Lütfen abime yardım..

ah canım ahh..çok haklısın belki kız da onu beğendi ama bizimki 3 gün aramadı..o kadar ara dedim..yok dedi aramadı..:mymeka:belki de bu ters etki yaptı kızda..ortak tanıdğımız bir tek kuzenimiz var o da evli bayan..bakalım belki bir ortam olur ilerleyen zamanda...

Bir de kendini düşün biriyle tanıştırılsan, buluşup konuşsan ve beğenmesen, aradığında da ayıp olmasın diye buluşalım deyip, daha sonra iptal etsen, baktın ki arayıp duruyor, elektrik alamadım görümesek daha iyi olur desen. Ama seni arasa, rahatsız olmazmısın. off yapıştı kaldı üstüme demezmisin....
Bu elektrik alamadım lafı da gençlere çok iyi oldu haa. Seni beğenmedim istemyorum demek çok kaba oluyor, o yüzden elektrik alamadım diyosun. Ohh sen rahat ben rahat.
Abiniz de bence boşuna aramasın, kız beğenmemiş, hoşlanmamış ve görüşmek istemiyor beliki, ısrar etmenin bi manası yok

kız beğense açık kapı bırakırdı. elektrik alamadım demezdi. buna devam ederseniz,kızdan daha farklı tepkiler görürsünüz....

kız elektrik alamamış ama abiniz beğenmiş kızı tek taraflı olmaz ki bu...
artık abiniz aramasın sizde fazla üstüne gitmeyin...
demekki kısmetindeki kişi o değilmiş...

Abin bence aslaaaaaaaaaaaaaaaa msj cekmemeliii.durumu iki şekilde ele alalım :roflol:
1. kız tavrını acıkca ortaya koymus.abin yapışkan tiplerden olmamalı dimi??
2. kız fazla kurnaz tiplerden olabilir.KAçan kovalanır takdiğiiiii . abinde düşünmeye baslamıs bak.bu kız beni istemio dememiş. kovalıor işte. bence hiiiiiiiçç düşünmesin.abine söyle bazı kızlar böledir de. kovalamasın onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…