesaj çekmesin artık,ısrarcı olmasın,abinin kafasında inşallah takılı kalmaz kız.bir tanıdığım 1 sene böyle kızı unutamadı.psikolojik problemler yaşadı.

nedense bi anda aklıma kızın başka bi kişi ile bitirilmemiş ilişkisi olabileceği geldi.....

aslında bende sizin gibi düşünüyorum ama baktım kafasına takıyor..şansını denesin diye düşünmüştüm...ama pek takmaz kafasına...demek ki gerçekten hoşlanmış çünkü uzun zamandır hiç bi kız için böyle düşünmemişti.bi de diyorum abi 2 saat gördüğün biri hakkında nasıl bu kadar olumlu konuşuyorsun onu nasıl tanıcanki diyorum...olsun ben anlarım diyor..sırnaşık şey:roflol:

Eğer istiyorsa mücadelede edecek bazen bu işler öyle kolay olmuyor.Abin başta naz yapmış bu çok itici bence.Abin hoşlanıyor ve istekli madem kızla arkadaş olarak görüşmeye devam etsin onu etkilemek için çeşitli yollar var bunları denesin.Biraz emek harcasın.

Eğer istiyorsa mücadelede edecek bazen bu işler öyle kolay olmuyor.Abin başta naz yapmış bu çok itici bence.Abin hoşlanıyor ve istekli madem kızla arkadaş olarak görüşmeye devam etsin onu etkilemek için çeşitli yollar var bunları denesin.Biraz emek harcasın.

canım haklsın da insanları rahatsız etmeyi hiç sevmez...çekinyor yani arasam veya mesaj atsam rahatsız mı olur diye..

canım bence bu kız elektrik alamadım diyorsa yapıcak bişey yok bence. üzülmesin hiç boş yere .Bu arada bende de var öle bi abi 38 yaşında:teselli: bunlara yaşları itibariyle zor begeniyorlar onların bengendiklerini kızlar begenmiyo kızların begendiklerini de onlar begenmiyo anacım ne yapcan. biz bıraktık walla hayırlısı ne ise o olsun ...

Bencede kız ne istediğini açıkça belirtmiş. Bu saatten sonra abinin aramaya devam etmesi kız açısındanda abin açısındanda yanlış olur.

canım bence bu kız elektrik alamadım diyorsa yapıcak bişey yok bence. üzülmesin hiç boş yere .Bu arada bende de var öle bi abi 38 yaşında:teselli: bunlara yaşları itibariyle zor begeniyorlar onların bengendiklerini kızlar begenmiyo kızların begendiklerini de onlar begenmiyo anacım ne yapcan. biz bıraktık walla hayırlısı ne ise o olsun ...

haklısın canım...onun beğendiğini o beğenmiyor..onu beğenenide o beğenmiyor...niye böle oluyor hiç anlamıyorum...5 ay evvel bi arkdaşımla tanıştırdım..kız çok iyi tatlı..çalışıyor iyi bir işi var...kız çok beğendi abimi ama bizimkinde hiçbişey yok...valla kız hala da sorar abimi..ama nafile....en sonunda tutup mantık evliliği yaptırcaz buna galiba...ama o da hiç istemiyo öle bişey..yani karşılıklı bir hoşlanma olsun sonra kişilik özellikleri de uyuyorsa gerisi gelir diyor..hayırlısı bakalım...

bence artık o kızı unutsun cunku kız birazcik istese oyle demezdi
ayrica o senin tanistirdigin, abini de begenen kizi hemen gozden cikarmasin tanimaya calissin
bir goruste hoslanmadim demesin bence
tanidikca degisebilir dusunceler

bence artık o kızı unutsun cunku kız birazcik istese oyle demezdi
ayrica o senin tanistirdigin, abini de begenen kizi hemen gozden cikarmasin tanimaya calissin
bir goruste hoslanmadim demesin bence
tanidikca degisebilir dusunceler

bende diyorum biraz çıkın tanımaya falan çalış ama nafile.dinlemiyor..:mymeka: bu gidişle evde kalcak valla.:roflol:

bende diyorum biraz çıkın tanımaya falan çalış ama nafile.dinlemiyor..:mymeka: bu gidişle evde kalcak valla.:roflol:

arkadasim erkekler ilerki yaslarda cok kafasinin dikine haraket ediyorlar
birinin bir noktasini bile begenmese hemen olmaz diyorlar
hadi kizlarin kismeti cikmamistir ama erkeklerin o yasa kadar beklememsi lazim
sonucta erkeklerin evlenmesi bi kiza gore daha kolay, gidip teklif edebilir

aramasın bence msj da çekmesın iş bitmiş kız net bi şekilde elektirk alamadım demiş ki en başta abinin 3 gün boyunca aramaamısada büyük hata eğer hoşlandıysa tabii

arkadasim erkekler ilerki yaslarda cok kafasinin dikine haraket ediyorlar
birinin bir noktasini bile begenmese hemen olmaz diyorlar
hadi kizlarin kismeti cikmamistir ama erkeklerin o yasa kadar beklememsi lazim
sonucta erkeklerin evlenmesi bi kiza gore daha kolay, gidip teklif edebilir

dediğim gibi insan hele erkekler bir yaşa geince çok seçici oluorlar...sanki kendileri dünyanın süper erkeğiymiş gibi.:kızgın: ama dediğin gibii bu yaşa kdar beklememesi lazımdı...kendisi çok uçarı bir hayat yaşadı şimdi de bıktım artık evlencemdiyor ama istediğim gibi biri olmazsa evlenmem diyor...ay evlenme o zaman napim diyorum bende..:mymeka:

Abinin ilk tavrı kızı sinirlendirmiş bence. belki ilk gördüğünde kızda beğendi ve görüşmeden sonra aramasını bekledi. abin 3 gün aramayınca kızdı. ki birbirlerini çok iyi tanımadıkları için ilk izlenim bence çok önemli her zaman. "Boşverrr demek" kolay "daha kızmı yok demekde kolay" ama madem abin beğendi kızın bir sözü ile kesip atmanın bi anlamı yok.
bence de telefon edip mesaj çekmesin. madem onu arkadaşları tanıştırdı, ortak arkadaşları var onlardan yardım alarak arkadaşları ile ortak zaman geçirebilecekleri ortam hazırlasınlar. en azından arkadaş ortamında kendini tanıtma zamanı olur. birebir peşinde gezmek yerine onu daraltmak yerine kendini tanıtma fırsatı olursa bence şansı artar. kızda ortamda onun hal hareketlerini görür beğenirse zaten bişeyler değişir. yine değişmiyorsa o zaman boşver demesi lazım

Back
X